Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fludd

0 bejegyzést írt és 361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
fludd 2013.11.02 02:11:25
@Csehszlovák Kém: gratulálok az érvelésedhez. Ha valamilyen vélemény nem passzol a rögeszmédhez, akkor annak a megfogalmazóját törlöd is, sőt névtelenségedből még megpróbálod a nevét is kideríteni és nem túl etikusan közzé tenni, de korábban kell ehhez kelned. :)
Hát törölj, hiszen az én hibám, hogy nem hallgattam apám tanácsára, miszerint hülyével ne vitatkozz, mert a végén összekevernek vele! :D

Csak egy utolsó kérdésem van: Te ezt pénzért csinálod?
Október 6. Magyar nemzeti gyásznap, amelyre a cseh és szlovák köznyelv is megemlékezik: Világoš. • Magyarországon nem ismert, hogy a szlovák és a cseh nyelvben bevett szó • Szlovákiában nem ismert, hogy Magyarországon ez egy fájó történelmi…..
fludd 2013.10.07 15:18:02
@Csehszlovák Kém:
"A probléma az, hogy ezt a soknyelvű országot az etnikai magyar politikai elit egynyelvűvé szerette volna alakítani. Ezért váltunk."

Most meg a tótok akarják etnikailag egynyelvűvé tenni a soknyelvű Felvidéket. Ezek alapján jogos lenne ismét bontani? :)"látod, ezért csúnya és zsákutcás dolog ez a nacionalizmus." :)

"Nézz utána: pl., az öreg szerb Damjanichot a nem elmagyarosodni akaró szerbek kiutálták maguk közül, látod, ezért csúnya és zsákutcás dolog ez a nacionalizmus."

Nézz utána, hiszen Damjanichra azért haragszanak a szerbek, mert megorrolt és dehonesztáló megjegyzést tett rájuk, amiért a magyar szabadságharccal szembeszálltak (mint a nemzetiségek jó része osztrák közreműködésre).

"látod, ezért csúnya és zsákutcás dolog ez a nacionalizmus." :D
Végre egy tökös kelet-európai politikus, aki kiáll a zsidó érdekekért is! • Miloš Zeman Hradec Kralovéban rendezett Zsidó napok ünnepségen vetette fel: Csehország izraeli nagykövetségét át kellene helyezni Tel Avivből Jeruzsálembe • A cseh…..
Október elsejétől kezdődjön meg a lakóházak és az érintett területek kiürítése, amelyet október 10-ig be kell fejezni - rendelte el a csehszlovák szudétanémet területek lakosai számára a müncheni egyezmény. Amíg a helyi lakosság többsége üdvözölte a német diktátumot,…..
fludd 2013.10.04 00:16:57
@Ignác Pióker: így beszél egy hazafi. Ha nem a haverok irányítanak, akkor omoljon össze minden, sózzuk be. "Ha nem tetszik, el lehet menni" Gyurcsány Ferenc
:)
fludd 2013.10.04 00:17:23
@Csehszlovák Kém: nyilván, hiszen a múlt idő használatából rájöhettél volna, hogy az csak elírás... Néhányszor említetted, hogy meg kellett vona nyernünk a háborút. Emlékszel-e arra, hogy a hős szlovák hadsereg 1939-ben a németekkel együtt megtámadta Lengyelországot, és a Szovjetúniónak is kb 2 héttel a magyarok előtt üzent hadat. Szerinted Szlovákia győztes volt a 2. világháborúban? :)
fludd 2013.10.05 23:35:09
@Csehszlovák Kém: csak azért, mert mi magyarok nem magyarosítunk étel minden város nevet kényszeresen, még nem jelenti azt, hogy azadott városban nagy arányú szlávság lakott volna az utóbbi 5-600 évben. Azt soha nem tagadta senki, hogy Magyarország területén éltek szláv népek a kezdetek óta. Az érvelését a reláció analízis alapján b jelet kapna, ami azt jelenti, hogy bár az állításod mind a két fele igaz lehet, ám ezek között nincs összefüggés. Erre egy olyan hasonlatot tudunék hozni, miszerint a fű zöld, tehát te félművelt vagy. Igaz, igaz, még sincs összefüggésben a kettő. :)
Ha igazak a pletykák Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes bimbózó románcáról, hát egy akadály most biztosan elhárulni látszik a beteljesülés elől. A Bors információi szerint Vadai és férje, E. József útjai különválnak, akár már ősszel kimondhatja a bíróság a válásukat. A…..
Dr. Tény legújabb elemzésével ismét letette a névjegyét a nagyon-rafináltnak-gondolt-politikai-adatvizualizációs mezőnyben: A nagyon kicsi vs. nagyon nagy oszlopdiagramok előállítását mindig megkönnyíti, ha nem a 0-nál, hanem más értéknél kezdődnek az oszlopok, de 445…..
fludd 2013.08.28 16:01:07
@Zb74:
Nem Fideszes! A maszopos tények és hazugságok (inkább hazugság volt) kiadvány (2002) tele volt ilyenekkel. Ráadásul ott még a forrásmegjelölés is hiányzott. :)
NERtárs-blog 2/3 vs. 2/3 2013.08.26 13:50:13
Most kiderül, hogy valóban számít-e az állampolgárok véleménye. A Margitsziget sorsdöntő szavazáson van túl. A tét az volt, hogy a Margitsziget a 13. kerület fennhatóságában maradjon, avagy a főváros kezelésébe kerüljön. A lakók pedig megtették amit lehetett; hatalmas…..
Jezsuita bloggerek Maslow másként 2012.09.24 20:06:16
De az embert vágyai vezérlik – dalolta Petőfi Sándor. Ezt vallja a reklámipar is, persze a vágyakat másképp értelmezve, többnyire a maslowi piramis alsó két szintjén. Ugye, kedves  olvasóim, ismerik Maslow piramisát? Maslow Ábrahám az állati motivációval foglalkozott, de…..
fludd 2013.06.25 09:31:52
@Izrael misztériuma:

