Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maatyiii

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Udvozlet mindenkinek!Nah benne vagyunk az utolso hetben, ami ha belegondolunk elkerulhetetlen volt, igy mindannyian nagyon vartuk. Bar ezt a hetet megneheziti, hogy, mint ahogy eddig irtam olyan meleg van mint az orodog farpofai kozott, most meg olyan hideg van, mint az angyalkak labujjai kozott.…..
There and back again Tick Air 2009.08.20 04:34:00
Lolka bolka mindenkibe!Kozkivanatra itten leledzik az ujabb post, ami semmirol nem fog szolni, tehat ha van jobb dolgod akkor ne ezt olvasd, hanem az indexet.Meg mindig meleg van, de nagyon, tehat nincs hideg egy cseppet sem. Ez ket dolgot is implikal, ugymint1; usznak a kis mogyoroink a sajat…..
maatyiii 2009.08.25 22:27:26
@mario191: remélem van a lacinak rajtam kivül még 1 kigyurt izomkolosszus haverja akinek ugyan igy beugatsz látatlanul és megver:D

na mára ennyi a jotanács joét

U.I.: holnap BELGA mindenki legyen ott ;)
There and back again Untitled 2009.08.13 05:00:00
Na ez a het is eltelt (nekem a hetvege a hetfo), tehat egy ujabb hettel beljebb vagyunk. Ez tobb okbol is orvendetes: eloszor is mert mar nem kell sokaig eroltetnem a mosolygast, masodsorban, meg mar ennek egy jofele csirkepaprikast tejfollel, aztan meg megneznem az Indul a bakterhazat, vagy valami…..
maatyiii 2009.08.18 13:01:52
@mario191: nemmersz eljönni vagy idézem:D "tudjuk hogy csak félsz hogy eltévedsz, elrablonak, leütnek" valjuk be nagyon hasonló hatást kelt:D na de megint nemfogok majd tudni ide irkálni 2 napig:(
@Láázlo: temeg mikor jösztökélsz haza lászló uraság? :D
maatyiii 2009.08.18 23:46:30
@kidddo: ugye:D
@mario191: köszönnyük OO nagylelkü mário ;)

U.I.: 2napmulva jövök aztán irkálok megint, laci addig legyen új poszt sok szép élménnyel:D
Hajh ugy felbasztuk ma az agyunkat. Ezek nem atallanak es tudjatok mit esznek a nemtom milyen hus melle kremnek??? Ugyse talalnatok ki... MENTOL jamet bazdmeg, de azert Szabi megkerdezte, hogy mi a makk... hat kinevettek, hogy milyen hulyeseget kerdezget pontUghogy most megint megittunk par…..
na hej!tegnap irtam egy szep kis bejegyzest es kb 1 oraig tartott (telleg) aztan meg eltunt az eterben amikor elkuldtem, ugyhogy bassza meg mindenki szerintem...most megint nyban vagyunk amugya 4. vicces volt mer elvileg az nekunk az off, de szabinak megis dolgozni kellett es minden ebed utan neki…..
There and back again ny in daytime 2009.06.29 17:34:15
Nahemivan?Odavigyazza kisgyerek, mer az apple storebol irok egy macbook pro rol ami igen szokatlan viszont nem kellemes.Egesz jo dolog ez a ny dolog, foleg ugy hogy mar tudom mi merre van :P Amugy telleg tok poen, pl a Time Squaret lezartak teljesen (azt mondjak forever) es szekeket raktak oda igy…..
sehol se talállak Smithy's 2009.03.29 13:24:00
Tegnap éjjel bementünk Z-vel a városba, ez volt az első belvárosi bulim, mivel korábban vagy nem volt biciklim és nem tudtam velük menni, vagy house party volt, vagy esett.. és a többi.. tegnap is esett.. de be voltunk indulva, hogy menni kell valahova. Bementünk hát a belvárosba, van…..
maatyiii 2009.03.30 23:16:09
@kidddo: akkor nemértem mit panaszkodtok kidobnak a kolibol még jobban élsz majd mint igy:D
nah.. hát megvolt az első itteni bulim. érdekes volt, annyit mondanék. este már elég rossz idegállapotban voltam amiatt hogy egész nap a kalitkámban ültem, és kockultam.. úgyhogy este összeszedtem magam és felviharzottam a felettünk lévő fiúkhoz, a zöldekhez :) hogy micsinálnak…..
Nemsokárra egy hónapja itt vagyunk! Repül az idő. Hétfőn, igazából nem történt semmi, Henry tartott egy nagyon izgalmas angol nyelvtan órát, sokkal másabb hallani olyantól akinek tudod, hogy ez az anyanyelve. Kedden játékelméleteztünk üzleti kommunikációból, vannak a…..
sehol se talállak csak úgy 2009.02.11 02:14:00
Na, ezt meg azér mert sokat gondolok rátok, és erről mindig ti juttok eszembe:  jutta:   http://www.youtube.com/watch?v=gKXcHEHm0ps és           …..