Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morfologista

0 bejegyzést írt és 473 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indie Crawford Magas az IQ-d? 2018.04.23 22:13:10
Mértéktelenül intelligens csapatunk ismét új szerzővel bővül! Agy Spencer barátunk egy igazi, rendes, békebeli nerd. A 80-as években született a magyar felföldön, és volt már etológus, hacker, és deszkás. Fogadjátok szeretettel első írását, melyben az IQ tesztek milyenségét és főleg milyen nemségét…..
Morfologista 2018.04.25 06:57:27
@abcdefghijklmm: ha viszont te olvastad volna végig az írást, különösen az utolsó bekezdést, akkor számodra is nyilvánvaló lenne, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. A szerző továbbra is a saját barátainál akar intelligensebb lenni és örül is annak, hogy így van.
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Coming out: imádtam fára mászni. Meg mászókázni. Később kötélre mászni már nem annyira, rúdra meg kevésbé, Fütyi bá viszont nagyon szerette volna, ha a combomról az összes bőr lejön, így kénytelen voltam a tornaórán ilyesmivel is foglalkozni. Mindezt csak azért, mert nem akarom azt sugallni, hogy a…..
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
Egy videó Danyről, a leghosszabb nevű Trónok harca-szereplőről. Jó a zene, jó a vágás, fasza az egész, na...
  A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz Meera húzza maga után Brant, mint a szánkót, az meg tejfehér szemmel haluzik maga elé sok mindent, és hiába jönnek gyorsan a képek, azért azt látjuk, hogy vannak benne White Walkerek, Bran kisése a toronyból, az apja a Tower of Joynál, az őrült…..
Morfologista 2016.06.01 13:05:08
@Littlewood: szép kis testvér harc lenne :D
  A Falon/Vakondvárosban Sansa levelet kap (life!, bocsánat, valahogy oldanom kell a feszkót), pöcséteset, a viaszban Kisujj gyanútlan kezekkel belenyomott madaras címere, Sansa meg rongyol menten Vakondvárosba, randira. Hogy Jon hogy engedhette el egyedül, pontosabban csak Brienne társaságában,…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Azt állítja Erdősiné, hogy  1. nem pártmegbízásból cselekedett, 2. a népszavazási kérdéssel a vasárnapi boltzár támogatása a célja. Ezzel kapcsolatban azonban több kérdés is fölmerül. Ha nem pártmegbízásból cselekedett, akkor mivel magyarázza a Fradi Security…..
Míg mi, nők gyakran hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, ha intim higiéniáról van szó, a férfiak egy része még az alapvető higiénés alapszabályokat sem ismeri – ami viszont gyakran a partnert betegíti meg. Nézzük, mire kell figyelni! Tisztasági betétek, intim lemosók,…..
Végig nézve az HBO kínálatán, már nem is sima elvárás, inkább megszokás lett, hogy iszonyat minőségi, hiteles, és valahova mutató sorozatokat kapjunk. Éppen ezért vártam nagyon sokat (talán túlzottan is) az amerikaifocis, közelebbről NFL-es témával foglalkozó…..
Morfologista 2015.06.22 14:27:03
@doggfather: a www.nfl.com a mai napig nem tud róla :D, biztosan a highschoolban focizott kőkeményen :D
Morfologista 2015.06.22 14:31:27
@Morfologista: Bocs. Visszavonva. Most olvasom a wikijét: Kanadában focizott.
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
Morfologista 2015.06.11 14:22:21
@monddazigazatmar:
Igen. Általában meglepően pártatlanul (már amennyire egyáltalán létezik ilyen) próbálják meg tálalni a legkülönfélébb híreket, értem ez alatt, hogy legtöbbször nem politikusokkal akarnak szakpolitikai kérdéseket megtárgyalni, kifejteni, hanem szakemberekkel.

