Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arvedui

0 bejegyzést írt és 254 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menekülj, tanulj nyelveket, költözz külföldre minél hamarabb!”  - ha annyi forintom lenne, ahányszor ezt hallottam már, akkor valószínűleg multimilliomos lennék, és nem lenne kérdés, hogy tudok-e maradni. A helyzet az, hogy jelenleg a közeli baráti körömből is…..
Arvedui 2014.01.19 01:46:20
@1001nappal: az elmúlt évek lehetetlenné tettek a pozitív változást.
A magyarok jo része nemi atyaskodasert boldogan áldoz a szabadsagabol. Ennek sokretuek az okai, folyamatos jogi, anyagi bizonytalanságban es változásban élnek mar sok évtizede, ilyen körülmények kozott egy kis "szabadsagfeladas" nem tunik nagy árnak a személyes biztonság (vagy annak erzetenek) növeléséért. Persze kis lépésenként nagyon messze is el lehet érni.
Mindenesetre nekem ez mar régen sok volt.
Arvedui 2014.01.19 02:16:38
@1001nappal: ugy látszik most nem esett le :) hátha legkozelebb :))
Különös pártok képviselői kerültek be az ausztrál szenátusba, köszönhetően a sajátos (és egyre többek szerint reformra szoruló) választási rendszernek. Ráadásul akár még az is megtörténhet, hogy ezek az alig pár ezer szavazatot kapott „politikusok" szava sokat számít…..
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Arvedui 2013.07.30 11:05:28
@gabcigirl: tiltsuk be a csinos not is a szomszédból! :D
Arvedui 2013.07.30 11:12:18
@Ivonn: orulok, h rendben van a maganeleted, tenyleg ritka. Gyereket is bevállalnatok igy?
Arvedui 2013.07.30 11:33:44
@Ivonn: pedig egyszeru, a gyerek hosszu távú elkotelezodest es ezert nagy fokú bizalmat igényel.
Álláskeresési technikákkal, munkaerő-piaci és munkajogi információkkal csábítaná haza a külföldön élő fiatalokat a Gyere Haza Alapítvány, a programot támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is. Önmagában szép gondolat, hogy segítsük a hazatérésüket, de…..
Arvedui 2013.03.26 07:17:33
@Guybrush Threepwood, mighty pirate: a volt feleségemmel is beszélek, muszáj :)
Egyebkent sajnos tenyleg nem, barátok, család, cégek, ingatlanok:((
Meg itt a legszaftosabb hír ha volt egy baleset, esetleg ket napnál hosszabban van 30+ fok :)))
Arvedui 2013.03.26 07:20:11
@Guybrush Threepwood, mighty pirate: egyebkent pedig tenyleg faj es nehez, ezt a szakítást en nem akartam.
  Kormánypárti olvasóinktól többször érkezett olyan kritika, hogy csak a negatív ügyekkel foglalkozunk, a fejlesztésekkel, beruházásokkal, az új vezetés eredményeivel sosem. Bár szerintünk a kerületben gyakorlatilag megálltak a beruházások, de az igazsághoz…..
Miközben Orbán Viktor azon gondolkozik, hogy jó-e a kérdés, amit a köztévé riportere feltesz neki, mások pedig már azon, hogy mennyi köze van vajon a valóságnak ahhoz, amit a miniszterelnök lát, aközben a magyar fiatalok fele, az összes magyar ötöde tervezi külföldön további…..
Snake Szimpátiabüntetés 2012.01.11 04:29:00
Új kommunikációs bravúr bukkant fel a bugyrok bugyrából: a Fidesz úgy véli, utcára kellene hívni a párttal szimpatizáló tömegeket, hogy erőt demonstráljanak, így mutatva meg a lottyadt nyugatnak, milyen fuckon terem a magyar narancs. Mert úgy vélik, igenis van mögöttük tömeg,…..
Arvedui 2012.01.11 14:36:37
@Arbet: LOL!!!
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
Arvedui 2012.01.04 19:03:46
Azt ugye tudjuk, hogy leghamarabb nyáron mutatják meg a fejlesztőknek az iOS 5-öt, sok esély nincs tehát arra, hogy aznap megjelenne az iPhone 5 is, vagy ha mégis, inkább még az iOS 4-gyel. Az meg olyan béna lenne.Benne van tehát a levegőben a késés, akárhova szagolok, azt érzem,…..
Arvedui 2011.04.12 11:16:23
  „Itt voltak-e mindig ezek az omladozó, tizenkilencedik századi házsorok, fagerendákkal megtámasztott falaikkal, deszkalapokkal befoltozott ablakaikkal, redős bádoglemezzel fedett tetejükkel, összevissza düledező, gyatra kerítéseikkel? És a bombáktól felszántott…..
Arvedui 2011.04.04 08:29:39
www.youtube.com/watch?v=s6ixGYzbLz0&sns=em

