Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kynsí (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Tízpengés borotva? F*szt! 2012.03.08 09:00:00
Vannak olyan termékek, amelyek több évtizede tökéletesen működnek. És van a marketing, ami mégis mindig elhiteti velünk, hogy nem elég jók. Jönnek az újabb és újabb termékek, amik mindig többet és többet ígérnek. Vegyük például a borotvákat, melyek az elmúlt pár évben…..
Praxis Kirohadt a fiam vakbele 2012.03.08 06:00:00
Tisztelt Praxis blog!     2011szeptember 28-án 16 éves fiam erős hasi görcsökre panaszkodott, az ügyeleten megvizsgálták de hazaküldték pedig lázas volt és hányt. 29-én háziorvosunk megvizsgálta és mentővel a János kórházba küldte, vakbélgyulladás gyanúval.A…..
A kerékpároknál nem sok változás történt az elmúlt évtizedekben az általánosan használt fékrendszerek felépítésében. Forradalmi változást hozhat az a német találmány, amely megszabadítaná a kerékpárokat a kormánytól induló drótoktól. A saarbrückeni egyetem mérnöke a…..
Kynsí (törölt) 2011.10.26 21:34:41
@Sword: A hidraulikus táárcsafék tulbonyolított? jól beállított v fék jobb? hát ezt azért igy nem jelenteném ki. Egy városi bringán lehet tulzásnak tűnik a tárcsa de ahogy te is írtad terepen vagy dh gépen azért kicsit más a helyzet. Én is ha átülök a nagybicajról kisgépre min 3x os féktávval kell alapból számolnom tehát ha a biztosnságot nézi az ember egy tárcsás városi bicó norm gumival akárhogy nézem jobban megáll. Az meg más történet hogy az ilyet mennyire meri lekötni az ember bárhova.
A tudomány eddig csak feltevésként fogadta el azt az állítást, hogy a világűrben sodródó meteoritok egyikén érkezhetett nagyon kezdetleges élet a Földre. Most már bizonyíték is van arra, hogy ez az elmélet legalábbis nem kizárható, ugyanis egy kutatócsoport nem régen…..
Nem ismerem igazán a Nokia N8-as mobil hátterét, de azt tudom, hogy ha a reklámjain múlna, biztosan sikeres lenne a cucc. Hogy miért? Mert a Aardman Animations and Wieden + Kennedy együttműködéséből nem először született valami zseniális dolog. Miután néhány hónapja…..
Kynsí (törölt) 2011.08.05 11:07:05
vimeo.com/13085676
kicsit talán más kategória de igen király
Miért nem megoldás az atomenergia az energiaválságra?A Föld felmelegedése továbbra is a legsürgetőbb tünete annak, hogy az emberek rosszul bánnak a technológiai civilizációnkkal. Elkeseredetten kutatva egy szén-szegény energiarendszer után, néhány megfigyelő egy „nukleáris…..
Drasztikus mértékben csökkenteni kellene az idősebb emberek számára még biztonságosnak tartott alkoholmennyiséget. A brit Királyi Pszichiátriai Társaság jelentése szerint a 65 éven felülieknek legfeljebb napi másfél egységnyi alkoholt lenne szabad fogyasztaniuk. Ez körülbelül…..
...de ez nekem tetszik! 3000 dollárért már egészen komoly bringát kapni, legyen az túra, monti, vagy bármely más, nem kifejezetten élsportra szánt gép. De ezek csak ritkán hagynak mély nyomot a tulajdonos személyiségén, illetve kevesen emlékeznek majd rá csak a bringa miatt. Az…..
 A mai anyagban nem is az a legmeglepőbb, hogy egy gyerek edz ilyen szinten – hasonló anyagot már tettem fel a Maflás Facebook oldalára –, hanem az, hogy ez a gyerek kislány. Némi játékos bevezetést követően (00:01), megkezdődik a tréninig. Az mindenesetre az első…..
Pusztán  evés… „Amit eszel, azzá leszel” szól az örök érvényű Hippokratészi gondolat,  s talán soha nem volt ennyire aktuális mint napjainkban. Ha mélyére nézünk ennek az állításnak – no meg a történelemnek, láthatjuk, hogy a XX. század…..
