Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Case

97 bejegyzést írt és 1078 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívül tágasabb A pokol maga 2016.11.10 06:40:00
A tokiói tömegközlekedés legendásan horrorisztikus, számtalan képet láthattunk már arról, ahogyan megpróbálják az utasokat bepréselni a földalatti szerelvényeibe. Most egy fotós egész sorozatot szentelt a témának...
Case 2016.11.11 11:34:56
@csentecsa: Nem rosszindulatúan beállított képek, hanem egy általánosságban baromira nem jellemző dolgot nagyít fel nagyon durván. Ahogy írtam én is, mások is, ilyesmi max. a reggeli csúcs alatt fordul elő 1-2 nagyon zsúfolt vonalon, egyébként sokkal jellemzőbb a japán metróra a kényelem és szervezettség.

És de, voltam, legutóbb most szeptemberben és igen, metróztam is, csúcsidőben is metróztam, akkor sem láttam ilyesmit, sőt még akkor sem, amikor baleset miatt órákra kiesett a legfontosabb metróvonal és mindenkit egy nem ekkora tömegre kitalált másik vonalra irányítottak át.
Case 2016.11.11 20:39:46
@csentecsa: Úgy biza, behazudjuk, mert igazából nem is volt senki soha Japánban, ugye? :D A belinkelt képek, meg, ahogy ez már oly sokszor le lett itt írva, a reggeli csúcsforgalomban készültek, de egyébként nem jellemzőek általában az ilyen jelenetek.
A Fox Newst elfogulatlansággal és pártatlansággal eddig sem lehetett vádolni, de nem is baj, az amerikai piacon is megvannak a párttévék, az övék a republikánusok szekerét tolja, nincs ezzel semmi baj. Akit nem érdekel, nézi a CNN-t. Az viszont még a legendásan bigott és…..
Case 2015.05.14 18:45:53
Ennyivel tartozna a sukorói feljelentésért. De az LMP körül ezen kívül is sok a kérdés... Most, hogy végre kitavaszodott, a hétvégén a Velencei tó partján járva, csak hajtott a kíváncsiság, milyen lehet az az emblematikus hely, amely maga képes volt egy pártot berepíteni a…..
Eredetileg A 10 legjobb horrorfilm listáját terveztem nektek összeállítani Halloween alkalmából, de aztán hamar rájöttem, hogy nincs sok értelme egymás mellé rendezgetni Az ördögűzőt, A texasi láncfűrészes mészárlást, a Ragyogást, meg a többit. Ezeket minden vérbeli…..
A geek ínyencségek kimeríthetetlen tárházában, a Geektyrant blogon botlottam bele ezekbe a pompás műanyag Csillagok háborúja-figurákba, amiket az Evil Corp TV filmimádó munkatársa rakott össze. Vader, Greedo, a robotok és a rohamosztagos vicces figurája ezzel a kinézettel…..
Fotó:....János (Urbanista-olvasó) "Sziasztok! A kamuállvány kategóriában kiposztolt bejegyzéshez is írtam, és íme, pár fotó melyet februárban lőttem még a Károly körúton.A blahás bejegyzés kapcsán tűnt fel építőiparban jártas szememnek, hogy a Károly körúti ház…..
Az első X-Men-élmény pontosan olyan, mint az első szex, vagy az első csalás nélkül végigvitt Kaland-Játék-Kockázat: sosem felejted el, és életed végéig elkísér a pillanat! Mi, magyar képregényrajongók először 1992. áprilisában találkozhattunk az X-ekkel a Pókember…..
Ebben a posztunkban a blog Építész Alosztálya jelentkezik. Hajdan volt egy Fővárosi Művelődési Ház (FMH). Bizonyára többen emlékeznek rá, de aki sosem járt arra, annak az első kép segít a tájékozódásban. Nem volt egy igazán szép épület; talán szocreálnak mondható, egy…..
Geekblog A magyar Hellboyok! 2014.04.06 10:13:11
UPDATE!!! Három új képpel bővült a repertoár. Hellboy idén már 20 éve veri és lövi az emberiségre fogait fenő náci gorillákat, fanatikus szektás őrülteket, halhatatlan rémeket és nyálkás-csápos szörnyetegeket. Az évforduló alkalmából sajnos baromira nem készült el…..
(spoilermentes) Úgy látszik, a Marvel filmes univerzuma felnövőben van. Elődeihez képest az Amerika Kapitány folytatása mer kicsit durvább, tökösebb és sötétebb lenni, és ahhoz hasonló realisztikusságot vinni a szuperhős-zsánerbe, mint annak idején Nolan Sötét…..
Tudni kell rólam, hogy nagyon nehezen veszem rá magam, hogy koncertre menjek. Inkább hallgatok itthon nagypapásan zenét, mint hogy a tömegben nyomorogjak, későn feküdjek le, meghasonlók. Egyik nagy kedvencem, a Faith No More koncertjére sem éreztem túl nagy motivációt, hogy…..
Felkerült végre a Városliget átalakításának terve a főváros honlapjára. Túl nagy dobra nem verték, de azért ki lehet bogarászni, hol van. Már itt látható, hogy a világon egyedülálló elképzelés! Ugyanis az egész világon nem tudok olyan nagyvárosról - keleti diktatúráktól…..
