Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dutchess

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A werkfilmben aki él és mozog, mesél arról, mi kellett a 7x04 végén látott elképesztő, 14 perces csatajelenet felvételéhez. Meló, sok meló. ..
Harmadik epizóddal folytatódott hétőn a Trónok harca az HBO-n. A tovább után spoileresen tárgyaljuk a rész legfontosabb eseményeit...
dutchess 2017.08.01 21:17:17
@adamskij:

Arya öli meg Cerseit, egyetertek
Dany soha nem uralja Westerost, ebben is egyetertek

Sansa ül a Vastrónra, biztos, hogy nem
Jon lesz a következő Night King, biztos, hogy nem

Hacsak Jon nem hal meg a vegen, o ul a vastronra, Sansae inkabb Deres lesz.
Dany es Jon ugyan legyozik Cerseit, de Dany vagy meghal, vagy visszamegy Essosra, Darioo nem hiszem, hogy ugy elbir az ottani rabszolgafelszabaditassal, ahogy Dany.

Szerintem mindenki teszi, amihez ert, olyan terepen, amihez van tapasztalata, Jon jobban ismeri Eszakot es Westerost, Dany pedig a lancok leveresehez ert jobban.

Ha az HBO happyendet szan a sorozatnak, es egyikuk se hal meg, valoszinunek tartom, hogy kialakul kozottuk egy szovetseg, mindketten egy hazbol szarmaznak, es egy jobb vilagert harcolnak, tehat nem ellensegkent tekintenek egymasra, plane miutan megdontottek Cersei uralmat. Dany ezert onkent lemond a vastronrol, es visszamegy Essosra, belatja, hogy Westeros nem az o terepe, Jon pedig elfoglalja a vastront, a sajat nepe is ot akarja majd.

Ha Martin-fele keseredes vege lesz a tortenetnek, egyikuk biztosan meghal, de meg igy is nagyobb eselyet latom, hogy az abszolut kozonsegkedvenc Jont hagyjak eletben, ha mar a keseredes befejezest megvalositjak.

Szerintem!
Azt a baj az előzetesekkel, különösen a TWD esetén, hogy fél, egy, vagy éppen három, ne adj isten, öt percbe úgy belezsúfolják a legfaszább képsorokat a soron következő évadból, hogy az eleve Stockholm-szindrómás nézőt azonnal nyálcsorgató zombivá teszi. Aztán az évadról kiderül, hogy korántsem…..
dutchess 2017.07.22 17:23:34
Szerintem sem egy dallas-szeru felebred a komabol cliffhangerrel utik el a sztorit, egy ilyet nem szoktak trailerbe rakni, ezzel csak a naivabb rajongoi reteget ijesztgetik, akik folyamatosan azzal fenyegetik az amc-t, mint az 'if Daryl dies we riot' :D
Az szerintem is csak egy alomkep.

Nekem kifejezetten tetszik, hogy VEGRE visszaternek kicsit az eredeti tortenetszalakhoz, mar regota vartam valami ilyesmit, hogy mikor kapcsolodik a mostani tortenet az eredeti cselekmenyhez, helyszinekhez is akar. Izgalmas dolgokat lehetne kihozni belole. Visszaterni egy napra Atlantaba, ilyesmik. Szamomra sokkal erdekesebb, mint a tigris.

Egyebkent engem a legjobban ilyen dolgok erdekelnenek, hogy mi van a vilag tobbi reszevel, mi van a kormannyal, a hadsereggel, akik napalmot dobtak a varosra az elejen? Ha hetkoznapi civil emberek eletben tudtak maradni, egeszen biztosan elnek valahol elszigetelve vezetok is. Remelem erre is kiter majd a sorozat, de nehogy elspoilerezze nekem valaki a kepregenyt.
(Az en hipotezisem szerint egyebkent ez a jarvany egy hadsereg altal kifejlesztett "vegyifegyver" akart lenni, csak elkurtak. Azert is erdekel ennyire a hadsereg/jarvanyugyes szal.)

