Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nadi007

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
nadi007 2009.02.11 14:16:59
Ezek szerint akkor Sztojka Iván és társai tettét felfoghatjuk puszta kalandozásnak, mert a történelemkönyvek nem bélyegzik bűnözőnek honfoglaló őseinket?
Nem gondolod, hogy kissé nyakatekert a gondolkodásmódod? És nagyon szép, hogy tudod mi történt a Szent Gallen-i kolostornál, csak egyenesen már ízléstelen ezt az olaszliszkai esethez hasonlítani. Kíváncsi lennék, ha a Te édesapád halt volna ott meg megláttad volna-e ezt a briliáns összefüggést?
De ha már mindenképp ragaszkodsz a magyar nép történelme- cigányság (Úristen cigányoztam!!!) történelme analógiához....Történelmi léptékkel nekünk magyaroknak elég hamar sikerült átvennünk, az akkor aktuális európai modellt, mind államigazgatás mind vallás tekintetében. Ha már idejöttünk Ázsiából akkor megpróbáltunk alkalmazkodni az itt élőkhöz. Ma Magyarországon létezik egy kisebbség, amely idejött Indiából (ha nem akkor nem, nem is érdekes) és a mai napig nem mutat semmiféle hajlandóságot arra, hogy legalább olyan szinten asszimilálódjon a többségi társadalomba, ami a békés együttélést lehetővé teszi. Tisztelet persze a kivételnek!
Bizonyosan az sem véletlen, hogy itt cigány bűnözésről és nem például sváb bűnözésről, vagy bosnyák bűnözésről "vitatkozunk"...
Értem mire akartál kilyukadni az írásoddal....csak épp szerintem teljességgel hibás a logikád.
Persze lehet tagadni...nincs cigány bűnözés....a gazdaság meg dübörög....ugye?