Már régen nem az eredeti témához szólsz hozzá, csak fröcsögsz. Nyugodjál le. Nektek volt 40 + 4 + 8 évetek, és bizonyítottatok. Ennyi. Tessék pihenni, és ha az adott írásról van véleményed ahhoz hozzászólni. Vagy ha nem érdekel az poszt akkor megengedett a csöndben maradás is.

Isten áldjon!
Szépen csillog az a tizedik hely is, no, de egy másik ország színeiben, rögtön az első Euróvíziós Dalfesztivál fellépésen tizenharmadik helyezést elérni, az a nem semmi! Később meglett a böjtje, ne feszegessétek a Dalfesztivált a csehszlovákok előtt. Rövidek és arrogánsak…..
Mandiner blog A választóvonal 2013.05.06 13:01:00
„„Az Önök vezetői azzal indokolták látogatásukat, hogy a Magyarországon erősödő antiszemitizmusra akarják ezzel felhívni a világ figyelmét. Ha így érzik, jól tették, hogy eljöttek hozzánk.” „Hiszen mindenkinek a segítségére és összefogására szükség van ahhoz, hogy…..
Jorgosz Kacidis, az AEK Athén U21-es válogatott labdarúgója náci karlendítéssel ünnepelte szombaton a Veria elleni görög bajnokin a győzelmet jelentő gólját. A futballista azt írta a Twitter-oldalán, hogy nem volt tudatában a mozdulat jelentésének. Az ügyből hatalmas botrány…..
Ma hajnalban brutálisan agyonvertek egy magyar fiatalt a délvidéki Óbecsén. A szemtanúk állítása szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. A delhir.com értesülései szerint a támadók szerb nemzetiségűek voltak, tehát a gyilkosság hátterében…..
A honi sajtó hiába próbálja szóra bírni az új minisztert, egyelőre nem sok sikerrel jár egyik riporter sem.Az azért kihallatszik minden általa adott interjúból, itt bizony nem lesz semmi változás a gazdaság további mélyrepülési útján, viszi tovább Matolcsy…..
Álszentfazék Hökkenten nézik 2013.02.20 21:18:26
A címben ormótlankodó olcsó szóvicc természetesen a HÖK körüli botrányokra utal. Ettől hangos a sajtó, pedig, ha a kutya harapja meg a postást, az ugye nem hír, csak ha a postás a kutyát. Abban, hogy egyik gusztustalan húzást, botrányt a másik követ, nincs semmi meglepő. Az…..
Talán ma még nem is tudjuk, milyen sokat jelenthet a tegnapi Gyurcsány-beszéd az Orbán-rezsim leváltásában. A korábbi miniszterelnöknek az volt a célja, hogy új szeleket fújjon az ellenzék hajójának petyhüdt vitorlájába. Értésére adja kollégáinak a demokratikus oldalon: ha…..
Néhány éve olvasóinkat kértük, hogy segítsenek megtalálni a ma élő legnagyobb kommunistát. A ti ajánlásotok alapján jutottunk el Biszku Bélához, amit még egyszer köszönünk. Most még érzékenyebb dologban lenne szükségünk segítségre. Készítünk egy filmet a Vörös…..
fludd 2013.02.15 11:32:54
@marko11:
Akkor kutassad és írd meg könyvben! Vagy filmesítsd meg. Ennyi. Nem kommentelni kell, hanem csinálni!
fludd 2013.02.15 11:41:09
@jose maria padilla:

