Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasteur

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégi Comic Con és a befejeződött TCA sajtóturné rengeteg új infót csepegtetett kedvenc sorozatainkról, sajna a nem naprakész rajongók szórakozásának elrontására tökéletesen alkalmas formában, így kénytelen vagyunk az ugrás után elrejteni őket. Csak azok klikkoljanak,…..
pasteur 2007.07.30 14:19:54
Szar. Szar az egész. Minden nő kurva. Lakik egy öreg fószer a házunkban, aki, ha teheti, mindig részegen tér haza, és akkor ilyesmiket szögez le nagyon határozottan a liftben. Hát én meg beültem az Esélyegyenlőség a hírek között című kerekasztal-beszélgetésre, és mivel nem…..
pasteur 2007.04.02 10:21:25
A sorozatok jövőjéről beszélt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Kamera Hungárián, Pécsett. Hogy miért? Mert az NBC bejelentése óta, miszerint ezentúl kevesebb sorozatott adnak majd főműsoridőben, mindenki a sorozatok végét jövendöli fennakadt szemmel, szent…..
Igen, mi is itt vagyunk, és hallgatjuk az előadásokat, találkozunk a Jóban Rosszban sztárjaival és kávézunk a mégiamogulokkal, és ha valami olyat hallunk/látunk, ami Önöket is érdekelheti, szívünknek oly kedves olvasók, akkor kimegyünk a csajok közé a térre, és a Mokka…..
Azzal kellet szembesülnie a Kamera Hungária egyik vitáját hallgató közönségnek az előbb, hogy a magyar néző az egy különleges állatfaj, nekünk hiába adnának a tévék ún. intelligens sorozatokat (nem én mondtam), mi ezt nem nézzük, csak éjfél után, mert addig csak bután…..
Nálunk csak a hozzánk hasonló tévéfüggőket érdeklik a számok, Amerikában viszont minden tévés fejes a Nielsen adatokra tapadt, hogy megtudja: volt-e értelme az idei első sweeps-re elköltött rahedli pénznek, vagy csak egy nagy böszmeséget csináltak? A rövid válasz:…..
pasteur 2006.12.05 12:01:32
www.pogdesign.co.uk/cat

Itt kiválasztható, hogy melyik sorozatokat szeretnéd követni és azokat berakja egy naptárba. Ha változna a közvetítés időpontja, akkor is ők is változtatnak.
Mit ahogyan azt már korábban jeleztük, az AXN dicséretesen hamar megvásárolta a CBS idei nagy durranásának vetítési jogait, így december 10-től a magyar nézők is nyomon követhetik a kansasi kisváros, Jericho életének alakulását azt követően, hogy egy nagy gombafelhő jelenik…..
comment:com Hétvégi hírek 2006.11.04 11:35:09
Akár brékingnyúz is lehetne, hogy decembertől állítólag az AXN-en is látható a CBS meglepetésre egészen jól teljesítő posztapokaliptikus kisvárosi drámája, a Jericho. Amint többet hallunk a dologról, jelentjük. A FOX szokásához híven ismét lekapott két sorozatot a…..
comment:com Szerdai hírek 2006.10.18 05:41:00
Megvan a negyedik újonc is, aki teljes szezonos megrendelést kapott, mégpedig az ABC Brothers and Sisters című családi sorozata, amit sajnos én nem tudtam megszeretni, de a 18-49 év közötti, kulcsfontosságú réteg igen, így 22 epizódon keresztül nézheti a szenvedést, aki akarja.…..
pasteur 2006.10.18 11:16:14
comment:com Pénteki hírek 2006.10.13 10:22:00
A FOX már jóelőre bejelentette, hogy az egyik vezető tinisorozat, a nálunk is futó Narancsvidék nem kapja meg a szokásos 24 epizódos megrendelést a negyedik szezonra, erre most jön az a hír, hogy a beígért 16 rész is csak akkor érvényes, ha jó a nézettség - ellenkező esetben…..
Furcsa érzése támadhat a színes tájakra, megmentett vadállatokra és történelmi érdekességekre vadászó olvasónak az októberi National Geographic lapozgatása közben. Olyan, mint amikor a film elején megakad a szemünk valami oda nem illő részleten. Mire azonban jobban…..
