Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kkss

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Történelmi Este 2013.11.18 09:01:00
Péntek este a Magyar Televízió úgy gondolta, hogy egy igazi médiatörténelmi pillanattal, mit pillanattal, egy egész műsorral ajándékozza meg a pár százaléknyi, hűséges és kitartó nézőit.Először is sikerült egy igazi nagyvadat becserkészni, személyesen Orbán Viktor…..
Amikor meghallottam, hogy az SG-1 és az Atlantis után egy újabb spinoff-fal folytatódik a Csillagkapu-franchise, csak legyintettem egyet, mert bármennyire is jó volt az Atlantis, tulajdonképpen ugyanazt nyújtotta, mint a nagy előd: más helyszínen és más főellenséggel, de alapvetően a…..
Na, vajon melyik az az ország, ami egy ciprusi offshore cégtől veszi 6 milliárd forintból a sertésinfluenza elleni oltóanyagot? Igen, talált, süllyedt .... hát persze, hogy Magyarország! 6 milliárd forint megy Cipruson keresztül ... valahova. Senkit, és ez tényleg durva, senkit sem…..
Vastagbőr Mobilt a szegényeknek! 2009.07.17 09:01:00
Az áramvisszakapcsolós és villanykörteosztós hírek után majdnem lefordultam a székről, mikor a Hírszerző-cikk címét olvastam: Mobilt adna a kormány a szegényeknek Nem, ilyen már tényleg nincs..... Napszúrást kaptak ezek? Vagy a 9 % -tól lettek hirtelen ilyen érzékenyek…..
A Heti Válasz megbízásából a Nézőpont Intézet készítette ezt a közvélemény-kutatást. (A felmérés 2009. június 16. és 19. között készült, ezer fő megkérdezésével.) AZ EP-választás előtt ugye emlékszünk, nem volt olyan közvélemény-kutató, ami az MSZP-t 18%-nál…..
Tegnap eltemettük a tatárszentgyörgyi tragédia áldozatait. Az ország együtt gyászol a Csorba családdal. Bármi is volt a gyilkosok indítéka, amit tettek, mindannyiunk, a magyar állampolgárok egész közössége elleni támadás.Nem tudjuk még biztosan, hogy a tatárszentgyörgyi és a…..
kkss 2009.03.05 09:54:04
Ajánlom figyelmébe a cikk írójának ezeket:
www.origo.hu/itthon/20090219-kormanyprogramok-a-ciganyok-romak-integracioja-erdekeben.html
Pénz van csak az ÁSZ szerint ennek a pénznek 10%-ka jutott el a rendeltetési helyére.

Én is hatalmas problémának látom a cigánykérdést de addig amíg nem lehet azt mondani nincs cigány bűnözés addig jó megoldás se lesz rá, szerintem másképpen kell megelőzni mint a sima bűnözést. Büntetni ugyanúgy kell.

De amíg rendőröket vernek a romák mert a rendőrök félnek vissza ütni addig nem lesz itt rend.
www.sonline.hu/somogy/kek-hirek-bulvar/romak-tamadtak-rendorokre-utottek-rugdostak-a-zsarukat-214709

PL az oktatásnak nagy szerepe lenne ennek hosszútávon. De amíg "roma" politikusok értelmes felvetésekre így reagálnak nem nagyon lehet mit tenni.
atv.hu/videotar/2009_feb_civil_a_palyan_2009__02__10____2__resz.html
No, végre Gyurcsánynál is betelt a pohár! Dicséretes, hogy végre nem vagyunk árván, egyedül, így pár millióan ebben az országban. Végre személyesen a Miniszterelnök Úr  is a betelt poharúak táborába állt ... Persze, az okos blogolvasónak lehet egy sanda gyanúja, hogy itt…..