Minimum illenék a magyar nőktől bocsánatot kérned! Vagy anyád példájából indulsz ki? Akkor se általánosíts!
A KARD Zsoldos patrióták 2013.02.11 18:29:27
Balog Zoltánt meglepte a hallgatók tiltakozása a röghöz kötési szándék miatt. De csak egy picit. Talán azért ilyen csekély mértékben, mert valamelyest emlékszik még ő is szabadság ízére. De ha Miniszter Urat mégiscsak (értsd: tényleg, őszintén) meglepte a tiltakozóhullám,…..
fludd 2013.02.12 11:25:32
@Zedder:
Én magam se vagyok öreg... :)
És nem valami ellen írtam amit, hanem éppen azt bemutatva, hogy ha valaki fizet valamiért, akkor nyilván lehetnek elvárásai is. Nincs olyan, hogy ez vagy az jár!

És nincs röghözkötés, mert nem arról szól a szerződés, hogy örökre itt kell dolgoznia... :)
fludd 2013.02.12 11:30:56
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Sipi, te itt laksz? Ritkán járok erre, de akkor mindig meglepődöm a dühödt baromságaidon. :))))
Az a baj, hogy sokat lógsz az interneten és nincs időd művelődni, tájékozódni, képezni magad! :)

Van neked munkád is? Van életed az igazi világban is, vagy be vagy szorulva a cyber térbe és ezért fizetnek neked? :D :D

(u.i.: Mindjárt jön az érvekkel alátámasztott, frappáns válasz, hogy én meg egy fideszes troll vagyok, de nem igazán érdekel, mert most folytatom a munkámat, és nem nézem mit írsz!) :)
Lassan úgy kéne nekünk egy listaügyi államtitkár, mint Viktornak egy HaHa aktivista mentes rémálom. Ideje lenne megvizsgálni, a Magyar Nemzet főszerkesztő Liszkay Gábornak vagy a Nemzeti Listakészítő Céh alapító Kubatov Gábornak van -e hozzá több affinitása, és melyikükben…..
fludd 2012.12.17 10:25:07
Tegnap valami történt. Nem nagy dolog, nem lett forradalom, nem lett elkergetve a kormány, nem lett világmegváltás. Ennél sokkal fontosabb dolog történt. Leszámoltunk a fiatalok politikai passzivitásával. Leszámoltunk azzal a tévhittel, hogy ebben az országban nincs igény…..
fludd 2012.11.30 11:39:55
@szempontpuska:
Azok olyanok mint a 2 percenként orbánozó trollok, csak a másik irányba forognak? :D
fludd 2012.11.30 12:02:09
@tollaszerge:
:D:D
1, Mutass olyan kutatót természettudományok területén, aki kirakja a honlapra a még publikálatlan eredményeit!

2, Nos ezt nem tudtam. Nálunk nem szokás.

3, Kémia és vegyészmérnöki tudományok nem szerepel a listában, ezért nem ismertem ezt az oldalt, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Tetszik. :)

Nem, nem vagyok bérkommentelő... És nem is dicsértem a Semjént soha... de ez a hvg cikk szerintem necces, legalább annyira, mint a dolgozatból megismert részletek. :)
fludd 2012.11.30 12:02:39
@royslade: Miért van bajban?
Kép forrása: epresso.hu "Rohanok vissza a Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus-szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani." - idézte az FN24 Balog Zoltán minisztert. Erre én csak azt tudom mondani: ha az emberi…..
Az elmúlt napokban, hetekben több olyan kormányzati döntés is született, amely egyre világosabban mutatja, milyen sorsot szán a kormánypárt a hazai fizetőeszköznek.  27-én jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam megsegíti a reménytelenül eladósodott (zömében…..