Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Umi

242 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
~♥海のブログ♥~ close 2012.04.15 13:46:00
Yo!Úgy döntöttem ezt a blogom címét bezárom, tehát nem folytatom, és ma indítottam egy újat! Akit érdekel az új blogom címe, az lépjen velem kapcsolatba, és kérje el!A blogot törölni nem fogom, megmarad emlékbe.Sayonara~UMI..
Halihooo~ Umi újra jelentkezik! :) Először is:BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! Habár az én 2012-es évem nem indult valami jól, ugyanis eléggé beteg voltam újévkor :( Ez remélem nem azt jelenti, hogy betegeskedem egész évben. Dögrováson voltam napokig, viszont örültem,…..
Sziasztok! Végre elérkezett a BEFEJEZŐ fejezet, tehát az utolsó része a fanficemnek. Bocsánat, hogy eddig kellett rá várni, de remélem megérte! :) Akkor most meg lehet ismételni az elejétől kezdve, egyben elolvasni a legjobb! :D Remélem kellemes kikapcsolódást…..
Bocsi, hogy ilyen ritkán írok mostanság! Elsősorban magamtól kérek bocsánatot xD Mert szeretek blogolni én csak...Nos rengeteg mindenről van mesélnivalóm...Nem is tudom hol kezdjem!Szóval megszoktam már Angliát, jó a munka is, meg ilyenek. Sokkal jobban is érzem magam, mint…..
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED, DRÁGA EGYETLEN ÉDESANYÁM!!!!! NAGYON NAGYON NAGYON SZERETLEK!!!! HIÁNYZOL!!!!!! MILLIÓ PUSZI ÉS ÖLELÉS!!!!..
 Végre jelentkezem ismét. :) Van miről írni! A cím sokat elárul, de először mégis mással kezdeném. Nos...Körülbelül úgy 3 héttel ezelőtt, egy hétfői esti napon úgy döntöttünk, hogy kimegyünk erre az "angol búcsúra". Ugyanis az volt a városban, búcsú. Itt nem tudom minek…..
Utolsó előtti fejezet! Soon is the end! Mivel unatkozom épp, gondoltam kiteszem sok idő elteltével a következő fejezetet. Bocsi, hogy eddig kiment a fejemből^^; Remélem tetszeni fog! :) 15. Minden rendben Ismét másnap reggel, Jin arra eszmélet, hogy alszik. Hírtelen…..
Haliiii~ (^O^)Megint jelentkezem. Kezdem akkor a kirándulással, amiről az előző postomban is megemlítettem.Szóval szeptember 24én, körülbelül délelőtt 8 óra felé elindultunk Londonba. Kicsit későn indultunk, így délre értünk oda a szállásunkra. Mert lett foglalva, ugyanis…..
Ééééélek! Bocs, hogy ilyen sokáig nem írtam, főleg azoknak szól akik aggódtak már értem. ^^ Tehát... Több, mint 1 hónapja nem írtam. Augusztus 11-én éjfél körül megérkeztem az új és ideiglenes "otthonomba", egy közepes repülés után. Körülbelül 2 hétig nagyon…..
Umi 2011.10.01 15:40:25
@Naru-chan: Szia Naru-chan hogy vagy? :D
Köszönöm szépen +^___^+
És a komit is :D puszika. Most kezdek bele írni egy új bejegyzést :D
いってきます!Elmentem Angliába! 1 óra múlva indulunk a reptérre. Mostmár rakom el a gépem. Majd jelentkezem! Kívánjatok nekem sok szerencsét! ~.^Puszi,Umi..
Amint ígértem, tessék a 14. fejezet! Douzo~ Ez az egyik kedvencem :) És ez a fejezet, az utolsó előtti előtti fejezet. Hamarosan finito desho! Jó szórakozást!     14. A fahéj és az alma illata Jin gyorsan futott a sötét éjszakában. Lassan ébredt rá, hogy…..
Hát vége… Múlthéten véget ért. Istenem, vége! Az elsőszámú kedvencemnek. :’’( Mint már áradoztam a Kanketsu-hen első részénél is, így most azt is le kell írnom, hogy nagyon elégedett vagyok a végével! Egy ici-picit ütött el csak a mangától, és ennek pont…..
Umi 2011.08.04 15:58:58
@inuyashas fan: Fentebb van a link, ott regisztrálsz, és simán le tudod tölteni a részeket :) van hozzá magyar felirat ;) sok sikert!
