Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldogito

1 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy napon összejöttök a haverokkal és elmentek bowlingozni. Alig kezdtek el játszani, az egyik haverod, Samu kijelenti, hogy ő eszméletlenül jó nagyon erős játékos, hosszú ideje átlagosan 150 pontot szokott dobni meccsenként. 150 pont a bowlingban nagyon jó eredménynek számít, általában a profi…..
boldogito 2019.10.24 15:27:22
@glantos70: "Vagyis a szürke terület a hazugság zónája és a fehér az igazságé."
Azt hiszem, ezzel a mondattal jutottunk közös nevezőre :)
--(A videó a képre kattintva indul el) Ebben a videóban folytatom a szórás kiszámítása körüli polémiát. Az előző videóban ott hagytam abba, hogy a szórást kétféle módon is ki lehet számolni, de az iskolában belénk verték, hogy a szórást a variancia négyzetgyökével számoljuk ki. Azt viszont gondosan…..
boldogito 2019.09.22 23:28:28
Egy nagy bevásárlóközpont piackutatási igazgatója egy közvéleménykutatást szeretne szervezni, amely azt vizsgálná, hogy a dolgozó nők mennyi időt töltenek ruházati cikkek vásárlásával egy tipikus hónapban, Határozd meg, hogy ebben az esetben mi a sokaság és a mi a minta, valamint add meg, hogy…..
Ha az embernek megadatik, hogy az USA-ba látogasson, akkor – ha minél többet szeretne megtapasztalni az országból, de nem rendelkezik korlátlan idővel és/vagy pénzzel - autóra van szüksége. Ez tipikusan 3 forrásból jöhet. Van egy kinti rokon/ismerős, aki jó helyen lakik az autós túra megkezdéséhez,…..
boldogito 2018.04.17 15:35:04
@protézisesh: fene tudja, akkor nagyon büszke voltam magamra. :) Én végignyomkodtam anno a kereskedők ajánlatait, de nem találtam tuti dealt. Egyébként milyen oldalon találtad az USA ajánlatot?
köszi
A ősgyerekeket az evolúció arra programozta, hogy ne egyenek meg új dolgokat, nehogy gyűjtögetés közben megmérgezzék magukat mindenféle ismeretlen terméssel és állattal. Az ősszülők nem stresszeltek a válogatósságon, mert a legtöbb gyerek az éhhalál előtt mégis betolta a vadkörtét vagy a…..
Rendvédelmi, titkosszolgálati és katonai témákkal foglalkozó szakblogként a Lemil már eddig is többször érintette a terrorizmus és a terrorelhárítás különböző aspektusait. Mai, több szempontból is rendhagyó posztunk egy hosszú beszélgetés első részét tartalmazza (a másodikra még várnotok kell néhány…..
2017 február elsejétől Bazsó Gábor veszi át a Totalcar.hu Kft ügyvezetői feladatait. Bazsó volt a társaság igazgatója 2000-től 2007-ig, amikor az anyavállalat videós üzletágához igazolt, 2010 óta pedig a CEMP kreatív igazgatója. Utóbbi pozíciójában továbbra is részt vesz…..
MLM-terjesztők és testépítő webáruházak jóvoltából tett szert az utóbbi években nagy népszerűségre egy sokak számára ismeretlen vegyület, a piruvát. Anyagcsere-köztitermékből a fogyni vágyók csodafegyverévé vált, amely a kívánt alakot és erőt, egyszóval a vágyott testi tökéletességet hozhatja el a…..
Belsőség A legszebb pillanat 2011.02.27 12:00:00
Ez a poszt nem szól semmiről. Vagy mindenről, nem tudom.Az biztos, hogy a Dire Straits szerepet kap benne.Van pillanat, ami úgy beleég az ember agyába, mintha lézerbilloggal sütnék oda – általában a csúcspontok maradnak így meg, a rosszat törli az agy, mint anyáé a szülés…..
Június 30. – Disneyland Biztos sokan meg fognak kövezni, de mi szeretünk Disneylandben lenni. Tudom, sokak szerint ez egy giccses plasztikvilág, ahol semmi sem eredeti. Így van. Itt minden mű, még a sziklák is. Viszont minden a legapróbb részletekig ki van dolgozva, ezt még azoknak is…..
boldogito 2015.05.15 21:53:55
@zdyzs: úgy vagyok a strapabíró ágyakkal, hogy több helyszínen is össze kell őket hasonlítanom :) (lám-lám, már megint ezen a blogon lopom a napot :) )