De sokszor - természetesen - nem tudják baloldaliságukat leplezni, minek is akarnák, hiszen nyíltan felvállalják a politikai meggyőződésüket, és ezzel nincs is baj. Mivel nyíltan egyik oldaliak, ezért sokkal szakmaibbak tudnak lenni, mint pl az MTVA bármelyik képződménye, hiszen amazok meg hivatalosan semlegesek, ezért a nyilvánvaló kormányoldaliságukat csak és kizárólag szakmaiatlanul tudják közvetíteni.
Morfologista 2015.06.11 15:29:27
@monddazigazatmar: Ebben nem értek egyet veled. Ha annyira baloldali lenne a klub, akkor nem hallgatnám. A klub rádió oldalisága nem is annyira tetten érhető, mint amennyire a pártkötődése. (Igen, Magyarországon sajnos ezt szét kell választani, ugyanis a baloldalinak nevezett párt nem baloldali, a jobboldalinak nevezett párt meg nem jobb oldali). Szóval ha a klub oldaliságát nézzük, akkor inkább középre tenném, a liberális-konzervatív tengelyen, meg egyértelműen liberális. A pártpreferenciáját tekintve meg egyértelműen a "baloldalinak nevezett" pártokat támogatja, kiváltképp a DK-t és az újakat: együtt, pm. Tehát baloldalisága csupán abban nyilvánul meg, hogy baloldalinak nevezett (de valójában nem, vagy nem kimondottan baloldali) pártokat preferál. Sokszor és következetesen határolódik el az mszp-től illetve attól, ami maradt belőle, és ugyanígy nem szívelik az lmp-t sem (messze a legjellegtelenebb párt ma a palettán). Szóval szerintem nem igaz, hogy leesne a térképről. Nem olyan kicsi az a térkép...
Morfologista 2015.06.11 15:30:58
@cardiobascuralis: autóban hallgatom, a rádióm szarabb, mint a leadott minőség, így engem ez nem érint :D
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
Morfologista 2015.04.17 21:20:55
@beacska: Jaj bocsi, én nem szoktam ilyet. Csak ebben a műsorban tanultam, hogy így kell...
Morfologista 2015.04.17 21:29:08
@verkli: Nna akkor összeértünk. A fiúk még csak-csak hoznák az elvárt szintet, de nincs hozzá partner...

@beacska: Megkövetlek. Bocsánat, ha megsértettelek. Általában tényleg távol áll tőlem ez a stílus. Ha tudom, hogy egy komment-társ ennyire közel áll hozzá, akkor nem viselkedtem volna ilyen otrombán. Elnézésedet kérem.
Morfologista 2015.04.17 21:50:27
@mokamini: eszem faszom megáll. Erre nincs mentség.
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
Morfologista 2015.04.15 10:37:23
@Mucsai2010: Akkor már miért nem 20 milliónál? Akkor is el lehet ám dobni, a max összeg után még vagy egy percig tartani kell a gömböt...
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
Morfologista 2015.04.14 09:06:02
@Chat Géza: Nem volt szar. Tök jól nyomod, ne aggódj. Szarból nem lehet várat építeni tipikus esete. Az Alekoszos hasonlatért meg külön kösz, nem tudtam hova tenni ezt a Gyula fazont, de most már helyén van: alekosz-like-alekosz-lite. :)
Morfologista 2015.04.14 09:29:05
@Zoe_the_Genius: Nem (csak) az a baj, hogy pornósok, kurvák, személyi edzők, léhűtők, meg léglemezlyuggatók, hanem az, hogy egy picit se érdekesek. Dög unalmas fazonokkal van tele a műsor. Nórikát is csak az teszi érdekessé, hogy hogyan élheti túl hétről hétre ekkora ellenszélben, de a többi csaj dög unalom. Barbi vagy Adri személyisége annyira érdekes, mint egy útszélén heverő műanyag dísztárcsa, a műnőkkel kapcsolatos legjobb szituáció meg az volt, amikor Pjotr őszinte gyermeki kíváncsisággal kérdezgette, hogy mi van a szájukba töltve, vagy amikor Adri meg Nóri markolászta Beus gumilabdácskáit. De a fiúknál is óriási hiátus van egyéniségből. Egyszerűen kurvára unalmasak.
Morfologista 2015.04.14 09:30:40
@Morfologista: Az egész hotelben a legjobb arc Zoé. De most komolyan. Ez azért eléggé gáz.
Berki egy betonkocka kecsességével mozog az erdőben míg eldarálja a kötelező felszopót. Ma párválasztó, senki sem érezheti magát biztonságban, ez itt az Éden, itt bármi megtörténhet, mondja teljesen hitelesen a gyárilag koptatott farmerjában és a vasúti restik abroszából…..
Morfologista 2015.04.13 23:02:10
@XocoLatte: Ja. Még az is, hogy a kiesettek közül választanak nyertest. Mondjuk én már ezen sem lepődnék meg.
Morfologista 2015.04.13 23:03:44
@Mók_Ica:... Dehogynem akar. Kiejteni akarja. Azt meg mondjuk elég könnyű lenne ha éppen cipelés közben az erkélyről... :-)
Morfologista 2015.04.13 23:06:14
@XocoLatte: van olyan a licencben hogy párbaj, és a győztes kap egy lila kendőt...
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
Morfologista 2015.04.10 18:08:33
@Zoe_the_Genius: Igen. Fogalmasítottam pókmajmot. Olyan játékos, akit nem érdekelnek a szövetségi vonalak, az a szar, amelyik belecsap a ventillátorba, egy olyan játékos, aki kiteszi a "legstabilabb" pár egy tagját, mert csak, mert képes rá, és mert nem tart semmilyen következménytől. :D Úgy is mondhatnám, hogy ő az asimovi öszvér, akit nem kötnek szabályok, csak megy a maga feje után, mindentől és mindenkitől függetlenül. :D
Morfologista 2015.04.10 20:20:42
@radoznao: De hát a Peti-féle párcserének éppen az a lényege hogy Peti nem állna be mögé, hanem maradna Barbi mögött és úgy pöckölnék ki Bencét.
Morfologista 2015.04.10 20:53:18
@lenibo: a jó tervet a szerkesztők talán segítik egy jó sorrenddel.

