Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszibusz

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző adásban a gyerekek párbajoztak, így alakult ki a jelenlegi 5 csapat, mostantól a csapatok egymással versengenek. A produkciókat a zsűri pontozza, a mai adás még vidám lesz, mint a szénlapátolás szkafanderben, mert nem esik ki senki, de jövő héttől kezdődik majd az igazi sírás, amikor minden…..
nyuszibusz 2016.09.13 14:57:56
Bake your smile Szilvás gombóc 2016.09.04 13:52:47
A szilvás gombóc régóta polgárjogot szerzett a magyar konyhában és népszerű ételeink sorába emelkedett. A kitűnő és változatos "knédlik" hazája Bécs (s általában Ausztria), valamint Prága és vidéke ma sem tud olyan jó szilvás gombócot tálalni vendégei elé, mint amilyet náluk ehet az ember augusztus…..
nyuszibusz 2016.09.05 14:31:00
A Sorozatwiki vette észre, hogy Extrém Activity címen visszakerül a TV2 műsorára az Activity, a 2000-es éávek elején hat évadot is megélt játékos vetékedő, amit annak idején a Primetime gyártott, de ma már igencsak az IKO fog. A show házigazdája először Szulák Andrea volt, majd egy ideig Csiszár…..
Dupla előadás, a szokásosnál kétszer több humorbonbon, fingós vicc és nosztalgia: kb. ez várható Fábry Sándortól ma este kilenctől a Comedy Centralon. A címe Oh, Tannenbaum, de ez csak az első Fábry-adag a csatornán, mert május 22-én, vasárnap A vietnami balzsam című előadását mutatják be. ..
Branson reggeli előtt kipirult arccal járja körbe a birtokot, és a városi levegő után nem győzi teleszívni tüdejét a friss falusi tehénlepény és a lenyírt fű illatával. Később már a reggeli közben bostoni távozásának részleteit ecseteli a családnak, majd Edith gyorsan…..
nyuszibusz 2016.05.19 13:55:36
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
nyuszibusz 2016.05.19 09:15:09
Az RTL Klub már elég régóta házibulizik szombat esténként olyan celebek és sztárok társaságában, akik csatorna kompatibilisek. Ez azt jelenti, hogy az óljukba tartoznak, vagy már megszabadultak a konkurenciától, vagy sohasem kötődtek senkihez, így el tudnak menni hozzájuk haknizni egy-egy műsor…..
Nem érdekel, ha reklámnak gondolja bárki is, szerintem kifejezett jófejség, hogy a UPC a 23-as, általában információs csatornának szánt programhelyét május 1-jére, azaz anyák napjára átadja, hogy ott a programajánlók helyett anyák napi köszöntők menjenek. Az egész még…..
nyuszibusz 2016.04.29 10:31:47
A TV2 sajtóközleményben jelentette be, hogy a április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. Kőhegyi tíz éve dolgozik a TV2-nél, az infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője is volt. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd az MTV Ablak című…..
nyuszibusz 2016.04.13 10:12:14
nyuszibusz 2016.04.13 11:10:06
@Rav Antal: ...de a kendőt már a vállára terítették
Tegnap este, ünnepélyes keretek között kiosztották a Televíziós Újságírók Díját, immáron harmadjára. Az eseményt, vagy inkább kezdeményezést tavaly karolta fel a Játék határok nélkül feltámasztott verzióját készítő NuMuvee nevű gyártó cég (itt interjúztam velük), akik fantáziát látnak abban, hogy…..
nyuszibusz 2016.03.31 10:28:03
nyuszibusz 2016.03.31 10:40:27
Március 24-től D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől Barabás Éva váltótársaként dolgozik a műsorban. D. Tóth András már több, mint 10 éve dolgozik az RTL Klubnál. A Híradónak, a Fókusznak, a XXI. Századnak és a Házon kívülnek is készített riportokat, az…..