Az ember, aki sose volt ott Béla 2014.10.27 20:56:40
2005-2006, Budapest. 33 éves vagyok. Ezzel a bejegyzéssel húsz éves lett a blog, legalábbis abban az értelemben, hogy a történet 1986-ban kezdődött. Juhé! Miközben a komoly üzletembert játszottam egy lakótelepi ház alagsorában, Pisti cége is fejlődött. A Marina-part…..
A '80-as évek után összegyűjtöttem a kedvenc filmes slágereimet a '90-es évekből is, ahogy ígértem. Nehezebb dolgom volt, mert ebben az évtizedben már számos olyan soundtrack született, melyek zseniálisak, de kiemelkedő, jellegzetes, a film mellett új slágerként élő dal nincsen…..
Véget értek hát Hank Moody kalandjai! Viszonyunkat leginkább az ő kapcsolatához tudnám hasonlítani Karennel: remekül indult, aztán kiütköztek a hiányosságok, jöttek a problémák, "a Mikulás, a megszokás, az unalomblokk". Ettől függetlenül még mindig jobb volt vele, mint…..
Mennyit kapunk, ha elvisszük a buszt és ha nem, akkor vajon dízel a jövő vagy benzines? Az Égéstér 105. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
boldogito 2014.02.07 14:19:18
Az Égéstér 97. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
Nem tartom magam babonásnak, de ha autókról van szó, rögtön akad kettő is, bár ezeket szívesebben hívom tapasztalatokra alapozott, tudományos téziseknek. Egyrészt a megvásárlásra kiszemelt autót nem próbálom ki, csak átnézem. A próbakörre meg egy barátom viszi el. Ez mindig…..
boldogito 2013.11.28 19:29:16
Eljutottunk idáig is, Ponton Dezső a legfőbb bírák ítélőszéke elé került. A Mozaikba. Az öt évre szóló OT-s műszakit ugyanis csak zárt technológiás helyeken mérik, amint ezt tavalyelőtt az okmányirodában megtudtam, amikor épp a zöld Merci papírjait intéztem volna, és…..
Belsőség Egyszer az életben 2013.01.26 06:58:46
Milyen buta halál már buszbalesetben elpatkolni – nyilallt belém egyszer csak, ahogy meg-megcsúszó hólánccal küzdötte felfelé magát a King Long a Turini hágó irányába. Közvetlenül az ablakom alatt még három szint látszott a behavazott, szorosra fűzött szerpentinből, az…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A többség a felfelé nyíló sirályszárnyas ajtókról ismeri a Mercedes 300 SL-t – de annyit minimum általában tudnak róla, hogy ez valamilyen régi, autóipari ékszer. A hozzáértők azt is tudják, hogy a maga idejében bitang erős és gyors autó volt, már-már versenykocsi, de…..
TComment Lopnak ezek mindent 2012.11.07 05:55:00
Néha nem is értem: folyamatos a panaszkodás, az állampolgároknak sem jó, a törvényhozás is bajban van, pedig a megoldás több, mint egyszerű. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Teljesítményőrült Forma1-es mérnökök csiszolták a motorjait, hogy a hétköznapok racionális választása lehessen. Szép is lett, jó is lett mindegyik Mégane, de azért az RS Az Egy, Ami Mindent Visz. Renault menetpróbán jártunk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
A karácsonyban többek között az a jó, hogy lehet álmodozni, forgatni szabadon a fejünkben a gondolatot, hogy mit is kérnénk a Jézuskától. Én például egy Álomgarázst állítottam össze magamnak.  Sose lesz persze ilyenem – de jól is néznénk ki, ha minden vágyunk…..
boldogito 2011.12.28 23:11:51
2 megjegyzés.

Jó írás, de (vagy inkább csak úgy elmondom),hogy Koncz Úr tavaly karácsonyi cikke örökre bekerült a TC cikkek top 3-ba.
totalbike.hu/magazin/2010/12/25/apam_gyere_vissza_nem_kerek_mast_karacsonyra/

Persze ez nem ennek a cikknek a becsmérlése, hanem annak a hozsannázása :)

2:

3 járműnek van fix helye az én hasonló garázsomban:
1: Mercedes SL 300 Gullwing
2: Citroen DS (forgólámpás)
3: Audi R8