Látta ezt már valaki? Gondolom, nem, miért is látta volna. Az egyházi műsor olyan, mint a kisebbségi magazin: soha egyetlen kisebbséget nem tudtam még rajtakapni, hogy nézné az ő műsorát; ezek a közszolgálat, vagyis a műsor mindenképpen megmarad, míg át nem játsszák egy…..
comment:com Pénteki hírek 2006.10.06 09:05:29
Will Ferrell a tévének köszönheti karrierjét (Saturday Night Live stábtag volt őkelme), és a hírek szerint ismét visszatér a kis képernyőre. Korábban már elpasszolt egy vígjáték ötletet az HBO-nak (kiégett baseballsztár kisvárosban vállal munkát tornatanárként), most a FOX…..
comment:com Az első áldozatok 2006.09.25 08:32:03
Alig melegedett meg a képernyőn a FOX Justice című gazemberügyvédes drámája, máris szüneteltetik: négy rész elég volt ahhoz, hogy "határozatlan időre" levegyék a műsorról, és Dr. House ismétléseket vetítsenek helyette. Egy új sitcom, a Happy Hour sem járt jobban, az…..
Lesz még szó a 10 legjobb szezonvégről, legyünk most egy kicsit gecik, és nézzük először a legrosszabb sorozatvégeket. A nyájas olvasótábortól további javaslatokat várunk comment formájában.   Angel - Habár Joss Whedon már korábban megkapta a…..
Jó, csak a premier ment le, és sok víz le fog még folyni a Dunán, meg minden, de akkor is. A tavalyi év nézettségi versenyének két gigásza feszült egymásnak csütörtök este, a testben végigszáguldó golyók roncsolását élvezettel mutogató CSI és a sírós-picsogós-csajozós…..
A tévésorozatok rajongói számára a lehető legszarabb érzés az, amikor x óra/nap/stb beinvesztálása után a rohadék tévétársaság vállat vont, és lekapja kedvenceinket a képernyőről. Éppen ezért a pilotszezonban az ember megpróbálja belőni, hogy kábé mit érdemes elkezden,…..
A négy nagy amerikai adó közül a Fox a legszorgosabb, amint beindult mindenki kedvenc mizantróp orvosának harmadik évada, legott utána tettek egy új versenyzőt - hátha ezzel a felvezetéssel életképes marad a gyerek. Ez a próbálkozás a pilot alapján kudarcra van ítélve, nem az…..
comment:com Moslék a sitten 2006.08.24 09:30:00
Írtunk már róla mi is, sztárolták ezerrel, ez folyt a csapból is - itt a Szökés, a tavalyi évad egyik meglepetés-sorozata, az ártatlanul elítélt testvérét a sittről kimenekítő Michael Scofield története. Az RTL egy-két promója elég otrombán lelőtte az első rész végének…..
Direkt sporttal kezdem, igen, mert én is azok közé a hülye magyar futballrajongók közé sorolom magam, aki hisz a feltámadásban, meg az ígéretekben, most majd megmutatjuk a magyar virtust, és így tovább. A Duna Tv-n 20:15-től derül ki, hogy fiaink kiheverték-e a norvég sokkot,…..
comment:com Esti horror 2006.08.22 18:51:00
Azért vannak előnyei annak is, hogy az MTV saját archívumából kénytelen rajzfilmeket válogatni. Így folyamatosan műsoron tartják a legjobb esti meséket. Ha ma hétkor nekifogunk a tévézésnek, akkor Dr. Bubóval és a Magyar népmesékkel alapozhatunk. (m1) Utána a Duna TV Bódy…..
comment:com A rossz elnök 2006.04.27 11:58:00
Profilból olyan, mint Nixon, eleinte azt hihettük, hogy ő legidétlenebb tv elnök a történelemben, aztán olyan átváltozáson ment keresztül, hogy azóta is keressük az állunkat. Ő Charles Logan, a 24 ötödik szezonjának amerikai prezidentje. (Óvatosan a…..
comment:com Még 72 óra 2006.04.10 10:04:00
Kiefer Sutherland, a FOX "24" című nagysikerű akciósorozatának sztárja, az igazi, egyetlen Jack Bauer megformálója többszintű és minden bizonnyal szekérderéknyi pénzt jövedelmező szerződést írt alá a sorozathoz. A kontraktus részletei persze titkosak, de jól értesült…..
Joel Surnow, a 24 egyik főmuftija tiszteletét tette Rush Limbaugh rádióműsorában. Az ott elhangzottakból szemezgetünk: FIGYELEM! AZ ALÁBBIAKBAN A 24 ÖTÖDIK SZEZONJÁVAL KAPCSOLATOS SPOILEREK OLVASHATÓK, MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE OLVASSON TOVÁBB! Jelenleg 22…..