Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virtualista

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este már pedzegettem, hogy máma valami szpesöl cuccal rukkolok majd elő: kéremalássan, IKEA tudósító blogger lettem reggel 7-től 8-ig, ráadásul egyetlenként - exkluzíve -  a magyarországi blogok közül, ami nagy szám. Nem? De. Hogy ez mit is jelentett pontosan?  …..
Egyik olvasónknak az APEH StartPlusz kártya igénylésről van egy frappáns története, amely ugyan még nem zárult le teljesen, de az eddigi tapasztalatait már most szívesen megosztja az olvasóközönséggel."A tegnapi (szeptember 27.) ügyintézésem leírása: Szülés után nem…..
Konyiék a kettes tábor felé tartanak: 7800 méteren állítják fel a sátrakat. Aztán vissza szeretnének térni az Előretolt Alaptáborba 6400 méterre. A visszatérés azért nagyon fontos, mert így lehet akklimatizálódni. Egy magasságot először megmutatnak a szervezetnek, aztán lemennek kipihenni a…..
virtualista 2010.04.27 13:54:11
Tervünk a 6963 méter magas Aconcagua megmászása volt. A Cerro Aconcagua, a déli félteke és Amerika legmagasabb csúcsa Argentínában helyezkedik el, csak Ázsiában vannak magasabb csúcsok. Határai északon és keleten a Valle de las Vacas , nyugaton és délen a Valle de los Horcones…..
A fiúk fennmaradtak a Colera táborban 5970 méteren, ami tulajdonképp a hármas tábornak felel meg. Az Aconcagua csúcsát - ami kb 100 kilométerre van Santiagótól, Chile fővárosától -, innen szokták mászni. A másik tábor, a Berlin kicsit lejjebb van és csak sokkal később süti meg…..
Sírkövén ez a felirat  áll: EXCELSIOR! (vagyis csak felfelé!). Franciaországban temették el, miután 1885-ben Ottó bátyjával elérték az addig elérhetetlennek tűnő  franciaországi Meije 3982 m-es fő csúcsát, a Grand Pic-et. Néhány nappal később a hegy déli oldalán a…..