Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steveors74

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bakancs biztosan a jóbarátom lesz, annak kell lennie, mert nagyon sok múlik rajta. Ezért is fordítottam különös gondot a kiválasztására, nagyon sok bakit megpróbáltam ésrendkívül alaposan körüljártam ezt a témát is, így neked már jóval könnyebb dolgod lehet! Salomon Authentic LTR GTX…..
A Camino-n, bár minden este szállásokon alszom majd, ezek azonban nem felszerelt hotelek lesznek. Matracot és ágyat kapok majd mindenhol, de ágyneműről magamnak kell gondoskodnom. Kell tehát vinnem egy jó hálózsákot, mivel azonban ezt végig cipelnem kell az úton, egyáltalán nem mindegy, hogy milyet…..
"Örömmel jelentem, hogy sikerült összehoznom az első 'fajsúlyosabb' bejegyzést a nyári szünet után. A szokottnál kevesebb képpel és több szöveggel, de tudom hogy van köztetek olyan olvasó, aki az ilyesfajta cikkeket is kedveli" - Jtom Szluck, Fehérorosz Szovjet Szocialista Köztársaság, 1967.…..
Akkor jöjjön a cári Oroszországot bemutató sorozat utolsó része... A képsorozat végére már rácsúszunk az első világháború eseményeire, amit tudvalévőleg a bolsevik hatalomátvétel követett. Éppen ezért aki szereti a sorozatot ne keseredjen el, mert folytatom - bár a helyszín nem változik - de a cári…..
Termék típus:CFDTermék neve: Genworth Financial Inc.Saxobank ticker: GNW:xnys Pozíció felvétel oka: Trendcsatorna aljaVételi szint: 14 - 14,5 USDAjánlott stop limit: 13,67 USDCélár: 16 USDA Genworth Financial Inc. biztosítási vonalon érdekelt amerikai…..
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
Dávid Ibolya gondolt egy merészet, és felkérte Bokros Lajost az MDF EU-parlamenti listájának élére. Kár, hogy ezzel még a párt hivatalos megmondóemberei sem értenek egyet. Katona Kálmán azt hitte, rosszat álmodott. A teljesen ismeretlen és passzív Olajos képviselő, aki az MDF…..
  Olyan mintha bepillantást nyernénk az indiai filmek világába pedig nem. Ez egy angol film a Trainspotting rendezőjétől, és habár rendkívül hitelesre igyekeztek megcsinálni az Indiai valóságot az igazán fontos apró részleteken végig kilóg a nyugati lóláb.  Nagyon…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
steveors74 2009.02.11 13:15:22
Kedves Árpád!

Alapvetően jó a hasonlatod a magyar kalandozásokról és a mai magyar cigány viszonyokról, de a végkövetkeztetéseddel nem értek egyet!!
Mármint hogy: "magyarországi cigányság felemelése értelemszerűen a fejlettebb többségi kultúra feladata".

Ugyanis 1000 körül élt a Kárpát Medencében egy Géza fejedelem és egy Szent István király, akik azt mondták ennek az európát szétlopó, bűnöző, apácákat agyonverő népnek, hogy ELÉG! Vagy beállunk a sorba és igazodunk Európához, vagy idejönnek a német, itáliai, frank stb lovagok, levágnak minket és irmagunk sem marad. Felvették a kereszténységet, eldobták az addigi évszázados szokásokat és "szemét módon" kivégezték az ellenszgülőket (Koppány pl.) Végezhettük volna mi is úgy mint a Kunok, vagy a Besenyők, mégis lett Magyarország!

Amiről nem beszél senki, hogy a cigányság felemel(ked)éséhez édes kevés a magyarországi/kormányzati/európai akarat, saját önszerveződésre lenne szükség, olyan HITELES cigány vezetőre, vagy vezetőkre akik kiállnak a cigányság elé és azt mondják ELÉG! Vagy beállunk a sorba és holnaptól nem lopunk, csalunk, hazudunk, hanem megmutatjuk, hogy igenis tudunk becsületesen élni. És akik nem állnak be a sorba azokat kirekesztjük, feljelentjük!
Nincsenek illúzióim. A fentiek nem fognak megtörténni több okból sem:
1. A cigányságnak nincsen/ek hiteles vezetői!! Mondjon valaki egy hiteles cigány politikust, vagy közéleti személyt! Farkas Flóri?!? Győzike?!???
2. A cigányság mai vezetői, maguk is bűnözők. Nézzük már meg, hogy a vajdák mennyi adót vallottak be az elmúlt években és milyen körülmények között élnek!
3. Egyszerűen nincs meg az akarat a cigányság részéről a változásra!

De a remény hal meg utoljára. Talán jön majd egyszer egy roma Martin Luther King és rendbe szedi a társaságot.