Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pókkéz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vérzivataros időket élünk kedves olvasó gyerekek! Miért? A munka borzasztó sok (mondjuk ez jó). De! Legkedvesebb ügyfelünk, Lengyelországba kiszervezett, számlázást ügyintéző cége szánalmas és bizarr produkcióval nem fizetett az elvégzett munkákért. Örökös tagunk…..
Tintahal Design Kincses-sziget 2009.07.02 11:19:39
Nakérem már megint hosszú hallgatás volt az ára annak, hogy megszülethetett ez a felesleges bejegyzés. Felhalmoztunk egy csomó érdekességet, amit most végre ideírhatunk. Az első és legeslegfontosabb hír, hogy megszületett cégünk legifjabb csápja, Marci, akinek ezúton is…..
Sajnálattal adjuk tudtára mindenkinek, hogy csak csapatunk egyharmada élt állampolgári jogainak azzal a részével, ami a választáson való részvételre vonatkozik. A másik kétharmad egyéb jogokkal (személyi szabadságjog, pihenéshez való jog) védekezett, így nemhogy nem hajtottunk…..
Tintahal Design Tavaszi fáradtság 2009.03.03 20:02:58
Legalábbis foghatnánk erre is mostanában fennálló inaktív viszonyunkat saját blogunkhoz. De persze tetszhalott állapotunk csak látszólagos, hisz dolgozunk mint a megvadult hódok, építgetjük designgátjainkat, hogy a nagy recesszióban csendesvízként folydogáló megrendelősereg…..