Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Commandante

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Commandante 2012.10.30 15:29:04
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Akasztják a hóhért Dragutin Vidosavljević, a dél-szerbiai Leskovac városában élő 59 éves ügyvéd a fürdőszobában, közvetlen közelről lőtte le 52 éves feleségét (képünkön), majd a rendőrségen feljelentette magát. Felesége megölését nem is tagadja, azt viszont igen,…..
Commandante 2012.02.13 16:15:35
A demokrácia lovasa a miniszterelnök évértékelője kapcsán ismét keményen odaszólt Orbánnak a Facebookon. A kormányfőt az antidemokratikus Vona Gáborhoz hasonlította, és a keresztény egyházakat szinte a kezéből etető, virtigli nacionalistának nevezte, aki a…..
  Mivel nem én nyertem a 700milliót vasárnap a hatoslottón, továbbra is munkából kell megélnem, törleszteni a nyomorult lakáshitelt, meg fizetni a mindent.Talán láttátok a hírt, miszerint Zimány Linda munkanélküli segélyt kért és kapott (ma már nem ez a hivatalos neve ennek…..
Ada lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzabó Zsófi lesz a Megasztár női műsorvezetője Zimány Linda lesz a Megasztár női műsorvezetőjeGregor Bernadett lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzorcsik Viki lesz a Megasztár női műsorvezetőjeLiptai Claudia lesz a Megasztár női…..
A születésnapon kapni kell, nem adni, de tényleg ne igyunk bele akárkinek az italába, mert csúnya vége lesz.Csak azt idd meg amit előtted töltenek ki! - mondja a mondás, ami biztos nem is így hangzik de a lényeg ugyanaz. Tizenkilencedik születésnapomon a főváros egyik legkedveltebb…..
Commandante 2009.12.09 14:10:38
@Muha: "Szerintem egy buliban egy pasi sem akar barátkozni. :) "

Mert a csajok, akik 2 órán át sminkelik magukat és legalább 5 különbözö ruhát felpróbálnak mielött lemennének a dizsibe, ahol az üvöltö zene a torokgyilkos fülbeorításon kívül megöl minden más kommunikációs lehetöséget pont a mélyértelmü beszélgetésekre vágynak, meg arra, hogy a kamumelltartóval felturbózott cickó mögött meglásd a belsö értékeiket? Ez olyan, mintha nyitnál egy hentesüzletet és azon panaszkodnál, hogy a vevök nem tofut akarnak töled.

Bár asszem inkább én kérek elnézést. Csajok és logika, ugyan már...
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..
Voltak egyéb problémák is, például, hogy állandóan ivott.A kép innenSziasztok!Gimnazista koromban halálosan szerelmes lettem egy fiúba, akinek sajnos volt barátnője, így nem történhetett semmi köztünk akkoriban, de ennek ellenére túlságosan közvetlen volt velem, így nem…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
Commandante 2009.09.11 15:26:31
@1981Tigiri: Öszintén szólva attól félek, hogy jól látod a dolgot. Azért félek, mert ha jók a meglátásaid, akkor ez az egész nösülösdi és párkapcsolatosdi a 22-es csapdája. Mert ha stabil személyiség vagy, aki ismeri és el tudja fogadni saját magát, akkor hosszú távon is el tudod viselni saját magad társaságát. Ergo vagy nincs szükséged házastársra, vagy legfeljebb egy hozzád hasonlóan stabil személyiségü házastársra. Ilyenböl pedig nagyon kevés van. Viszont ha nem vagy stabil személyiség, akkor jó eséllyel (>>50%) szar lesz a házasságod (válás, gyülölködés, félrekufirc).

