Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VilmosKörte

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrej Pejic modellt ismét Juergen Teller fotózta (csakúgy, mint Marc Jacobs tavaszi kampányában) - ezúttal a Zeit magazin számára. Andrej neves divatházak (Prada, Chanel, stb...) darabjait viseli, egy csupán a bökkenő: ezek egytől-egyig kizárólag női ruhák. Érthetetlen számomra,…..
A "Black Swan" című filmnek köszönhetően Mila Kunis sorra tűnik fel a magazinok hasábjain, illetve címlapjain. A W magazin is neki szentelte márciusi címlapját, illetve néhány oldalt is.Szerintem gyönyörű ez a lány, ti mit gondoltok róla?Na és hogy tetszett a film? ..
... avagy Suri Cruise. Ezúttal legalább nem magassarkúban.Azt viszont nem értem, hogy miért hadakozik azzal az esernyővel, nem is esik :) ..
A Vs magazin tavaszi/nyári száma egyből négyféle címlappal jelenik meg, melyeken Vanessa Paradis, Claudia Schiffer, Bar Refaeli és Claire Danes láthatóak. A Claudia Schifferrel készült képsor itt látható. Melyik tetszik a legjobban? ..
VilmosKörte 2010.03.17 15:46:39
Johnny Deppet csíkos pizsamában kapták lencsevégre legújabb filmjének, a The Tourist in Venice forgatásán.A filmbeli parnere egyébként Angelina Jolie lesz, és állítólag forró ágyjelenetekkel lesz fűszerezve a film.Ez utóbbi miatt Vanessa Paradis egy cseppet sem boldog, sőt…..
VilmosKörte 2010.03.17 15:35:00
@The Strange: ajjjj, szépek :)
Hetek óta keringenek a pletykák Angelina Jolie és Brad Pitt szakításáról, minden celebekkel foglalkozó magazin találgat, történeteket költ, mindenféle szemtanúkat szólaltatnak meg... mialatt a pár és szóvivőik folyamatosan tagadnak. Én nem tudom mi lehet az igazság... idővel…..
Rihanna látható a W magazin februári számának címlapján, illetve egy fekete-fehér fotósorozatot is leközöl a lap, melyet Craig McDean készített. Csak nekem tűnik túl agresszívnak Rihanna? Kicsit olyan "szétütöm az arcod" hangulata van a képek egy részének... ..
Georgia May Jagger-t kiáltották ki az év modelljének a december elején megrendezett British Fashion Awardson. Georgia May élete első reklámkampányában a Hudson cég farmerjait népszerűsítette (itt), de ő lett a Rimmel egyik reklámarca is (itt), valamint többször tűnt fel az idei…..
Többször felmerült már bennem, hogy vajon hogy nézhet ki igazából, smink nélkül Marilyn Manson. Nem egy jóképű pasi, viszont egy cseppet sem ijesztő.képek: dailymail.com ..
VilmosKörte 2009.12.23 16:21:08
British Vogue, Rachel Weisz  Vogue Germany, Toni Garrn  Vogue Nippon, Daria Werbowy  Vogue Portugal, Isabeli Fontana..
Nem is emlékszem, mikor voltam utoljára elégedett Eva Longoriával... Ez a ruha is... finoman szólva: nem az igazi. Rossz a hossza, és béna a szabása, rettenetesen kövéríti Longoriát. A színe gyöngyörű és jól is áll neki, de valami más fazon előnyösebb lett volna.Ruha: Badgley…..
Angelina Jolie buborékok között :)..
VilmosKörte 2009.10.22 13:40:29
Itt ülök egy 4­*-os motelszobában, Narrakone-ban. Még szebb és kényelmesebb, mint amiben 2 hete voltam a Field Days keretein belül, pedig azt hittem, nem igen fogok többször megszállni hasonlóan szép és drága helyen. A szobának csak 1 szépséghibája van: nincs belül vakolat /…..
VilmosKörte 2009.10.16 11:43:46
Kengurulány kalandjai egyedül 2009.10.08 15:29:00
Ez a bejegyzés nagy élmény lesz azok számára, akik alig várják az elolvasás után, hogy kommentet fűzzenek hozzá... :)Az átlagos munkanapjaimat mostanában délben megszakítom és lemegyek az edzőterembe. Úgy sem bírok egyhelyben sokat ülni, és ha megunom, akkor eszem.. na, ennek…..
VilmosKörte 2009.10.16 11:42:23
Az amerikai Vogue novemberi címlapján négy hölgy: Nicole Kidman, Marion Cotillard, Penelope Cruz és Kate Hudson szerepelnek, mindannyian bordó ruhában. A képet Annie Leibovitz készítette...
...vattakorongokból, süteményespapírból, gumikesztyűből. Cipő vécépapírból, szemeteszacskóból... és egyéb, minden háztartásban fellelhető dologból.A Vogue Uk részére Tim Walker készített egy fotósorozatot "Make Do & Mend" címmel Malgosia Bela-ról, aki…..
VilmosKörte 2009.10.08 16:06:42
... avagy Alexander McQueen cipői a Párizsi Divathétről. Közelről...
Öt különböző címlappal jelenik meg az ELLE novemberben. A hölgyek: Katie Holmes, Julianne Moore, Zoe Saldana, Emily Blunt és Renee Zellweger. ..
VilmosKörte 2009.10.08 12:34:03
@Elanor09: juj tééééleg:) nagyon gáz :)
Marilyn Monroe a tengerparton bohóckodik egy pöttyös napernyővel.A képek 1949-ben készültek...
VilmosKörte 2009.09.22 14:43:54
Uma Thurman látható a W magazin októberi címlapján.Hogy tetszik?..
A punkhercegnőcske az általa "tervezett" Abbey Dawn bemutatóján lépett a kifutóra. Igen erőteljes déjá vu érzésem van...  ..
Kevés kínosabb helyzet adódhat egy sztár életében, annál, hogy egy rendezvényen valaki éppen olyan ruhát viseljen, amilyet ő maga.Pedig a botrányos MTV Video Music Awards-on még ez is megtörtént. Shakira és Pink ugyanolyan Balmain ruhában vettek részt a díjátadón.…..
A New Yorkban zajló divathét mellett egy vörösszőnyeges eseménynek is szemtanúi lehettünk a hétvégén.Elsőként a két legrosszabb ruhát választottam ki.Az egyik "győztes" összeállítás viselője egyáltalán nem okozhat meglepetést: ő Lady Gaga, aki elfelejtette,…..
VilmosKörte 2009.09.14 11:15:14
A Victoria Beckham nevével fémjelzett 2010-es tavaszi kollekció nem sok újdonságot tartogat a korábbi időszakok ruháihoz képest: aki eddig szerette őket, ezután is fogja, akinek viszont nem tetszettek VB kreációi, azt szerintem ezek a ruhák sem fogják meggyőzni.Egyszerű, nőies…..
Megérkeztem Perthbe hajnali fél 1-kor (otthoni idő szerint aug. 25. este fél 7) . Az út..... hosszú volt és uncsi, bár vagy beszélgettem a mellettem ülővel vagy aludtam. A gyomrom kicsit tönkre ment, azóta nem is bírtam nagyon enni. A ház, ahol lakom jóóó nagy, választhattam 3…..