Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b-j

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FASTBRIDGE blog Verus búcsúzik 2010.05.25 16:41:00
Verust ma búcsúztattuk - anyai örömök elé néz, ezért egy időre most elhagyja a Fastbridge fedélzetét. A titkos szervezkedés eredménye a könnyekig meghatódó Verus, és ajándékként egy nagy nehezen a piacról beszerzett igazi retró diavetítő gép lett. Rögtön ki is próbáltuk,…..
Verus élvezettel fogyaszt az ajándékba kapott bonbonokból.....
Idén is megrendezésre került a Magyar Reklámszövetség szervezésében a Reklámhét. A Fastbridge a csütörtöki napon, a Digitális délelőttön és délutánon is képviseltette magát. Izgalmas előadásokat hallhattunk, többek között az online reklámozás jövőjéről és a…..
Csilli úgy döntött, hogy 5 hosszú hétre megválik tőlünk, és a távoli Egyesült Államokba utazik, hogy beleássa magát a makrobiotikus étkezés és életmód rejtelmeibe. Pár nap NYC után most jó ideig a Kushi Institut vendégszeretetét élvezi. Finomakat eszik, jógázik,…..
Péntek déltől szombat délig a Visegrádi Thermal Hotel-ben időztünk a Nők Lapja Café lazulós rendezvényén - partnerünk, a Sanoma jóvoltából. A meghívó alapján filmforgatásra, szaunázásra, és bulizgatásra készültünk. A filmes játék már a buszon elkezdődött. A hotelbe…..
Mivel a keresőmarketing tevékenységünk fontos részét képezi, a 2009-es keresőmarketingnapon a Fastbridge-et két lelkes, keresőmarketinggel foglalkozó munkatársunk is képviselte. A konferencia jelentősége abban áll, hogy a keresőmarketing, mint marketingeszköz szerepe folyamatosan…..
Partnerünk, az Adaptive Media tökfaragó versenyt hirdetett Halloween alkalmából. Este nekiálltunk a nagy munkának, majd a kész pályaművet elhelyeztük a csocsóasztalon, és lefotóztuk. A versenyt sajnos nem sikerült megnyerni, de a tökfaragást nagyon élveztük. :) ..
FASTBRIDGE blog Kutyabarát iroda 2009.07.10 18:14:00
előtte: utána: ..