Egy biztos, egeszen biztosan tanultak a keszitok az elmult evadbol, eljutottak hozzajuk a kritikak, a nezettsegi statisztikak beszedesek, de meg a szereploknek is a tokuk tele volt a 7-es evad forgatasaval.
Szerintem ez egy mindentjovateszunk evad lesz, akcio- es cselekmenydus. en mar keszitenem a popcornt! fasza trailer lett. EN IS BIZOK BENNE, HOGY JOBB LESZ.

uu basszus, most esett le, tuti, hogy a trailer vegevel(korhazban ebredes) fog kezdodni a 8-as evad, ne felejtsuk el, ugye a 100. resszel kezdodik ez az evad, nem veletlen a feedback, visszaemlekezes a legelso reszre :)
mondjuk kurva nehez volt erre rajonni! :D gratulalok magamnak.
dutchess 2017.07.27 00:45:29
@datam: igen elkezdtem nezni az 1. evadot, de annyira kiabranditoan szar volt, hogy muszaj voltam berakni a twd legelso reszet, hogy feledtetni tudjam a latottakat.
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
dutchess 2016.08.22 01:30:28
Potkivanok! Bocsi az ekezethianyert, nem magyar a billentyuzetem.
Rendes toled, hogy valaszolsz cicas kerdesekre!
Az enyem a kovetkezo:
Van egy majd egy eves menhelyes kutyank, aki 3 honapja van velunk.
Ket hete egy kiscicank is van. Kb 9 hetesen hoztam el. Kislany.

Amitol nagyon tartottam, hogy hogy jonnek ki majd a kutyaval, remes volt az elso 1-2 nap, rettegtem, hogy a kutya leharapna a fejet, mert annyira impulziv es kivancsi volt es oda akart menni, a cica meg fujt ra. Az a hiszti, amit a kutya levagott!
Amire nem szamitottam, hogy a cica most mar jobban bujik a kutyahoz, mint hozzank! Hozzank konkretan nem igazan, illetve velunk alszik agyban, meg oda-odajon hozzank, de nem igazan szereti a simit.
Eleinte mintha jobban hagyta volna. De nem is eroltetek semmit, neha probalom simogatni, meg neha felveszem, de ha menni akar, hagyom.
Egyedul amikor tiltott dolgot csinal (novenyekkel jatszik, ragogat ertekes dolgokat) akkor szoktam rasiccegni, meg odabokni neki. (Szolj, ha ez utobbit, marmint a szabalyok tanitasat esetleg hibasan csinalom.)
Szoval most az van, aminek egyebkent nagyon orulok, hogy a kutyahoz allandoan bujik, dorgolozik, keresi a tarsasagat, egyutt alszanak a kutya agyaban olykor, meg szopni is megprobal tole napi szinten.
Szerintem azt hiszi, hogy o az anyja :D Nagyon jol megvannak, kutya mindig apolgatja, jatszik vele, elviseli a kis orult cicajatekokat. (Egyedul a szopast turi mar kevesbe az utobbi napokban, neha megmorogta, lehet, hogy fajdalmat okoz mar a cica neki a hasan, (mivel ugyebar nincs teje), de csak ramordul kicsit, megprobal mas poziviot felvenni, nem bantja)
Nos, tudom, hogy minden cica mas, es nem varom el, hogy egy extra bujos cica legyen, de jo lenne, ha nem erezne magat kenyelmetlenul, ha meg akarom simogatni es hasonlok. Hogyan erhetnem ezt el?
Amikor alszik/felalomban van jobban elviseli ha cirogatjak.
Lehet, hogy a magas hangomtol is fel, mert a kutyara sokszor raszolok erejesen, ha pl. mar megint elvette a cica jatekegeret, vagy mas bolondsagot csinal. Komolyan olyanok, mint 2 kisgyerek! Kis rosszak :)
De hozza sokszor kedvesen beszelek, hogy ne gondolja, hogy neki szolt a neveles. Egyebkent gyakran a kozelemben van, most is a szamitogep mogott szundikal az ablakban karnyujtasnyira.
Jo lenne, ha orulne a simogatasnak. Vajon mit szurok el? Vagy csak ido?
Egyebkent annak fenyeben, amiket irtal a posztjaidban, furcsa, hogy pont egy tolakodo kutyat fogadott el, hiszen irod is, hogy a cicahoz turelem kell. Biztos az anyjara emlekezteti a kutya, az elejetol kezdve nyalogatja a feneket a cicanak, fulet, stb, anyacicak csinalnak hasonlokat.
Koszi elore a valaszod!
Subba Véres Gangnam-style 2013.11.23 14:22:15
Jemeni esküvőn diliztek az emberek egy AK47-el, aminek kurvára nem lett jó vége. ..
dutchess 2013.11.24 18:00:55
@Xezs: neked akkor melyik is a foglalkozásod az alábbiak közül?