Bazz, megyek is inkább szerzetesnek.
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, valóban meghalt-e K. Balázs (alias Baja), a magyar warezkirály, aki az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia idején külföldre menekült, míg hat társát előzetes letartóztatásba helyezték. K. Balázs júniusban skype-on interjút adott P.…..
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
Egy jó fagyos, összebújós történet. A kép innenKedves Szakítós! Nyilván mindenki színesebbnek/egyedibbnek tartja saját sztoriját, így én is, és nem láttam hasonlót eddig az olvasottak között.Tiszteletkört meg is kezdtem; tehát állandóan olvasom a blogot, napi…..
Egy meleg férfi kalandja egy ön- és közveszélyes nővel. A kép innen Sziasztok! Olvastam a blogot, és nekem is teljesen szokásos párkapcsolataim és szakításaim voltak nagyjából - azzal a különbséggel, hogy meleg vagyok, és én férfiként férfiakkal jártam így, ezért nem is…..
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
 A 17 éves lány romantikus regényt akart első szerelemre, megkapta. Sziasztok! Már edzem egy ideje a bátorságomat, hogy tegye meg felétek első nagy lépését és írjon az első szakításomról. Na jó, ez nem az első, mert ugyebár mindenkinek volt kisiskolás szerelme, akivel a…..
Commandante 2009.07.08 11:23:50
@pöttyöslaszti: szerinted. Ha a férfi számára a világ közepe nem önmaga, akkor ott valami nagyon el van cseszerintve. És a nök is ilyen pasira vágynak, csak nem merik nyíltan bevallani, mert röktön mindenki leMNKzná öket.
Commandante 2009.07.08 11:24:36
@tarquin: ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Commandante 2009.07.08 11:27:33
@Szelid sunmalac: a fülbevaló annak járt, aki eltemette öket haláluk esetén. Ez volt az illetö fizetsége.
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
Commandante 2009.07.07 13:47:28
@nyünyőke: múltkor beszélgettem erröl muterral. A mi családunkban mind apai, mind anyai ágon csak segghülye, gyáva, gyengekezü férfiakat találtunk. Biztos van valami genetikai oka... :o)
Commandante 2009.07.07 13:52:50
@United Krémsajt of Primula: Namivan köcsög? :o) Meglep hogy a poszthoz is van véleményünk?
Commandante 2009.07.07 14:27:18
@Mioporfeszosz: A feleség normálisnak tünik? Az olyan, aki hozzámagy egy ilyen mamlaszhoz, majd az 1 éves házasságát nem felbontja amikor a mamlasz gondolatban a kolléganöjét keféli hanem szül neki egy gyereket? Te gondolkodsz is néha mielött írsz? Mert itt a "normális feleség" az aki igazán elbaszta a lánya életét. Amúgy sajnos abban igazad van, hogy a nök többsége azt hiszi, hogy egy gyerekkel meglehet menteni a kapcsolatot. Pedig nem lehet.
 Sziasztok! Az én történetem elég nevetséges. Én 38, gyerekét egyedül nevelő apa, ő 22. Munkahelyet váltottam, ott ismertem meg. Kb. 3 hónapig kerülgetett, bennem az ösztön a (bocs) tinik ellen Mosolygó arc:) Aztán egyszer a városban véletlen -?- találkoztunk, nagy…..
Commandante 2009.07.06 12:33:00
@Commandante: Elkúrta a rendszer a hszemet. :o( Az anya meghalt - 5%, vagy lelépett 95%.
Commandante 2009.07.06 12:47:25
@Letícia-Charlotte in SBp: Nem vágtam bele a baltát. Csak öszinte voltam. Tudom, ehhez nagyon sokan nincsenek hozzászokva, de a "jól van, gyogyókám, mi azért szeretünk" nem az én stílusom. Különben is, aki a neten post-ol, legyen felkészülve hidegre-melegre.

A gyeplös/láncos dolgot meg látom nem érted. Egy kapcsolaton belül is vannak határok, amihez mindkét félnek tartania kell magát. Ha a nö túl messzire megy, akkor ezt éreztetni kell vele (gyeplö). Nem úgy mint a postíró, aki csak mosolyog meg mosolyog, aztán meg kiteszi a csaj szürét. Ez lámaság.

Amúgy meg az a pasi, aki hisztizik, az nem pasi. Az egy puhapöcs. Ha egy pasinak gondja van, akkor vagy megoldja, be beismeri, hogy ezt biza ö nem tudja megoldani, és továbblép. Mit kell hisztozni? Az segít?
Commandante 2009.07.06 12:50:37
@Igazság Atyja: Azért vetette fel, mert azt a választ várta, hogy "Nem mucikám, én veled akarom leélni az életem. Nekem csak a pvncid kell, hanem a szíved is." Nem igaz, hogy mit nem lehet ezen érteni.
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Commandante 2009.06.30 11:36:06
@aiculedssul: no offense, tudom én hogy általánosítottam egy cseppet, de ha 10 almából 5-öt férgesnek találok, akkor nincs kedvem megkóstolni a maradék 5-öt, inkább kidobom az egészet a kukába. Akkor is, ha akad köztük 1-2 jó. Becsületes rendörök, szevasztok! Kitartás!
Commandante 2009.06.30 11:59:26
@Ajtony: Távol álljon tölem, hogy bárkit is a fizikuma vagy testi adottságai alapján minösítsek. Mindazonáltal fenntartom, hogy egy intézkedö rendör határozott fellépés nélkül mit sem ér, föleg itt nálunk a vadkeleten. Ha valaki 160 centis vékony nö, akkor igazából eképzelhetetlennek tartom, hogy komoly küzdösportos múlt nélkül határozottan lépjen fel ilyen szituációban.
Tanulság: interneten, kocka pasival (csajjal) nem ismerkedünk.A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet…..
Háromszög, majd négyszög, sok-sok monogrammal. A kép innen Sziasztok! Szóval, a történet. Adott a Nő (N.), Kissé Konzervatív Családfelfogású Férj (F.), Gaz Csábító (Cs.) - ez lennék én. N és F 11 éve házasok. A kapcsolatuk története és valódi jellege csakis általuk…..
Commandante 2009.06.17 18:21:35
@Szakítós Cs.: Ígéred hogy elgondolkodtok? Min? Az hogy N nem teljesen 100as, szerintem elég egyértelmü. Ilyen növel, izé nönemü egyeddel fuckingbuddy-nál komolyabb kapcsolatot kialakítani mazochizmus. Ha F vagy a negyedik izmosabb, mint te, akkor még azt is felejtsd el. Van elég nö a világon, keress valaki kevésbé defekteset. Remélem nem valami csador-mániás országban éltek, mert ott nehéz lesz...
Ismét egy húsz éves keveredik kalandokba, miközben az esküvőjére készül. A kép innen Egy pár hónapja olvasom a blogot,jó érzés szemezgetni a sok történet közül,eddig azonban nem találtam a sajátomhoz hasonló történetet és úgy döntöttem,megosztom mindenkivel,mert…..
Commandante 2009.06.17 18:06:05
@Pók: Hát ez odab@sz! Még több ilyet!
Commandante 2009.06.17 18:06:37