Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quarius_

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismeri Ön a Gombát a Móricz Zsigmond körtéren? A XI. kerület központi épületét a kerület valamennyi lakója évek óta naponta látja roskadozni a húgyszagban Buda egyik főterének közepén; mert a mutyi a régi elitnek fontosabb mint a közjó...    A történetbe ott…..
Quarius_ 2012.12.19 18:22:53
@különvélemény:
Nem voltál túl figyelmes. Pont az általad leírt mellékesek nélküli fizetésről volt szó és lássuk be 133 tényleg nem sok, azt egy kezdő diplomás is megkeresi.
Amúgy meg szép világ lenne, ha csak 10%-ot kéne visszaszolgáltatni. Sajnos a valóság közelebb van az 50-hez.
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Nagyon nehéz őket megfogni, mondja a szakértő és mi értjük. Aki ma ötven köbcentis motorral vagy robogóval szabálytalanul közlekedik, nem kell tartania az utólagos bírságtól, ha nagy a forgalom, még a rendőrök elöl is megléphet. Az Országos Rendőr-főkapitányság,…..
Quarius_ 2012.06.25 20:46:54
@Laresz:
Sztem meg a te kocsidba kene 3 pontos biztonsagi ov bukosisak es csovezes, mert ha egy kamion athajt rajtad akkor ne hogy mar o szivjon csak mert nagyobb a jarmuve. Persze ha te alapbol is igy kozlekedsz nem szoltam.
Miközben Tibby Kirgizisztán egyhavi GDP-jét költi el épp az E28-ra, folyamatosan azzal oltogat, számoljam már ki, mennyit költöttem az E32-re az elmúlt két évben, és ebből hány kilométert sikerült megtenni. Szívemen viselem lelki békéjét, és ha az nyugtatja meg, hogy van nála…..
A pilóta százados, a csapatfőnök ezredes, a rendszám cseh. A versenyzés drága, a támogatók egy része állami megrendelésekből él. Honnan kerültek gumik a rendőr-versenyautóra? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Quarius_ 2012.06.19 22:00:45
@ommm:
Verik a havert vagy mér fáj neked ennyire a sporttárs sikere?

Ahelyett, hogy gratulálnál a rendőrnek, hogy bucira verik a hivatásos pilótákat, ahelyett itt csaholsz, hogy bezzeg a tavalyi garnitúra gumi..

Az meg fel se merül, hogy a legjobbat támogatják és nem az összes jöttment őrültet.
Quarius_ 2012.06.19 22:06:35
@nick2005:
Nagy igen teszem hozzá, hogy a PVSK versenyzőjeként beutaztam az egész országot MAV-al és az elmúlt évtizedekben ezt a különböző vasút által támogatott sport körök közül még megtette néhány tíz- vagy százezer ember, ha erre omm rájön tuti agyfAszt kap. Ennyi adó lopót..

Szintén hiányolom az éljenző cikket, amiben leírják, hogy 100 év után megszűnt a BKV sportegyesülete és az adóink csapolóinak még volt pofája tüntetni is, hogy nem ég le a képükről a bőr..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Quarius_ 2012.05.14 18:21:46
@Fricibá':
Tudtommal fél évig nem is mehetnél külföldre..
Subba Nagyika kis túlsúllyal 2012.04.10 12:49:00
 94 éves mexikói mamit jól lekapcsolták 5 kiló fűvel. Remélem, nem fogják becsukni. Nála az életfogytiglan sem tartana tovább 2 évnél :( ..
Quarius_ 2012.04.11 20:46:52
@7.65browning: Na remélem, majd a te ükunokád is jön hozzád 9 ujjal, hogy a következő a feje a lesz, ha nem viszed át a szajrét és majd őt is elküldöd a halálba (szószerint), csak hogy a tiszta elveid megmaradjanak.

