Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SBlessed

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A modern zombik ősatyját George A. Romerónak hívják. Előtte is léteztek zombik a popkultúrában, jóhogy, a szó maga haiti kreol nyelvjárásban az élőhalottat jelenti, és először 1937-ben találkoztak vele (mármint a szóval) a nyugati néprajzkutatók. A modern értelemben vett…..
Elsőre talán mellékesnek tűnő, de nagyon is fontos ruhadarab az öv. Nemcsak a nadrág rögzítését végzi, hanem különböző tokok viselését is lehetővé teszi, ezzel növelve kapacitásunkat, illetve kényelmesebben elérhetővé téve egyes felszereléseinket. Így, ha már…..
SHTF esetén általában az a legjobb megoldás, ha otthon, a menedékhelyünkön, esetleg a családunk más tagjainál vészeljük át ez eseményt. Ugyanakkor nehéz a döntés, hogy hova menjünk, hiszen számos érv szól az elbarikádozás, míg legalább ugyanennyi a menekülés mellett. A…..
SBlessed 2013.03.08 15:25:08
@Locomotiv: Így van, reálisan kell látni a dolgokat. Azoktól vagyok készen, akik azt hiszik, hogy ha vettek a BG túlélőkést, akkor minden meg van oldva.
SBlessed 2013.03.08 15:34:04
@astonferi: Ja, és bocs, ha esetleg olyat írtam, amit már kiveséztetek, de nem volt időm az összes hozzászólást és a blog minden írását elolvasni. Úgy voltam vele, ha lejárt lemez, amit írok, akkor átugorjátok. Nyilván nem csak én gondoltam ezekre a dolgokra.
SBlessed 2013.03.08 16:02:53
@trendo+: Tiszta sor! Alapvető dolgokat azért tudni kell. Egy gond van, hogy a túlélés során sok az alapvető dolog. :)
A kérdés egyáltalán nem elméleti, hiszen már keresik is azt a béranyát, aki életet adna egy klónozott neandervölgyi bébinek. A dolog olyannyira komoly, hogy a projektet nem más, mint a Harvard Medical School egyik professzora, George Church vezeti, aki reményei szerint újra tudná…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
  Átmenetileg kifogytak a patikákból az elsősegélydobozok, miután a közösségi oldalakon elterjedt, hogy a rendőrség a járművek elsősegélynyújtó-csomagjaival kapcsolatos ellenőrzést rendelt el. A legtöbb patikában hamar hiánycikk lett az elsősegélydoboz, sokan azzal…..
Nagyszerű hírt közölt a Hollywood Reporter: az ITV Studios America és a HDFILMS bejelentette, hogy remake-t terveznek az 1970-es évek kultikus űroperájából, az Alfa Holdbázisból. Az eredetileg Space: 1999 címre hallgató, két évadot (48 epizódot) megélt sorozatot Gerry és Sylvia…..
És íme, itt is van az első előzetes. Az SF-horror rajongók már régóta figyelemmel kísérték a 2011-es év egyik legjobban várt filmjét, de eddig nem sok konkrétum látott napvilágot. A napokban azonban kijött az első hivatalos trailer, ami egyelőre másra nem jó, minthogy…..
Az Emmy-díjas Mátrix-sztár, Laurence Fishbourne úgy döntött, nem köt szerződést egy újabb évadra a Helyszínelőket gyártó CBS tévécsatornával, írja a Hollywood Reporter. A színész még 2008-ban, William Petersen távozása után csatlakozott a népszerű nyomozócsapathoz, de…..
Andreas Eschbach könyveit lassan kezdik felfedezni Magyarországon is. Sci-fi-szerzőnek indult, de későbbi könyveiben már csak az alaphelyzet tekinthető fantasztikusnak, a történetszövés alapvetően a krimik és kalandregények szabályai alapján folyik. Ilyen A Jézus-videó is…..
comment:com Elbúcsúzik Poirot 2008.02.21 11:35:00
David Suchet, akit Poirot megfromálójaként minden Agatha Christie-fan imád és tisztel, a minap bejelentette, hogy még egy sztorit hajlandó leforgatni a belga detektív kalandjaiból, aztán végleg leteszi az álbajuszt, és más szerepekre koncentrál majd. A minket kimondhatatlanul…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
Mivel közeleg október 23-a és szerencsére idén is hétköznapra esik, újabb hosszú hétvégének nézünk elébe. Az ország ilyenkor két részre szakad (nem, nem az ünnepi megemlékezésekre gondolok), az egyik fele útnak indul wellnessezni (erről lásd korábbi posztomat), a másik fele…..
Mai hősünk a horror és sci-fi világ kultikus hőse és a Star Trek franchiseok kihagyhatatlan szereplője. Pedig csak ilyen kielégületlen magyar tanár feje van, aki a nyári táborban összelopott tini bugyikat rejtegeti az Ady kötet alatt. Mégis igazi kőarc! A napfényes Kaliforniában…..
SBlessed 2009.08.25 07:43:55
@Winston007: A Star Trek Nemesis-t nem Frakes rendezte. Jobb is lett, mint a korábbi két rész, amit tényleg ő rendezett. Az más kérdés, hogy a rajongókat megosztotta a film.
Geekblog A barlang 2 - előzetes 2009.05.28 16:13:00
Neil Marshall Descent (nálunk A barlang) című filmje az új évezred eddigi legjobb horrorja, és mint ilyen, nem kerülhette el, hogy ne készítsenek folytatást neki, amely film, így első blikkre, inkább tűnik re-make-nek. Megtekinthető a "tovább"-ra kattintva.  ..