Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somatic

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Az Anonymous vezetői 2012.09.09 21:01:41
A HVG mai cikke szerint - gondolom az adófizetők pénzét nem kímélő látványos akcióban - elfogták az Anonymous hekkercsoport magyarországi tagozatának vezetőjét, egy 16 éves dunaújvárosi fiatalembert. Nem feltételezem, hogy a HVG-nél ennyire hülyék. Csak ők is szeretnének pár…..
somatic 2012.09.10 00:56:22
@Peter T. Sinclare: Az eredeti képregényt tudom mindenki figyelmébe ajánlani. A V mint Vérbosszú képregényben fantasztikus...filmben pedig harmatgyenge.
Teadélután Never free Breivik! 2012.08.26 02:45:34
A Norvégiában jelenleg kiszabható legmagasabb büntetést rótták ki a tavaly nyáron hetvenhét embert meggyillkoló Anders Breivikre - ami jelen esetben huszonegy év börtönt jelent. Ez minősül (többek közt) Norvégiában is az életfogytiglani börtönbüntetésnek. Mint ismeretes, a…..
somatic 2012.08.27 01:56:55
@Demszky: te meg valószínűleg nyelvtantanár. :)
somatic 2012.08.27 21:04:40
@Csomorkány: Szerintem az ilyen típusú eseteknél ezt nem lehet mindig egyértelműen megállapítani.
Esetfüggő.

A gyilkosság elkövetése önmagában egy büntetés, egy olyan teher amit annak az embernek hordoznia kell élete végéig és ez egy nem torzult személyiségnek iszonyú kemény lehet azt gondolom.

Éld tovább az életed annak a tudatában, hogy megöltél egy embert..erre jön még rá a börtön...és kész, megy a lefolyóba egy élet egy rossz döntés miatt. (persze simán vezetek most is kilenc feles után 15 éve csinálom mi baj lehet.)
somatic 2012.08.27 22:23:42
@Csomorkány: Nekem a gyilkosságra egy ide kapcsolódó példa ugrik be. Ha az áldozatait részegen elütő bűnösnél az áldozatok családjának felajánlanák, hogy bemehetnek az őrsre, kapnak egy fegyvert és lelőhetik a rokonuk, barátjuk gyilkosát...na az gyilkosság lenne.

Pontosan tudnák mi fog történni, azt hogy meg fognak ölni egy embert és ha bevállalják, ez gyilkosság. Nyilvánvaló, hogy itt is lehetnének enyhítő körülmények, zavart érzelmi állapot stb de ettől még ezt súlyosabbnak is ítélhetik, hiszen aki a kocsit vezette nem úgy ült be, hogy márpedig én most ezt a többi embert itt megölöm azzal, hogy jól nekik megyek.
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
somatic 2012.08.01 01:31:33
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..