Aki nem látja, hogy az öreg mama áldozat az hülye és vak.
Amerikára nagyon sokáig nem találtak volna rá, ha elődeink is úgy álltak volna hozzá a felfedezéshez, ahogy azt az Egyesült Államok elnöki főtanácsadói javasolták a hatvanas évek elején az űrkutatással kapcsolatban. Ha rajtuk múlott volna, az Apollo-11 ma merő fikció lenne:…..
Quarius_ 2012.02.21 20:25:52
@midnight coder:
Ne a távmunkával hasonlítsd, hanem a robotikával, ami már erősen terjed. A Foxconn pl néhány éven belül egymillió embert akar kiváltani robotokkal.
UPDATE: ÚJ BEJEGYZÉS A TÉMÁBAN IDE KATTINTVA OLVASHATÓMegteheti-e egy állam Európa földrajzi közepén, hogy hagyja bedőlni saját légitársaságát? Vajon a szűken vett gazdaságosság oltárán fel lehet-e áldozni egy olyan vállalatot, amely túl azon, hogy közvetve több, mint 25…..
Quarius_ 2012.02.19 22:22:26
Jézus ez a cikk hemzseg a baromságoktól. Vegyük sorba.
1. Húsz-harmincezer munkahely?
hir.ma/gazdasag/tobb-mint-2000-alkalmazottjatol-valik-meg-a-malev/8153
Első találat. Még a háromezer is erős túlzás volt a szűken vettje csak tetézte. De, hogy ebből plussz 20 határőrrel hogy ugrik könnyedén a tízszeresére az teljes rejtély. Amúgy a szintén sokat emlegetett hatósági szervek nem vesztik el a munkájukat. Pécsre anno több száz határ őr került rendőríi állományba, pedig már előtte is feleslegesen sok volt.
2. Az általad hiénaként emlegetett hiéna Ryanair ambereket vesz fel. Akiket magyarországon fog foglalkoztatni, maximum a pilótákat és stewardesek fogja más országban foglalkoztatni.
3. Olimpikonoknak és államfőnek majd felmatricáznak egy gépet, ha nem nagyon nem veszi be az emberek gyomra, emiatt felesleges egy sok tízmilliárdos veszteséggel müködő légitársaságot fenntartani.
4.Harkányra nem jön Orosz. Horvát és Szerb jön a határ túloldaláról kocsival. Esetleg busszal. A többi helyről foggalmam sincs, de ha vki eddig megtalálta Hévízi gyógyfürdőt, azt tuti nem a Malev járatának köszönhette.
5. A Malev a One worl légitársaság tagjaként pontosan ugyanazt a fizetést és ugyanazt a képzést adta az embereinek mint a többi néhány száz légitársaság világszerte. Nem volt különbség.

