Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daneealama

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Daneealama 2012.08.10 16:20:59
@Jeff Vader: igen hiszen Budapest alapvetően nem mocskos, nem zajos, nem élhetetlen és nincs tele drogosokkal...
Daneealama 2012.08.10 16:31:19
@PHILO: Burning Man, Tomorrowland, szinte az összes zenei fesztivál amit a kaliforniai sivatagban rendeznek stb.
Igaz, hogy ma Quimby-születésnap van, de Tom Waits is éppen nagyon aktuális az új lemeze révén, és hát ha valamelyik magyar zenekarról, akkor a Quimbyről többször eszünkbe juthat a borzasztóan berekedt amerikai énekes. Waits legismertebb dalait sokszor mások tették még…..
A november 10-én Budapesten koncertező Rammstein csak november végén jelenteti meg válogatáslemezét, ami az eddigi fennállásuk legjobb (legalábbis legnépszerűbb) dalait gyűjti egy csokorba. A Made in Germany 1995-2011 azért egy új szerzeményt is bemutat, a Mein Landot,…..
Lehet azon vitatkozni, hogy Budapest jó hely-e, vagy sem, szubjektív érvek mentén töprengeni a kutyaszar szerepéről a menőség eseményhorizontján, de azért vannak objektív körülmények is. Ilyen például, hogy vannak jó éttermeink. Hogy vannak jó szórakozóhelyeink.…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
Kettős Mérce Tilos! 2010.12.29 23:23:00
  Aki nem most csöppent a magyar valóságba az tudja, hogy a jobboldali sajtó szemében a kultúra elsőszámú ellensége a Tilos rádió. Ezért se váratlan, hogy a Tilos kapja a Médiahatóság első érdekes bírságát. Vannak olyan körök Magyarországon, akik nem tudnak (nem…..
Daneealama 2010.12.30 13:48:29
@Ezt a népet sajnáljam?:
Seggfej vagy.
úgy határolódtak el hogy félreállították -_-
Az angolok nagyon szeretnek szavazgatni és listázni, ezért most épp a Q magazin gondolta úgy, hogy megkérdezi olvasóit az elmúlt negyed évszázad legjobb lemezéről. A listán nem találhatóak túl nagy meglepetések, egyedül az Arctic Monkeys bemutatkozó albumának szép helyezése…..
Daneealama 2010.12.27 18:34:54
@predi: Azzal egyetértek hogy a Muset ki lehetett volna hagyni de kíváncsi volnék te mit hallgattál az Arctic Monkeys-tól te mit hallottál ami alapján így leírod ez előző évtized egyik legjobb bandáját?
A Radiohead minden albuma tökéletes a maga nemében. És akkor arra is kíváncsi lennék hogy a Gallagher fivérek által összealkotott szartömeget miért nem tetted szóvá? A Queen már a saját fénykorában is nevetségesnek számított és Peter Gabriel és Sting se csinált egy darab értékelhető számot a Genesis óta. A U2 és Bono pedig viccnek is rossz.
Világszerte most ünnepelték John Lennon 70. születésnapját, így várható volt, hogy előbb-utóbb Lady Gaga is bekapcsolódik valamiképpen az eseményekbe. A mindig mindenhol nagy felhajtást okozó énekesnő azt találta mondani, hogy megerősíti személyes védelmét, ugyanis attól…..
Subba WTF: WTF 2010.10.14 15:06:11
Ez MI?!   ..
Daneealama 2010.10.17 21:06:20
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..