Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kevan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fideszfigyelő Bokros, a csomag 2014.10.12 05:01:38
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy…..
Annyira meg vagyunk hatódva, hogy nem is tudjuk hogy vezessük fel ezt a posztot. Mi lesz velünk a sok végeláthatatlan hitegetés nélkül? Mostantól jó ideig nem tudunk nap mint nap új Rolling Stones-pletykát kirakni, nem tudunk nevesincs forrásokra hivatkozva hírt írni a közelgő…..
kevan 2014.04.29 19:47:10
A beszámolók szerint visszaforgatta az időt a megalakulásának ötvenedik évfordulóján turnéra indult Rolling Stones Londonban megrendezett első vasárnapi koncertjével. A brit főváros O2 Arénáját megtöltő húszezres rajongótábor előtt játszó rockzenekar állítólag a régi…..
kevan 2014.04.29 19:41:14
@Misoo: Kedves Misoo,
Vannak, akik hallgatnak, itt, ott. Persze, a Stones nem vált tömegízléssé Mo-n, hála "dicső pártunk" ifjúsági szervezete a KISZ "kultúrpolitikájának", mely (ma A Szocialista Párt dugig van velük)a disco, és max. a Beatles (no, nem a Revolution világát)zenéjét gondolta korrektnek a szocilizmust építő magyar ifjúságnak. Aztán jött a "csipkés kombiné" style is. Pedig tehették volna: nem tudtak/tudnak angolul: Lásd: The Salt of the Earth szövegét (persze nem félrefordítva). Az is világos, hogy az összes rádió DJ-je is ott nevelkedhetett, mert RST-t ritkán játszanak: a 2010-es MJ-Superheavy úgy elment mellettük, mintha nem is lett volna világsiker; a Grrr! pedig csak Petőfi-seket fogta meg a Doom&Gloom erejéig. A 2000-es évek 'all-around' világsikerei mintha meg sem történtek volna. MO-n nem divat a Stones, NA!; de vannak, akik hallgatnak.
István
Végre saját kézből tudok tapasztalatokat átnyújtani a közönség számára a 2.1-es update-ről. Az elején leszögezném, hogy végig a T-mobilos verzió MoDaCo-s moddingjáról van szó, és nem a Pulse Mini ROMjának portolt verziójáról.A telepítés nagyon egyszerű volt. Feltettem a…..