@radoznao: ha sikerülne az akció akkor már nem nagyon marad bent olyan akinél számítana Pjotr renoméja.

De mindegy is, mert szerintem nem fogják meglépni. Valszeg semmi meglepetés nem lesz most sem mint ahogy eddig se volt.
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
Morfologista 2015.04.09 15:46:20
Most nem tök mindegy, hogy milyen indokkal akarnak kitenni valakit a játékból? A játék célja az, hogy benne legyél az utolsó párban, mert akkor van esélyed nyerni. Ahhoz az kell, hogy kitegyél olyan játékosokat, aki nem te vagy. Gyakorlatilag előbb utóbb mindenki mást ki kell tenni/teteni. Ezt egyedül marhanehéz megcsinálni, különösen, ha a saját nemedről van szó, meg akkor ha az adott embernek van "stabil" párja. A művelethez szövetségesekre van szükséged, a szövetségeseket meg rá kell venni valahogyan, hogy ugyanazt akarják, amit te. Ehhez elengedhetetlen a sunyiság, a hazudozás, a vádaskodás stb. Erről szól ez a játék. Mariann most felvállalta, hogy aktívabb szerepet vállalva alakítja a dolgokat úgy, hogy neki jó legyen. Ennyi. Szerintem jól csinálja, de ez igazán akkor derül ki, amikor a végén fogja a gömböt, vagy nem.

A "család" a fentiek miatt tehát nagyon fontos. Fontos, hogy a végén a család maradjon, mert ott már nem párválasztón kell kitenni a harcostársakat, hanem feladat/vetélkedő/szimpátiaszavazás stb És pont a szimpátia szavazás miatt lesz fontos, hogy a végére is a haverok maradjanak túlsúlyban. Most is ezt látjuk. Körvonalazódik két család: Peti és aktuális párja, Botox és aktuális párja, Loki és aktuális párja alkotja jelenleg az egyik családot, míg a Bence-sneci-adri-becks a másikat. Van két emberkénk jelenleg, akik lógnak, de tudjuk, hogy csicskageci Sneci miatt a második családhoz, Gyula meg Botox miatt inkább az elsőhöz tartozik jelenleg. Az, hogy az 1-es család arra szövetkezett, hogy kitesz valakit a 2-es családból, az szerintem nem morális kérdés. Ez kérem a háború lényege. Az, hogy Loki hogyn viselkedik Nórival, az már inkább morális kérdés, de ebbe az utcába nem kívánok most belemenni.
Morfologista 2015.04.09 15:59:32
@mokamini: Peti szerintem felismerte, hogy Barbi nem feltétlenül lesz neki tuti társ a végéig, ezért biztos vagyok benne, hogy neki van Botox mellett C terve is, amiről mi nem tudunk, de sejthetjük, hogy Nórival is van egy hasonló megállapodása. Emiatt ő szabadon oszthatja Barbit, hiszen Barbi neki nem nagyon számít viszont jól jön neki az Adri-Barbi tengely miatt a játék ezen szakaszában. Ezért sem fogja még most lecserélni szerintem.