Az én véleményem szerint a Malév eltűnése egy vállalható veszteség. Rengeteg pénzt vitt el és minimális volt az a plussz amit hozott. Ha rajtam múlna felszámolnám a MÁV-ot. Ócska vasnak még jók lennének mind a mozdonyok mint a sínek. A nagy városok közt lenne létjogosultsága a vasútnak, de nem annak ami van ott, hanem egy olyannak ami gyorsan, pontosan és kényelmesen szállítja az embereket.
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
Quarius_ 2012.02.14 18:27:30
@DIldiko:
Hát ez erősen nézőpont kérdése. A tömeg azért gyült össze, hogy lemondassák a kormányt, mert tarthatatlannak tartották, hogy minden féle retorzió nélkül tehetnek tönkre egy országot saját érdekeikért (újraválasztás).
Szíriában is figyelmeztették az embereket, h menjenek haza és csak utána kezdtek lőni, gondolom ott is csak a csőcselék maradt.
Quarius_ 2012.02.14 23:44:12
@DIldiko:
Ha nézted a TV-t akkor arra is emlékezned kéne, hogy a rombolást egy száz kétszáz fős csoport csinálta a többi sok ezer ember csupán azért volt, hogy lemondassák a kormányt.
Quarius_ 2012.02.14 23:50:37
@Vu, de ja vu:
Sokadjára írjuk le másnak nincs ilyen menekülő útja, pedig a többi melóban is van stressz meg kockázat.
no emisszió Vona, a paksi kópé 2011.12.18 20:08:35
Vannak olyan magyarországi állami nagyvállalatok amelyek, valamilyen - egyelőre megmagyarázhatatlan - parajelenséggel egyszerűen elbűvölik, mi több, szabályosan elvarázsolják az oda ellátogató politikusokat. Az egyik ilyen a Paksi Atomerőmű, ahonnan az elmúlt húsz évben még…..
Az évek során megtanultam, hogy nem tanácsos a külső alapján ítélni. Attól, hogy valaki sportcipőben és kinyúlt csíkos pólóban jár, még nyugodtan lehet milliárdos is. De mit mond valakiről a smink? Már azon túl, hogy az erős változat felhívás keringőre.Brit tudósok A…..
Tamás egy nem szokványos IC-úton vehetett részt, amiről levelet is küldött nekünk. Az még hagyján, hogy az IC-je sokat késett, de Püspökladányban felszállt egy részeg is, aki miután végigdülöngélt az utasok között, fenéken csapta a beküldőnket. Ez akár még vicces is…..
Nem akarok senkit sem a bűnbe csábítani. De ha már felvetted, csináld ésszel, nem? Mai cikkünk blogposztja...
Na ez egy igazán tizennyolc pluszos poszt, szóval csak az kattintson, akit nem fog el undor egy pucér női test látványától, ugyanis kattintás után már nem ér nyavalyogni.Merthogy a mai szereplőnk Kacey Jordan, aki több mint nyolcvan hardcore pornóban szerepelt, így nem is nagyon…..
Belsőség Ő megveszi 2011.01.19 17:28:00
Peka barátunk ismét aktív volt. A múltkori hot-rod-képgalériája után (facebookosok előnyben), a balsors Miamiba vetette, konkrétan a Porsche 918 Spyder bemutatójára. Az ottani kereskedő nem bízott semmit a véletlenre, a meghívott vendégek túlnyomó többsége Carrera GT-tulajdonos…..
Ha szóba kerül a bájos kis Fiat 500-asnak az új, kéthengeres, 800 köbcentis motorral szerelt verziója, mindenki azonnal rávágja, hogy visszatért a kispolszki-feeling. Nos, ezt határozottan cáfolom. Azért ezt a bájos duruzsolást semmiképpen sem hasonlítanám az egykori kispók…..
Ha már ekkora felhajtást csináltunk, kíváncsi voltam, mit szól ehhez a politikus, aki a nevemben is beszél a parlamentben. Megkérdeztem. Mindez persze csak leírva tűnik egyszerűnek. Hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy a szerkesztőségből mindenki felkeresi a saját országgyűlési…..
Quarius_ 2011.01.14 19:06:31
@GERI87:
Egy 90-el városon kívűl haladsz. Viszonylag ritkán kell ott korrigálnod. Sőt ahogy így belegondolok, városon kívűli "korrigálásaimba" csak idióta barmok előzési kísérletei és index nélkül lekanyarodók jutnak eszembe, na most egy motorral mindkét esetben csak le kell húzódnom és mehetek boldogan.
De kérlek mondj el egy helyzetet, ahol korrigálni kell városon kívűl, külön pont jár azér, amire felkészítettek vizsga előtt. Hiszen ha nem ott tanultad, akkor feltételezem, hogy ön éls közveszélyes módon élesben tanultad te is.
Quarius_ 2011.01.14 19:11:11
@Spikk:
Az ezelőtti kommentedben utaltál arra, hogy másokban milyen kárt tehet a "tapasztalatlan" robogós.
Bár véleményem szerint ez a szabály nem vonzaná tömegével robogóra az embereket. Aki pedig eddig is robogózott annak nem lehet gond az átállás.
Quarius_ 2011.01.14 19:57:25
@Spikk:
Sztem aki autóból átül, az közlekedni akar. Olcsóbban és gyorsabban eljutni a munkahelyére. Ellentétben azzal aki most kap jogsit. Mer az tényleg nyélgázon közlekedik. Amiket felsoroltál az tényleg így van, de tipikusan egyik sem az a helyzet ahol 90-el megyek. A faleveles dolog még előfordulhat vmi kis kacskaringós erdei úton felfelé, de ott robogóval nem mész 90-el. Az első féket meg általában akkor blokkolják, ha hirtelen nagyon gyorsan megkell állni, ha te meg akkor 90-el mész nagyjából édesmindegy hogy elesel-e vagy sem. De ezek megint olyan helyzetek, ami inkább saját hibából történik mintsem hogy azért mert nemtudja vki vezetni a gépet.
 Tegnapi Médiahírek szerint Tarlós István 2 és fél milliárd forintot akar kérni a Sziget fesztiváltól területhasználati díjként egy hétre minden évben. Ez a hír már csak azért is érdekes, mert a Hajógyári Sziget egy másik kicsit kisebb területét 3 milliárd forintért…..
Quarius_ 2011.01.13 01:01:56
@melchi zadok:
Én példűul elmentem anno Monacoba egy Pizzáér meg egy sörér otthagytam vmi 40 eurot. Ha a 100 millió embernek csak az 1%-a csak ugyanennyit költ már megérte. Például Luxemburg sose vonzott, Monaco meg mindig is.
Ha vki pl azon gondoklkodok hova menjen nyaralni és egy olyan helyet keres, aminek megfelel magyarország, lehet csak azér nem idejön, mer még életében nem hallot róla.