Új arcokkal erősít az ATV: Gyurácz Eszterrel és Gesztesi Mátéval eleinte az időjárás-jelentésben találkozhatnak a nézők. A csatorna nem titkolt célja, hogy a fiatal tévésekkel nyisson a fiatalabb célcsoportok felé. Az új időjósok érkezése természetesen nem jelenti azt, hogy Onyutha Judit távozna az…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Mozgalmas napok vannak a TV2-nél, miközben távoznak a munkatársak a Tényekből, készülnek a szórakoztató műsorok, sajtótájékoztatón jelentették be, kik lesznek az idei Nagy Duett zsűritagjai. Liptai Klaudia és Majka a helyszínen megjelent Szulák Andrea és Kasza Tibi mellett Cookyt is zsűritagként…..
VVÉNBFarm Anikó és CelebvagyokKonyhafőnökFarm Zé azt ígérte, vidéki életet kapunk és melós hétköznapokat, ganajjal és izgalommal. Ezek közül A Farm, az RTL Nagy Tavaszi Reality műsora, amit úgy harangoztak be, hogy nem is olyan, mint a Való Világ, félórányi unalommal és egy asztalon táncolós,…..
nyuszibusz 2016.03.22 10:29:23
Sári Éva volt a Fem3 Café hétfő délelőtti műsorának vendége, aki májusban hármas szereposztásban lép színpadra a Shrek musicalben, ám Czippán Anett rögtön azt kérdezte tőle, milyen érzés megkapni élete első főszerepét? Szegény énekesnő azt se tudta, mit reagáljon erre. Végül ezt mondta: "Húha,…..
Till Attila és Ördög Nóra vezeti majd a TV2 induló Kismenők nevű tehetségkutató műsort gyerekeknek, a négytagú zsűriben Ábel Anita, Hajós András, Lajtai Kati énekesnő és Apáti Bence balettművész foglal majd helyet. Tilla és Ördög lesz a két csapatkapitány, ők osztják el egymás között a csapatokat.…..
nyuszibusz 2016.03.10 15:44:04
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
Én nem tudom, de szerencsére egy őrült rajongó összevágta az összes ilyen jelenetet:..
nyuszibusz 2016.02.26 09:36:10
@reqcka: A Band of brothersben nagyon jó volt, mint Sobel hadnagy
Szeretnéd valami finommal meglepni Valentin-napon a szerettedet? De hát miért ünnepelnél akkor, amikor mindenki? Ha vele akarsz lenni és enni, csináld meg ezt a vacsorát már ma! Vagy holnap! Mesterfogás valakivel, aki fontos nekünk. Ez a lazac parmentier. A sajtos krumpliréteg alatt fokhagymás…..
nyuszibusz 2016.02.05 11:55:54
nyuszibusz 2016.01.25 16:09:34
Egészen parádés történettel rukkolt elő a mai Blikk, akik ott voltak Oszter Sándor tárgyalásán. A bíróságon színész állítólagos ittas vezetését tárgyalták és több tanút is kihallgattak az ügyben. Köztük azt a rendőrt is, aki az eset után kihallgatta Osztert a Gyorskocsi…..
nyuszibusz 2015.12.04 11:53:20
Azt írtam múlt héten, Lilu új műsorának indulásakor, hogy ráfért már a kereskedelmi tévére egy olyan műsor, amiben valós érzelmek és emberi sorsok szerepelnek. Ez most is igaz, tényleg kell egy ilyen műsor, úgy meg pláne, hogy a Bors utána ment az első adásban szereplő egyik…..
Nagy kedvencem a cicamancs, mert úgy dekoratív, hogy közben nem kell hozzá sem különleges forma, sem extra kézügyesség. És nagyon szájban olvadós! Hozzáadott cukortól mentes. Ehhez az apró sütihez egy jó tésztát kell készíteni és ennyi az egyik titok. Ehhez 25 dkg puha vajat…..
A Comedy Central Készhelyzet című műsorának lényege, hogy a meghívott vendégeket váratlan szituációkba helyezze, melyekben rögtönözniük kell, hiszen fogalmuk sincs arról, hogy milyen karaktert kell alakítaniuk a jelentben, és gőzük sincs, hogy az miről szól. A jövő hét…..
nyuszibusz 2015.10.16 11:42:44