Loki Nórihoz viszonyulását én sem értem, ha csak tényleg nem az van, hogy ők sokkal jobban vannak egymással, mint azt mutatják/láttatják...
Morfologista 2015.04.09 16:37:38
@verkli: Peti szevasztopol akciójában nem az volt a lényeg, hogy hazaküldje Apolkát, meg nem is az, hogy mindenkinek a vágyott párja legyen, hanem az, hogy megmutatta, hogy az összes lány bízik benne és némelyikük akár vakon is követi őt. És ez óriási fegyvertény, mert ő gyakorlatilag az egyetlen ember bent, aki tudja, hogy ő úgy jut minél messzebb, hogy az összes bennlévő csajjal jóban van. Sztem eddig Peti még nem hibázott. Nyilt konftontációt nem vállal, mindenki szereti/tiszteli, bulizik ha kell, de nem aljasodik le, a lányok megbízható értelmes embernek tartják, nem olyannak akinek gyereket szülnének, de ugye itt nem az a lényeg. Szóval szerintem Peti eddig teljesen rendben van...
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Morfologista 2015.04.08 23:29:33
@XocoLatte: Pedig Snecinel az egyetlen nyerő ember a Bencén kívül a Patrik. Ezt épp ma mondta Sneci. Sztem még csicskagecivel szemben is benntartaná pacát.
Morfologista 2015.04.08 23:32:30
@Schlomo Goldberg: tudnék segíteni a castingban. Majd szólj hogy mikor kezdünk :-)
Morfologista 2015.04.09 06:26:16
@AkkorlegyenPtr: A ládában nagy, névreszóló borítékokból veszik ki a sajtcetliket. A sorrendet meg bemondják nekik, amit azért nem látunk mert agyon van vágva.
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
Morfologista 2015.04.07 23:46:36
@fosch9: Nézem ezt a costricát, de én nem látom, hogy miben lenne jobb, mint a horvát tegnerpart. Szóval nekem az Adria a riviéra. Max zoé jöhetne onnan, de más nem igazán hiányzik. Hamarosan nyugalmazom magam, és tényleg megveszem a yacht-ot és megyek az adriára megöregedni az asszonnyal. túl rövid az élet ahhoz, hogy itt basszam el M.o.-n. :D
Morfologista 2015.04.07 23:49:47
@ÉH3sZ: ami egyébként nem is lett volna hülyeség a részéről, én abszolút nem vagyok a testükből élők ellen. de most tényleg, héát bugyimodellre is szükség van, meg bugyitlanra is, meg kurvára is meg kétórás bemondóra is, csak az ilyen csicskagecik a fölöslegesek, mint ez az ádám gyerek. szóval dolgozzon csak a Maris, ha már ilyen szépnek teremtette a teremtő, meg a főorvosúr, akkor mutassa csak ország-világnak, én nem bántom ezért.
Morfologista 2015.04.08 00:14:54
@henrik_: a hülye fia tanácsára utánanéztem: egy senki. Valami kis pitiáner bűnöző, semmi extra, a fia meg annyit tud magáról elmondani, hogy a fia. Nulla a gyerek.
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
Morfologista 2015.04.01 22:50:23
@fosch9: én most már egy Beus baráti körhöz is csatlakoznék, amióta tahóék beköltöztek, mindenki felértékelődött. :-)
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
Morfologista 2015.03.31 17:09:14
@anyadahalor: mit találni? miazaporka?
Morfologista 2015.03.31 17:11:08
@Morfologista: ja semmi megvan.
(por-ka) fn. tt. porká-t. A székelyeknél am. a földet, föld porát alig belepő vékony hó, mintegy porhó. Porkára menni, ilyen havon menni vadászatra. A mongolban boroghan esőt jelent.

De te valószínűleg a pornót becézted :) :D