Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyat

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kis késéssel is, de megjött a Mikulás. Szemügyre véve a puttonyát olyan érzése van az embernek, hogy él is meg nem is, hozott is ajándékot a kiglancolt gumicsimmába meg nem is, szóval olyan, mintha nekünk már csak erre a kismagyar zombimikulásra futná.Ettől függetlenül…..
Tudom, még messze van a szeretet ünnepe, de a márkák – már idehaza is – sorra jönnek elő a karácsonyi reklámfilmjeikkel. Így tett az angol John Lewis áruházlánc is, amely november 11-én útnak indította legújabb szpotját, ami máris 400 ezres nézettségnél jár a YouTube-on.…..
A kortárs képzőművészet Giró-Szász Krisztina MTV-s műsorvezető számára olyan, mint a szex, amivel egy közönségbarát televíziónak foglalkozni kell, hiszen érdekli az embereket. Viszont mégsem lehet, hogy képernyőn mutassunk sikamlós dolgokat, esetleg direkt módon beszéljünk…..
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
nagyat 2011.06.13 21:46:54
@Hülye aki elolvassa!: Lesznek új pártok, új emberekkel, mert azok nem hülyék, akik ekkora hatalommal ruházták fel, csak tévedtek...
„Sajnos Koltay ugyanazzal az igényszinttel koreografálja a filmjeit, mint a 80-as évek pártrendezvényeit.” /Bozótharcos hozzászólása az UFiblogon, 2007/   Június 4-én késő este Koltay Gábor Vérző Magyarországát adta a köztelevízió egyes csatornája. Nagy…..
Napi Budapest Romokban 2011.05.28 20:28:00
A Szent Lukács fürdő Frankel Leó utcai homlokzatát pár éve újították fel és a mai napig elég szépen néz ki, mégha egy-egy graffitiző csapatot néha meg is ihlet a fala. A Dunára néző homlokzat viszont egészen tragikus. Régen egyébként mikor a partszakasz még jóval…..
Oxford első zöld és nő polgármestere elkötelezte magát, hogy változtat a közlekedési szokásokon, és hivatali ténykedéseivel nem szennyezi tovább a bolygót. Elise Benjamin május 19-én veszi át a brit egyetemváros vezetését a jelenlegi polgármestertől, John Goddard-tól. A…..
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
nagyat 2011.04.02 15:16:00
@www.Bisex.hu: Képzelem, mennyire szarban vannak mióta nem teszel a zsebükbe pénzt!!! :)
Demszky Gábor kevesli a nyugdíját, mondják a lapok. Csakhogy ahányan vannak annyi félét. Az indexnek nyilatkozó Demszky szerint 200 ezer lenne a nyugdíj amit kapna, és a kiesett évei miatt pereskedne a hiányzó néhány tízezer forintért. A Borsban megjelentek szerint viszont…..
Aggódva szemléltem egy ideje, hogy az előzetes várakozásokkal szemben Kovács Koko István kimaradni látszott a Nemzeti Posztosztásból. Pedig kormányváltás után a legkisebb királyfi még nagy terveket szövögetett MOB elnökségről, sőt, egyenesen SkiccPalihoz járt " hogy…..
Rájöttem! Gyurcsány Ferenc 2011.03.15 11:21:00
Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor két jó kiállású politikus. Régóta méregetik egymást, régóta vitatkoznak, és valljuk be, sokszor nehéz eldönteni, melyiküknek is lehet valójában igaza. De míg Gyurcsány Ferencet még miniszterelnök korában is gyakran kaphattuk füllentésen,…..
Varánusz Virítsd a lóvét! 2011.03.05 06:26:00
Érdekes tendencia kezd kibontakozni a Fideszben: szelektív emlékezetvesztésben szenvedő egykori Fidelitas tagokba botlik az ember lépten nyomon. Mondogatták sokan régebben, hogy a narancsos ifjúsági szervezet agymosoda - példának citálták Ágh Péter bajtársat - de mostanában…..
nagyat 2011.03.05 14:27:57
@pirosfeherzoldezamagyarfold: ...gondoltuk hál' Istennek, hogy elmúlt! De, hogy a következő 4 sokkal nagyobb szívás lesz... na azt nem gondoltuk!!!
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
nagyat 2011.01.31 05:33:36
@luis5: Gyeneseinek Lilla nem pontozásos sportágban bizonyított, sőt külön kategóriát sem teremtettek neki! De a tények ne zavarjanak, a Fideszt és a vezérkarát sem zavarják!
Szó bennszakad, hang fennakad.....
nagyat 2011.01.26 18:24:53
 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...  Az ember tragédiája Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából. Irta: Faj Lehel, két változatban ELSŐ VÁLTOZAT(A szerkesztőt tévesen úgy…..
Subba Facepalm: A pózolós lány 2011.01.22 14:06:00
Tény, hogy nem volt sok idő megérteni az oldal lényegét - és ugye nekünk amúgy se menne - de a képek magukkal ragadtak. Itt a PÓZOLÓS LÁNY! Kiszel Tünde reszkess!Hétvégére pedig kiváló program elmenni a Burberry boltjába, és próbálgatni a ruhákat! Már volt egy…..
nagyat 2011.01.22 19:41:33
Most Dzsudzsákról, korábban Geráról illet tudnunk, hogy lőtt-e gólt hétvégén. Büszkék voltunk, vagyunk rájuk, szurkolunk nekik. Itt vannak mellettünk a szlovénok, akik körülbelül ötödannyian vannak, mint mi, de úgy elárasztották focistáikkal a Serie A-t, hogy lassan nincs az…..
B-oldal Pat Metheny gitárja 2011.01.22 07:40:00
Már a "házistúdiója" is kiverte nálam a biztosítékot, és ha az nem volt elég, most itt van Pat Metheny 42 húros eszköze, amit történetesen gitározásra használ. A túlzás-skálán nálam 10/8-as...
Lakóhelytől függetlenül minden magyar állampolgár megkaphatja a választójogot a kormánytöbbség elképzelése szerint - nyilatkozta Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán. Semjén Zsolt már tavaly áprilisban úgy nyilatkozott: "Egy magyar nemzet van, egy…..
A Comment:com szerkesztősége ezúton szeretné köszönteni a baráti megyei hírlapok főszerkesztőit, újságíróit és minden munkatársát, annak alkalmából, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök úrral találkoztak a “köztársaság első számú közjogi méltósága”…..
nagyat 2011.01.20 22:04:02
@richardz: ...aztán mint munkanélküli felvehette volna a néhány hónapig, a csökkentett munkanélküli segélyt. És különben is aki nem nyal, az áruló???
Fideszes körökben nagyon hamar közkeletűvé vált az a magyarázat, miszerint egy előre kitervelt, központilag megszervezett lejárató akcióról van szó. Ennyire nem értik, hogyan működik Nyugat-Európa. (Fotó: hetivalasz.hu) Ma délelőtt Orbán Viktor az Európai Parlamentben…..