Case 2014.03.24 12:36:59
@die nadel: Borzalom... Komolyan nem értem, hogy miért nem képes soha semmi olyasmiben gondolkodni, mint mondjuk a Parc De Buttes Chaumont Párizsban. Föleg, hogy a Ligetnek minden adottsága is megvan hozzá (jó, minusz a kilátós domb, de az nem is kell, van ott helyette más ami ugyanolyan jó.)
Geekblog A kéz 2014.03.20 13:02:18
Oliver Stone rendezői életműve alapján a grandiózus témák megszállottja, az amerikai néplelket gyötrő traumák krónikása, ikonokká nemesedett egyéniségek portréistája, történelmi tablók aprólékos megfestője. Legyen szó a vietnami háború borzalmairól (A szakasz), a…..
Na persze annyira nem bréking, mert pár napja már kidobta ezt a járatpótlós térképet a BKK, de gyakorlatilag senki nem vette észre, hogy már az új logók vannak rajta. Úgy látszik el akarták kerülni az őszi nagy vihar megismétlődését és szépen csendben vezették be. Wollner…..
Míg a Kossuth téri Rákóczi-szobor helyreállítása vitán felül áll, és kivétel nélkül mindenki örül neki, az Országház másik oldalán, a lerombolt Tisza-emlékmű újraállítása még alighanem kavar néhány vitát. A témát hamarosan körbejárjuk (aztán persze néhány hónap…..
NEM, NEM, SOHA! Nem feledjük a Bajuszos Bácsit és nem bocsájtjuk meg, hogy eltűnt a tömegközlekedési járatokról. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy simán lehetett volna Budapest-ikon (talán nem véletlen, hogy a fővárosunkat fotózó orosz blogger, Varlamov is lőtt róla egy…..
Geekblog Newsflash! - 7. hét 2014.02.16 15:47:57
A briliáns atmoszférájú brit összeesküvés-thrillernek, az UTOPIA-nak hatrészes amerikai remake-e készül az HBO-nál, David Fincher és Gillian Flynn közreműködésével (akik most utóbbi könyve, a Gone Girl adaptációján dolgoznak). A mindenféle pozitívumok (csatorna és alkotók)…..
A képen minden rajta van, de kis kiegészítés hozzá. A sajtóanyag szerint a Queens Of The Stone Age a nulladik napon lép fel augusztus 10-én, amikor is a Nagyszínpad úgy üzemel majd, ahogy egy normál fesztiválnapon, tehát nem csak egy fellépőre lehet számítani. Ezen kívül mindenki…..
Case 2014.02.13 01:07:35
@Chino the Hero: Valószínüleg azért rinyálnak azon, hogy kurvaszar a felhozatal, mert kurvaszar a felhozatal. Meg kell nézni, hogy milyen line-up van a nyugati rock / metal fesztiválokon és azokhoz képest egy vicc ami itthon van. Max. 2-3 küldöldi húzónév, talán még 1-2 kisebb banda és csókolom, a többi a hazai, megnézheted-őket-minden-héten-amúgy-is brigád.
Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy ez nem igazán a szervezők hibája, hanem egyszerűen nincs meg a pénz egy normális line-up összerántására. Nyugaton sokkal nagyobb és ami a lényeg, sokkal fizetőképesebb a közönség (miközben egy koncertet, fesztivált leszervezni kb. ugyanannyiba kerül) és meg az állam még rug is egyet az amúgy is szar helyzetben levő koncertszervezői szakmán a rekordmagas áfával (sok nyugati országban a kultúrális rendezvényeknek csökkentett, 10% körüli áfája van, itt meg hát baromira nem) és egyebekkel.
Szóval panaszkodásra ok van, mert a helyzet tényleg szar, csak a felelősök nem feltétlen azok, akiket első nekifutásból hibáztat kb. mindenki.
A mai Sziget-bejelentés lényege, hogy jön Skrillex a fesztiválra, szóval vartyognak majd a dubstepes basszusok, az biztos. (Jöhetnek a kommentek, hogy Skrillex nem is dubstep!) A felnyírt hajú srácon kívül azért lesz más is augusztus közepén a Hajógyárin. Például a Grammyn…..
Geekblog Newsflash! - 6. hét 2014.02.09 14:51:03
A SNOWPIERCER végül megmenekült a vágóollóktól Amerikában (a forgalmazó Weinsteinék ugye ki akartak nyiszálni belőle 20 percet), viszont cserébe csak limitált bemutatót kap. A PREACHER tévésorozatos adaptációja sok év tökölés után végre révbe ért! Az AMC-nél fog…..
Alig 2 nappal azután, hogy az interneten is elkezdett terjedni a Blaha Lujza téri kamuállványzat híre, csoda történt! Egyszerűen eltűnt az egész. Nem csak a két reklámháló, de a babakocsisok és kerekesszékesek életét megnehezítő állványzat is.  Ez most vagy azt jelenti,…..
Magyar építész, Kovács D. Barna tervei alapján készülhet el a Mongol Nemzeti Archeológiai Múzeum Ulánbátorban - adta hírül az építészfórum. Első blikkre nagyon dögös épület lesz ez a főváros közeli nemzeti parkban épülő múzeum, meg amúgy is mindig örül az ember, ha…..