Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narrátor (törölt)

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forgalmas járatokat kihúztak, de december 24-én késő éjjelig óránként indulnak a szerelvények minden irányban.Szenteste van, az az egy napszak egész évben, amikor tényleg mindenki igyekszik otthon ülni a családjával. Égnek a gyertyák, ragyognak a csillagszórók, talán még…..
Ma szánalmas toplistával lepem meg olvasóimat, hogy megmutassam én is tudok ám ilyet!:) Minden idők 3 legszánalmasabb karácsonyi filmjét mutatom be. Nem mondom, hogy vita nem lesz rajta, de tudjátok minden lista szubjektív.3. Szörnyecskék 1984Ki volt az a hülye , aki anno nem volt oda…..
Tóta W. Árpád írt egy karácsonyi bejegyzést egy éve, amelyben felhívta a figyelmünket az ókori Mithras-kultusz és a kereszténység közötti számtalan megdöbbentő hasonlóságra. Ha jól értem, a bejegyzés gondolatmenete kb. az volt, hogy 1. A Mithrasz-kultusz egy mese, ahogy azt…..
Kegyeletteljes és Áldott Karit Minden Olvasónknak! :-)   Az utóbbi posztokra összesen több száz komment érkezett, brutálisak vagytok és köszönjük széken.   Más: Tibivel régóta gondolkodunk, milyen élő ikonjai vannak a modorosságnak kis hazánkban. Eredetileg egy tíz…..
Narrátor (törölt) 2008.12.24 10:54:16
Jó reggelit, jó nagyokat!Ősi dakota közmondás szerint úriember nem fogad biztosra és nem csapja le a magas labdát - ergo karácsony közeledtével tudatosan kerüli az ünnepi témákat, és úgy általában minden aktuális eseményt.Ám mivel egyre több olyan színvonalas levelet ill.…..
Gaskó „kurvaanyád” István által vezetett sztrájkot az egyik utas már annyira megunta, hogy feltörte a szakszervezet weboldalát és bejelentette, vége a sztrájknak. A téves hírt természetesen már leszedték. A szakszervezet vezetői semmilyen kritikát nem viselnek el,…..
Demszky Gábor még az ünnep előtt úgy gondolta, nyilatkozik egyet. Nem kellet volna."Működésre kap a BKV 10 milliárd forintot. Ez valóban nem normatív támogatás, hiába próbáltuk elérni, a jelenlegi költségvetési helyzetben ezt a kormány nem kívánta. Valószínűleg a…..
Narrátor (törölt) 2008.12.22 16:11:34
Zero, figyelmedbe ajánlom: hirekhirek.network.hu/blog/hirek_hirek_hirek_klub_hirei/a_fovaros_az_aki_nem_finanszirozta_a_bkvt, röviden:
a BKV évente ~110 milliárd forintból gazdálkodik, szebb országokban ezt harmadolják (állam, fenntartó, utas). Nálunk? Az állam odarakja szépen 30 milliárdot, az utas kb. 40 milliárdot, a főváros évente 10 milliárdot ad csak!!! (5 éve) Miközben a PM-re mutogat ezerrel! Persze a szociknak kell Budapest így mindig megmentik a szétesőfélben koalíciót és BKV-t, csak a BKV adóssága 2002-ben éves 7 milliárd volt, most éves 70 milliárd. Naponta(!!!) kb. 30 millió Ft. De négyes metró az kell, néhány kényelmes seggű belvárosinak, akiket zavar pl. villamos a Thököly úton vagy Körtéren.
Narrátor (törölt) 2008.12.22 18:25:33
Jozicsenko, köszi!!