Az egyetlen fellelhető turista által készített film Észak Korearol. Érdemes megnézni mind a 14 részt.
Azt hittem, hogy kibírom, hogy ne posztoljak ebben a témában, de a tegnapi indexes cikk az SkyCourt-ról, és a ma reggel a rádióban hallott beszélgetés végül is megtette a a hatását. Az, hogy a repülőteret Ferihegyről vagy Liszt Ferencről nevezzük el, szerintem teljesen felületes…..
Appleblog A nagy sorbanállás 2011.03.25 18:48:00
Hát lassan elkezdődik. Itt vagyok az Andrássy úton, az iStyle üzlete előtt, ahol a kellemes időnek megfelelően békésen telik az idő a sorban állók számára. A sor ötödik tagjával beszélgettem, ő reggel tíz óta áll itt, és egy 64 gigás, 3G-s iPad 2-re vár. Az embertömeg…..
Ennél a sajtóeseménynél durvább eddig garantáltan nem volt:Kedves kolléga!Zimány Linda néhány napot újra Magyarországon tartózkodik, az itt töltött időt pedig kihasználja egy kis szépülésre. Engedd meg, hogy ezúton szeretettel megívjunk Zimány Linda holnapi…..
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
Arvedui 2011.03.22 12:08:54
@Lasombra: lehetne, hogy magasba emeli a szoknyáját, hogy legyen benne egy kis modern dinamizmus is, megaztán lenről mégiscsak a szebbik felét látnánk
Arvedui 2011.03.22 12:10:36
@fedkvas: szerintem meg azt láthatjuk amikor egy délután készülnek olyan elképzelések amikkel meg akarják reformálni egy város életét

persze Bp nagyon is rászorulna a reformra DE átgondoltan könyörgöm
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
Ismét jelentkezik i-Doki, aki ezúttal azt mutatja be nekünk, mit tud valójában az SSD, és hogyan lehet akár dupla SSD-vel felszerelni a MacBookunkat.Újra jelentkezem egy tanulságos hardveres poszttal, ebben az Optibay hasznosságát és az SSD (flash memóriás tároló) előnyös…..
Gondolom sokan hallottatok már a Magyar Termék Programról. Az alábbi videó infografikából, megtudhatod, hogy az elmúlt években hogyan esett vissza a nálunk is megtermelhető áruk előállítása/termelése, miközben az import a duplájára nőtt. Elgondolkodtató, hogy vöröshagymából…..
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
Magyarországon a játszóterek helyzete még mindig a béka feneke alatt van: a régi játszóterek ugye nem felelnek meg az EU-szabványnak, ezért pénzhiány miatt az önkormányzatok nem a felújításuk, hanem megszüntetésük mellett dönt a legtöbb esetben. Épülnek persze új terek…..
Arvedui 2011.01.19 13:11:50
Három gimnazista lány életét követelte egy diszkó a Nyugatinál. 3 szüzet áldozott fel a tömeg egy partin Budapest közepén.   A (magyar vagy cigány) fiúk késeltek vagy csak ijesztgettek. Veszélyesen viselkedtek, veszélyes helyen, veszélyes pillanatban, ez bűntett.   A…..
Arvedui 2011.01.18 11:14:09
@venszivar: :)
igen, ez világos én azt nem értem, hogy egy ilyen tragédia sem világít rá arra, hogy a gyerekeinket hagyjuk tönkremenni, ilyen más nálunk sokkal liberálisabb országokban sincsen.
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
Rosszqtya viszonylag sokat autózik, ebből adódóan tankolni is sűrűn jár, jellemzően ugyanoda. Eddig az volt a jellemző, hogy az üzemanyagok nagykereskedelmi árának változását követve hetente módosítottak árat a kutak. Úgy tűnik, hogy most már minden nap emelik egy-két-három…..
Ha a magyar gazdaság úgy fog teljesíteni, ahogyan azt Orbán és Matolcsy ígérik, ők, valamint az egész ország kétszeresen is megdicsőül. Ám ha mégsem leszünk sikeresek, az európai fősodorral való szembefordulásunkat is kétszeresen fogják büntetni. (Fotó: MTI) Nagyon sok…..