Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalonnas

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljes EBEL-kerettel megyünk Csíkszeredába, a tervek szerint 21 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik, mondta blogunknak Ocskay Gábor a háromcsapatos csíki szupertornáról. Az Alba Volán szakosztály-igazgatója komoly presztízsmérkőzésekre számít. "A tornát Csíkszereda városa…..
szalonnas 2009.02.19 23:28:34
@Sziszó Csíxeredából: Az anyad kene rohadjon nem a Fulopek
szalonnas 2009.02.20 10:30:01
@Sziszó Csíxeredából: OK, ezer bocsanat,valoban durva volt amit irtam,csak felkaptam a vizet mert a haveraimra azt irtad hogy rohadtak.
Meg egyszer bocsi toled es minden forumozotol
A keddi játéknapon mindkét csíkszeredai csapat nyert, így már matematikaliag is biztos, hogy HC–SC döntő lesz Romániában. Négy forduló van hátra a középszakaszból, a HC előnye öt pont az SC előtt. A bronzért a Steaua és a Brassó csaphat össze. Így a szezonban a két…..
szalonnas 2009.02.19 05:35:11
@Acilles: Ne sirjatok mind a stelisek akik minden evben 66 szor bejelentik hogy felbomlik a csapat( aki szamlalhatatlan aranyat nyert)hogy hatha leoszt az allambacsi meg egy kis penzt.
Szponzorok utan kel nezni,es leturni a gallert,mert egy dolog hogy beleestek a kakiba, de ha azt varjatok hogy az allambacsi kihuzzon akkor most az egyszer benne is maradtok jo sokaig.
szalonnas 2009.02.19 10:05:29
@ZoltaN: vagytok?-konkretan kire gondoltal?
Szerintem azert van a forum hogy megdumaljunk eggyet s mast, na persze jo volna tisztessegesebb hangnemet megutni,de igy is megy mar ez nekunk.
Es ha nem vetted eszre nem azt ossztottuk hogy mit foztek a halatortan.,ugyhogy szand meg magad es husulj le egy sorrel.
szalonnas 2009.02.19 23:12:47
@naeztaztáneccerértemhejj: En nem kaptam, igazad van, de te azt kapd be amire en gondolok.
mocsok egy SC s vagy, hat ezert es az ilyen dumadert ruhellek ennyire.
Története legnagyobb sikerét érte el a HC Csíkszereda, amikor söpréssel megnyerte a Mol Ligát. Kurkó Jánossal, a HC fő támogatójával beszélgettünk, minden szóba került.A szombati győzelem után nagy ünneplést csaptak. "A csapat, a támogatók és a szurkolók egy része a…..
szalonnas 2009.02.18 17:14:40
@mekra(imi): Mindenki haza tajan van szemet,nalatok te vagy az ugye Romeo?
szalonnas 2009.02.19 06:01:04
@Fejér Lilla: forditva latod a helyzetet,nehogy azt hidd hogy nekunk HC seknek tetszik ez a romanozasos szar ami itt van,mi nem mondtunk soha egy SC re sem hogy roman,pont ok azok akik kiforgattak egy kijelentest es most azt szajkozzak kinjukban hogy befeketitsek a szekelyek kozott a HCt,attol felnek hogy nehogy a bukasuk utan meg tobben szurkoljanak a HC nek.
Mi nem mondtuk senkire hogy roman,mi erezzuk ennek a szonak a sulyat,innentol kezdve fejezetek be ezt a marhasagot,.
szalonnas 2009.02.19 09:26:50
@chubby474: Mire alapozod az optimizmusod,azt ird le az SK forumra mert ott mindenki aki egy kicsit tud gondolkozni mindenki sir,hatha meg tudod nyugtatni oket.A divatrol,az mindig is volt es lesz is az olyan embereknel akik egy kicsit is adnak magukra,es ti sem jartok gumicsizmaba.
Söpréssel szerezte meg az első magyar–román bajnokság első helyét a HC Csíkszereda. A két csíki csapat harmadik összecsapásán is a fiatalabbik győzött, összesítésben 3-0-ra nyerte tehát a döntőt. Nem kérdés, hogy Mihály Árpádék sikere megérdemelt. Az első gólra a…..
A román jégkorongszövetség értesítése szerint a szombati SC Csíkszereda–HC Csíkszereda mérkőzés magyar idő szerint 17.45-kor, az SC győzelme esetén esedékes vasárnapi találkozó 13.00 órakor kezdődik. A találkozó(ka)t a magyarországi Sportklub Tv mindkét napon késő…..
szalonnas 2009.02.12 16:57:41
@székely hokis: igazad van, mindenki elismerte hogy a HC jobb volt, csak te nem, mert aki valoban elismer valamit az nem jon ilyen okorsegekkel(mar bocs a megnevezesert)hogy 3 szor nyer az SC.
Normalisabb csekaszurkolok mar attol is tartanak hogy egy csufos 5 vagy 6 lesz a vege,annyi a serult hogy szinte az sincs aki pajara lepjen.
HAJRA HC
szalonnas 2009.02.13 10:08:55
@Csak a Sportklub : Te osszeteveszted a publik korcsolyazast a hokival , majd meglatod szombaton milyen amikor hokit jatszik a HC.HAJRA HC HEJ HEJ