www.nyest.hu/hirek/a-tiz-foglalkozas-amelyben-a-legtobb-pszichopata-dolgozik

akkor ha egy családtagod meggyilkolásáról készült videót felraknak a netre, és ezen röhögnek vadidegenek, gondolom akkor arra is vernéd, egészségedre.
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
dutchess 2012.10.21 10:41:54
@Régi Péter: ki beszél itt a millásokról?
aki nem békemenetes, az millás?
vigyázat, árokásás!
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
dutchess 2012.10.14 11:29:55
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz_:
olvasd el még egyszer, nem a hangról van szó, hanem a színpadi kisugárzásáról, olyan, mint amilyen pl Freddy Mercury-nak volt.
 Ma hallottam, hogy alakulóban a cigány gárda. A jobboldali hírportálok persze egyből ijedt felhördüléssel rémisztgetik a lakosságot.  Őszintén szólva jót mulattam a sztorin. Imádom, ahogy a szélsőjobbos média panaszáradatban hiányolja a magyar terrorelhárítók…..
Határátkelő London vagy vidék? 2012.07.21 06:59:00
Zoli már tudja, hogy megy, azt is tudja, hogy Angliába, azt viszont még nem, hogy inkább Londonba menjen, vagy jobb lenne a vidéket választani. Miközben ebben is kéri a segítségeteket, elmeséli azt is, hogyan jutott idáig. Akad az írásban jó pár megfontolandó gondolat. „Egy…..
dutchess 2012.07.21 11:45:28
üdv posztíró!

az az 5 hónap, amit kint töltöttél, mikor volt, ha szabad kérdeznem?
évekkel ezelőtt?
én most Hollandiában, Hágában élek több, mint egy éve, és szintén voltam 3 évvel korábban itt egy rövid időre, 2008-ban, de azóta sokat változott az élet itt is. külföldön is érezhető a recesszió, rengeteg bevándorló, főleg lengyelek, sokkal behatároltabbak a munkalehetőségek a korábbi évekhez képest.

amit mondani akarok csak annyi, hogy 1. külföldre költözni egy nagyon jó döntés, 2. ez egy nagyon kemény következményekkel járó döntés. készülj fel arra, hogy lehet, hogy aranyéleted lesz, és bizonyos pillanatokban biztos úgy is fogod magad érezni, hisz az itteni fizetésekből még mosogatóként is jobban meg lehet élni, mint otthon tanérként, de készülj fel, hogy néha nagyon nehéz lesz.
sokan barátsággal fognak hozzád viszonyulni, de sokan át akarnak majd verni, főleg a biztosítókkal meg a munkahellyel kell vigyázni, úgy használják ki a hollandul még kommunikálni nem tudó külföldieket, ahogy csak tudják.
Csak Hollandiáról, illetve Hágáról tudok beszélni, nem tudom, Angliában mi a helyzet, de mindenhol nehezebb szerintem most.

Szóval csak annyi, hogy erősnek kell lenni, mert lesznek nagyon nehéz pillanatok. Nekem ez volt életem eddigi idegileg és fizikailag legkimerítőbb éve.
Ugyanakkor haza sem akarok menni, mert jól érzem magam annyira, hogy ne akarjak hazamenni, és bízzak az életem felépítésében, itt, Hollandiában. Csak néha nagyon nehéz.
Varánusz A koponya királysága 2010.11.17 08:00:00
Hatalmasat döndült mögöttük a becsukódó ajtó. Legalábbis a házban honoló csendhez képest szólt nagyot, és visszhangzott a tágas szobában. Mintha kihalt volna minden, mintha megszűnt volna létezni a külvilág. Mintha a parketta is elégedetlenül percegne most a lábuk alatt,…..
dutchess 2010.11.17 13:33:02
Critical Miss Férfiatlan! 2010.07.17 06:42:00
Jellegzetes BKV-s pillanat: fiatal srác gyorsba' lehuppan a villamoson az egyetlen üres helyre, elém sorol leszálláskor, elsodor a peronon - lehetne folytatni. Nemcsak fiatal férfiak teszik ezeket, simán megtörténik tisztes, negyvenes családapák esetében is.Azt gondolnánk, hogy az…..
Engem mindig halálosan idegesítenek a női lapokban az átalakítós kísérletek, mivel hacsak az illetőknek nincsen töppedt ikerszarkómájuk vagy tolsztojos szakálluk, akkor általában mindig rosszabbul néznek ki utána, mint előtte. Előtte ugyanis – mégha Frida Kahlót…..