Yaaay~ Ma újra szép idő van!!!! Végre látom a tiszta kék égboltot, és nagyon kellemes idő van, itt ülök a nyitott ablak előtt hálóingben, és nem fázok végre. *mélyen beszívja ezt a kellemes friss levegőt* Ahhhh, heaven~ Ez nagyon hiányzott már. Nem tudok élni napfény…..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥"Met with you was a destiny... Making friends with you was a…..
Basszus. Már több mint egy hete csak esik esik és esik. És én meg már nagyon le vagyok fáradva, mert nincs napfény. Nekem az az életető erőm!!! Ha nincs Nap, Umi gyenge mint a harmat. Harmat az van. Állandóan...Nem mondom, nem baj, hogy nincs kánikula és nem izzadunk mint a lovak, de…..
Július 7.-én volt a Tanabata matsuri Japánban. Csillag-fesztiválnak is mondják. Mi is az a Tanabata:A Tanabata (jelentése: "A hetedik estéje") japán csillag-fesztivál, amely a kínai Qixi ünnepből ered. Ekkor Orihime és Hikoboshi csillagok "találkozását"…..
Íme ezzel nyitom a júliust, egy új fejezettel. Most kicsit gyorsabbra vettem a tempót, mivel legutóbb nagyon megvárattalak benneteket az új fejezettel ^^ Tehát íme a 13. fejezet! 13. Mindenki követhet el hibákat - Az istenért Keiko! – ült le Mayuko egy kanapéra. -…..
~♥海のブログ♥~ Kedvencek 2011.06.28 16:22:00
Végre megtaláltam azt a papíromat, amire már elég régen összegyűjtöttem a kedvenc magyar szinkronszínészeim nevét. De ma előkerült, így szeretném megosztani. Tehát:Kedvenc szinkron színészek:Nők:Törtei TündeSpilák KláraMolnár IlonaKocsis MariannOrosz AnnaKökényesi…..
Íme a 12. fejezet. Tényleg bocsi a sok kimaradásért... ^^; 12. Új élet Ezután egy felhőtlen hónap telt el. Boldogan éltünk szerelmeinkkel. Szerelmünk egy percre sem fakult meg, sőt, inkább napról napra jobban szerettük egymást. Egy januári nap Leila a szokásos délutáni…..
Éljen! Tegnap 1 órán keresztül skypeoltunk Petivel! Ez volt az első alkalom, hogy szóban beszélgettünk, és nem írásban. 1 óra, 7 perc. Szegény már a végén álmos volt, mert ott már hajnali fél3 volt. xD Nagyon jót beszéltünk, és remélem nem ez volt az utolsó ilyen…..
Hali! Hűű, tök régnek érzem hogy írtam, pedig ahogy elnézem az előző post dátumát, nem volt az olyan régen. Szóval kezdem azzal, hogy kb. az utolsó bejegyzésem óta dolgozom a gyümölcsöskertben. Szóval május 26-ttól, hogy pontos legyek. Akkor voltam először. Első alkalommal…..
~♥海のブログ♥~ lustaaaa 2011.05.24 11:45:00
Annyira lazy vagyok mostanság, hogy írni sincs kedvem x'D Bocsesz. <-- Ez az avi.... XD Na jó, elkezdem... Tehát. Animeconra nem mentem, mert rábeszéltek az esküvőre. Utólag már megbántam de mindegy x'D Inkább mentem volna Pestre. Nem ért annyit az egész perpatvar, mintha elmentem…..
Íme a következő fejezet! Bogikának ajánlom :)))) Jó szórakozást! 11. Rémálom a rémálomban Eközben Leila és Jin édes kettesben töltötték otthon minden percüket. Nem rég értek haza a gáláról, már este 7 óra felé járhatott az idő: - Segíts mááár~ -…..
Múlthétvégén (ápr. 30-tól máj. 2-ig) itt volt Kata <3 Még sosem aludt nálam, de végre ez is megtörtént. Nagyon sokat hülyültünk mi ketten :D Szombaton jött, amikor hugom ballagása is volt, igaz délután. A ballagás hót uncsi volt, már nem tudtam kínomba mire gondoljak…..
~♥海のブログ♥~ Lollipop 2011.05.03 19:27:00
Jövök az első Koda Kumi dalszövegfordítással! *.* Egyik kedvenc számommal kezdtem, a Lollipop-al. A szövege kissé értetlen a helytelen angol-betűzdelések miatt, így a fordítás sem valami szemet gyönyörködtető. Elég zavaros. Én más angol szavakat használtam volna az biztos.…..