Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vámos Gábor

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Fehérvár-KAC 5-6 2010.10.08 22:38:31
Háromszor egyenlített a Sapa fehérvár AV19 a Klagenfurt ellen ma este, de a hosszabbításban a vendégek nyerték a mérkőzést. Előnyből Craig szerzett vezetést, majd a hetedik percben Mihály Árpádot is elvesztette a csapat, akit végleges kiállítással sújtottak a játékvezetők.…..
Vámos Gábor 2010.10.10 01:30:34
@Theutus: tök igazad van abban,hogy felesleges bűnbakot keresni bármire is!Főleg egyelőre.Az is teljesen jogos,hogy vannak aktuális formák,de éppen ezért az már elég vicces,hogy (és nem csak te)ilyen dolgon vitatkoztok,hogy ki a legjobb játékos!!?? Ez most komoly?? Én a Volánban láttam először Mihály Árpit és nagyon meggyőző volt az első szezonban,de most még nem az. És akkor mi van? A Palkónak is emlékszünk gyengébb időszakára. A Vas Marci az egyik kedvencem,de nem játszott nagyot most pénteken. Nem nagyon értem, hogy hogyan lehet valakiről azt mondani, hogy Ő a legjobb, vagy sem.. Van amiben Mihály jobb pl. Palkónál és biztos fordítva is igaz. Nem mindegy? A lényeg,hogy jobban kell biztatnunk Őket, amikor hullámvölgyek vannak. Márpedig azok időnként a legprofibb csapatoknál is előjönnek. Charta77
"szakmai" hozzászólásán tök felesleges csámcsogni,mert szerintem teljesen vakon van.
PL. Engem egész jól elszórakoztatott ezzel az aprólékos áltudományossággal. Köszönöm neki.
"Egységes csapatot alkotunk, mind a négy sorban van lehetőség" – mondta a ferencvárosi jégkorongozók hivatalos honlapjának Hoffmann Attila csatár. A 15 új játékos közül Pleszkán József és Ványi Gergő nem tartott a zöld-fehérekkel Gyetvára, ahol pénteken…..
Vámos Gábor 2010.08.20 23:11:21
@Tillasz: szia Attila. Azért canadien védelmében annyit,hogy ez azért már nem az a Fradi.:)
és tényleg SOK SIKERT MOGYI!!!
Németh Miklós kedden részt vett első elnökségi ülésén. Fontos elméleti és gyakorlati döntések is születtek. Az utánpótlás-, az OB I./B és a női bajnokságok versenykiírását és nevezési határidejét hat héttel, július 30-ig kitolták. Július 19-én rendkívüli…..
A magyar jégkorongsport fejlődésének fontos feltétele, hogy minél több képzett magyar utánpótlásedző dolgozzon a fiatalokkal. Sokan nagyon várják, amikor a jelenleg aktív válogatott játékosok edzőként adják át tudásukat. Az idő közeleg, ezt jelzi, hogy egyik szapporói…..
Jégkorong Fehérvár–Linz 6-5 2009.10.18 21:20:00
Első nekifutásra csak 12 másodpercig vezetett a vendég Linz a Sapa Fehérvár AV 19 elleni mérkőzésen, de amikor másodszor is előnybe került, nagyon sokáig tartotta magát. Sőt: a mai találkozó az idénynyitó Graz ellenit idézte, amikor is hiába volt szoros az eleje, csúnya 1-6…..
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
Vámos Gábor 2009.05.05 11:13:55
@Dr.Traktor:szerintem mindannyian úgy voltunk vele,hogy nem az eredményt ünnepeltük,hanem
hogy végre ott vagyunk az "A"-ban.Ez az eufória
jellemző volt az egész 10 napra,meccsektől függetlenül. Nyilvánvalóan nem a 9:0 volt az öröm oka.Gondolom ha megszoknánk ,hogy oda tartozunk,
1-2 dologban változna a szurkolás képe,de ez most
így volt tökéletes!
Azért én meg tudnám szokni:)
Csütörtökön 11 órakor a Sportfólió Kht. illetékesei bezárták az UTE hokisainak otthonát. A tulajdonosi, vagyonkezelői és üzemeltetői jogok átláthatatlan hálója mellett sokan egy csúnya játszma újabb fejezetét látják az akció mögött, amelynek keretében a…..
A Kanada elleni mérkőzésről nem érdemes túl sokat beszélni, mondta Énekes Lajos, a válogatott edzője. Megtapasztaltuk a két csapat közötti különbséget, tette hozzá. Lesz szó a vasárnapi mérkőzésről, de már a fehéroroszokra is vetünk egy-két pillantást. "A…..
Jelentős meglepetésre harmadik helyen zárt Minszkben a divízió 1-ben újonc magyar ifjúsági válogatott. Öt másodpercre voltak a fiatalok az A csoportba jutástól. Ancsin László, a csapat szakmai vezetője nap mint nap kifejtette álláspontját nálunk. Most Marton Tibor, a csapat…..
Öt másodperc hiányzott, hogy a divízió 2-ből feljutott magyar válogatott legyőzze az A csoportból kiesett Fehéroroszországot. 4-3-ra vezettünk Hári János utolsó perc elején ütött góljával, a házigazdák előbb szimpla, majd dupla előnybe kerültek, a kapust is lehozták,…..
Vasárnap kel útra a magyar ifiválogatott, hogy másnap a házigazda Fehéroroszország ellen megkezdje divízió 1-es ifjúsági világbajnoki szereplését. Ancsin László szövetségi edzővel az eddig tapasztaltakról és a vb-n várható eseményekről beszélgettünk. A tréner…..
A 70-80 fős kölyök tehetséggondozási keretet három részre osztották az edzők. Áprilisban mindhárom csapat komoly nemzetközi tornán vesz részt. A B és a C jelű pénteken mutatkozott be, az A keret két hét múlva utazik Prágába. Olyan tornán szerepelnek, ahol lehet, hogy a magyar…..
Jégkorong A Vienna Capitals marad 2009.02.22 11:08:00
A nagy felhatás után – amelyről itt és itt írtunk – Vienna Capitals vezetői-mecénásai bejelentették: jövőre is a klub mögött maradnak. Ezzel eldőlt, hogy az EBEL egyik élcsapata a 2009/10-es szezonban is a ligát erősíti. Az év elején Hans Schmid, a Vienna Capitals…..
  Korábban beharangozott "A Művelt Antiszemita" című ismeretterjesztő sorozatunk a nagy igényre való tekintettel először egy átfogó képet próbál nyújtani a későbbiekben vizsgálandó területről. Fontosnak érezzük, hogy olvasóink képesek legyenek a szóban…..