Kynsí (törölt) 2010.12.14 11:09:00
@pannonfunk:
Az agy nem csak az éhségérzetért felelős tudtommal, és nem véletlenül kell neki a szénhidrát elmegy takarékon is de ha drasztikusan csökken a szénhidrát hosszabb távon ott problémák lesznek.
heti fél egy kiló fogyás az amit egészségesnek mondanak(extrém elhizást kivéve). ami ennél gyorsabb az olyan streszt jelent a szervezetnek amit nem tud rendesen kompenzálni.
Másrészről nem igaz, hogy a szénhidrát bevitelt csökkentése nélkül nem lehet fogyni, persze aki a fehérjéből bevitt kaloriát csökkenti az magával csesz ki. Ha többet mozog valaki azzal is fogyni fog ha ésszel csinálja ,kardió(nem csak a fogyás miatt fontos, egészséges szív és érrendszer stb.) HIIT, súlyzós edzés. Ki kéne számolgatni mindenkinek a BMR, és TDEE értékeit és ugy belőni a az étrendjét, hogy ez alapján heti fél-1 kilót fogyjon és idővel utána igazítani ezeket az értékeket ha valaki tovább akar fogyni. Sokféleképpen lehet fogyni de ha valaki "rosszul" csinálja könnyen többet árt magának mint amennyit használ vele főleg ha nem túl nagy súlyt akar leadni.
Pénteken a Hungaroringen az egyik F1-es csapattag beszámolt róla, mi történt a Parlamentben, valójában megmagyarázta a felülmúlhatatlan képanyagot. "Tegnap meghívták az egész F1-et a Parlamentbe, mindenki ott volt, kivétel a Williams, nem tudom, miért, a Renault meg csak a…..
"Dr. Temesi Tibor ügyvéd, az Expo Center ügyeit vizsgáló bizottság tagja szerint összefogással, környezetükért tenni akaró, segítőkész, lokálpatrióta szakemberekkel földalattit kéne építenünk, így hosszú távon megoldható lenne a város észak-déli irányú…..
addict Újévi fogadalomgenerátor 2010.01.02 12:43:00
Olyan kellemesen lassú tempóban kezdődött az új év, hogy egy csepp kedvem sincs még komolyabb témákkal foglalkozni. Maradjunk ezért inkább a könnyedebb dolgoknál, és nézzünk meg egy oldalt, ahol azoknak nyújtanak segítséget, akik nem tudtak semmit kitalálni eddig, amit…..
de Sade márki Goth 2009.12.16 18:14:00
  A temetőben sétálok, koszorút viszek valakinek, este van és csend, látogató alig, szomorúfüzek mormognak ősi siratódalokat az itt levőkért. Hirtelen meglátok három goth lotyót, akik egymást fotózzák az egyik síron, kettő pucsít a fedlapon, a harmadik exponál, és át…..
Sárdobáló Mocskos nektarin! 2009.09.05 08:00:00
calam és vincemate írása Kezdjük rögtön az elnevezéssel. Egyesek - és jól tudjuk, kik - a politikai korrektségre hivatkozva „kopasz barack”-nak nevezik ezeket, és mindenkit igyekeznek lejáratni, aki nem megy bele álszent játékukba. Pedig minden igazi barack-szerető…..
A tudomány fejlődésével egyre hihetetlenebb hírekre kell felkészülnünk. Az emberek klónozása ugyan még várat magára, a kutyáké azonban már valóság. Akinek van elég pénze, most már legyártathat egy (vagy akár több) másolatot kedvencéből valamelyik erre szakosodott céggel.…..
Egész egyszerűen elképesztő ez a szervezet. Engem alapvetően nem foglalkoztat az, ki eszik húst és ki tartóztatja meg magát ettől. Akinek jólesik, az felőlem lehet vegetáriánus, és még azt se bánom, ha kéretlenül elmagyarázza nekem, miért is jobb így élni. Nincs ezzel semmi…..