De így a legjobb ;)
hirekhirek.network.hu/blog/hirek_hirek_hirek_klub_hirei/a_fovaros_az_aki_nem_finanszirozta_a_bkvt

Amúgy én is pesti vagyok, csak ez a kedvenc témaköröm és nem tudok "csak úgy" elmenni mellette.
Az adatok a tavalyiakkal keverednek. Nekem még mindig nincs papírmenetrendem, vonatozni most nemigen lehet, hát nézegessük a táblázatokat az interneten. Szerencsére a MÁV és a MÁV-Start is feltöltötte a már egy hete érvényes, de még soha nem működő menetrendet saját…..
Ezzel kellett szembenéznie a képen látható ifjabb Dennis Baltimore-nak, miután a Long Beach-i Wilson Classical High School-ban rongáláson kapták. Apjától kapott büntetése nyomán a srác öt órán keresztül sétálgatott környékükök ezzel a táblával a nyakában, melyen a…..
Azt hittem, a múltkori Fidelitas-vízgereblyézés volt az év legszánalmasabb politikai performansza, de a Munkáspárt most egy erősre sikeredett produlcióval jelentkezett be... "Cipőből emeltek szobrot a szólásszabadságnak a Munkáspárt 2006 aktivistái az Egyesült Államok…..
Narrátor (törölt) 2008.12.21 14:36:49
Ezen gondolkozom. Persze van két könnyű válasz. Az első az, hogy nem is a Fidesz támogatja Gaskóékat, hanem Gaskó támogatja a Fideszt. Bár ezt a verziót könnyű alátámasztani azzal, hogy az arrogáns (vd)SS-vezér először azt mondta, hogy Karácsonykor nem lesz sztrájk, aztán…..
Vastagbőr Kihagyhatatlan ajánlat 2008.12.21 11:01:00
A legutóbbi Tescós akciós újságot átlapozva 3 igazi modern gyerekjátékra bukkantam. Most, pár nappal, órával Szenteste előtt egy utolsó ajánlattal próbálják elcsábítani azokat, akik idáig halogatták a vásárlást, és kínjukban bármit képesek megvenni. Az áruház roppant…..
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..
Értelmezném és kommentelném az Index egyik cikkét. A címe: 'Viperát találtak egy gárdistánál Borsodban' Dőlt betűkkel az Indexes cikk, bekezdésenként alatta a saját olvasatom.A miskolci rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint Gesztelyen egy fekete egyenruhába…..
Csenyéte az ország legszegényebb települése, 450 lakosából szinte mindenki munkanélküli. A lakosok fele még iskoláskorú gyermek, de közülük mindössze 2 kezdte el a szakmunkásképzőt, de már ők is befejezték - eredmény nélkül. A nyugdíjasok száma 22! A lakosság 95%a…..
A tegnapi focis poszt farvizén eveznénk még egy keveset ...A nyomtatott Nemzeti Sport annak járt a héten utána, hogyan és mennyit keresnek a magyar focisták. Hiánypótló sorozat, évek óta fúrta a kíváncsiság az oldalamat, vajon milyen vastag a boríték, és egyáltalán borítékban…..
Josquin 2008.12.17. 07:44:18 Headhunter, mi a véleményed az alábbiakról ?"(...) követelmény, hogy az alkalmazott jó tanuló, alkalmazkodó, alázatos, türelmes, kiváló munkabírással és magas önkontrollal rendelkező legyen. Emellett a globális üzleti elvárásoknak is eleget…..
Kissé nyakatekertnek érzem a tisztelt bíró úr érvelését. Most akkor milyen törvényt is sértett a Magyar Gárda Egyesület? A Magyar Gárda Mozgalom pedig semmilyent sem? Hogy is van ez? Még a végén a tisztelt bíró úr löki be a Jobbikot az Országgyűlésbe, ha hinni lehet Vona…..
Sorozatunk második állomásán a HVG csoport kötelékébe tartozó jobline.hu oldalt vesszük nagyító alá. Mint korábban írtam, a karrieroldalakat én munkáltatói júzerként ismerem, tehát nem álláskeresőként. Az álláskereső júzerek tapasztalatát viszont kommentként…..