Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olsen79

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba tumblr: Magyar nudi 2014.01.04 11:16:32
Fasza kis tematikus tumblr, a régvolt magyar nudista időkről, pókhasakkal és kócos punákkal. Azért sosem a szép emberek nudiztak... O.o..
A mai napon elstartol a 2012-es futball Európa-bajnokság, így Bandi nevű munkakerülőnk nem is időzíthette volna jobban a New Star Soccer linkjének elküldését. Egy hasonló sorozat darabjaival már találkozhattatok, ez is olyasmi műfajú (megyekettőből a béelbe), némiképp más…..
A Budapest Gyógyfürdői Zrt. immáron ötödik alkalommal hívja éjszakai fürdőzésre az érdeklődőket a főváros öt legnépszerűbb gyógyfürdőjébe. Az idei első Fürdők Éjszakáján a tavalyi és egyben az eddigi legsikeresebb eseményhez hasonlóan ismét elektronikus zenei…..
olsen79 2012.02.28 14:35:26
Egyelőre nem a várhatóan péntek és szombat este pénztár előtt kígyózó sorokról lesz szó, hanem. Tegnap este körülnéztem a Várban, majd másfél órán keresztül csak árakat jegyzeteltem. Próbáltam összerakni izgalmas sorokat, különböző árkategóriákban: belépővel…..
Az olcsóbor-vadászat és -ivászat folytatódik, a Bortársaság-féle másfél literes, ezeröt alatt kapható házi fehér semmivel sem kevésbé jó találat, mint mondjuk a Cimarosa chardonnay-ja vagy a Szent István Korona irsai olivérje. Ha nem tévedek, a Béla és Bandi néven is ismert…..
Font Sándorék soltvadkerti pincészetére – a termelő nem azonos a szintén alföldi parlamenti képviselővel, ezt azért vetem közbe, mert egyszer kommentben keményeket kapott szegény nem létező politikai szerepvállalása miatt – a 2006-os válogatott ezerjó alkalmából…..
Pincekulcsos barátunktól kaptuk a hírt, hogy vannak akik pincekulcs nélkül dolgoznak. Próbáljuk együtt megnehezíteni a dolgukat! Szolgálati közlemény: forró áru a placcon Múlt héten feltörtek egy budai pincét. Elvittek 100-120 palack bort, több lelkes borrajongó éveken át -…..
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
olsen79 2010.12.26 11:51:49
@Megszívtuk-Waze:
Teljesen korrekt a cikk, csak el kell olvasni a cikket hozzá...
Jegyár = átszállójegy ára
Átlagfizetés = éves bér
Az Indexen is megjelent, a NEFMI honlapján részletesen olvasható az új közoktatási törvény tervezetének vitaanyaga. Azzal együtt, hogy számos helyeselhető lépést tartalmaz a javaslat, egyes területeken szerintem teljesen elszakad a realitásoktól. Erre jó példa, hogy érettségire…..
Elnézést kérek a más típusú játékok kedvelőitől, ma még velem kell beérnetek. A Pencilkids játékaiból már volt egy linkgyűjteményes poszt, most cukiságfaktorban erős újabb remeket ajánlok figyelmetekbe. Az Anbot gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Bowja the Ninja-sorozat,…..
olsen79 2010.12.01 13:11:47
Színházra fókuszálunk általában, de ezt a labdát le kell csapni. Pörzse Sándor tegnap délután agresszív parlamenti performansz során követelte Alföldi Róbert fejét, s ha már színházról beszél képviselőnk, nézzük csak itt az Index pár perces videóját...
olsen79 2010.11.23 15:41:48
Ebben a felszólalásban valóban az volt a lényeg, hogy Iluska helyett Juliskát írt...
bierkamp - Még az index is leírta:
index.hu/kultur/klassz/jv2090119/

Nagyon távol állok a Jobbiktól, de attól, hogy szélsőséges megnyilvánulásaik vannak 1-2 alkalommal lehet igazuk (az SZDSZ-t sem bírtam, de nekik is 1-2 dologban igazuk volt). Ebben a kérdésben történetesen a Jobbiknak igaza van.

Alföldit egyébként nem nem tartom rossz színésznek, vagy rendezőnek, az m1-en lévő beszélgetős műsora például kiváló volt, de ezeket a műveket nem a Nemzeti Színházban, hanem egy kisebb magánszínházba kellene játszani + neki is itt kellene ténykednie. Akinek erre van igénye ott úgy is megtalálja...
Hát ez az az újbor, amelyet egyetlen évjáratban sem hagyok ki. Már nem emlékszem, melyik volt az első – alighanem a 2006-os –, de arra igen, hogy nem sok olyan volt a sorban, amely nem érte el az ötpontos magasságokat, sőt akadt, ami a hatost is mecsípte, egy primőrtől ez…..
Némi pátosszal őrségváltásnak is nevezhetnénk a vasárnapi New York maratonin történteket. A legendás táv versenyét ugyanis az élete első maratoniján egyből győztes, „Gebre” becenévvel illetett etióp Gebre-Egziabher Gebremariam nyerte meg, miközben a versenyt a táv…..
Napok óta gondolkozom, megírjam-e ezt a posztot. Rengeteg dolog szól ellene, azonban úgyszintén rengeteg szól mellette. Végül most, a sokadik átvirrasztott éjszaka után rájöttem, hogy több érv van a poszt megírása mellett.A régóta húzódó történet egy iskoláról szól, ahol a…..
90 Száguldó cirkusz - Jean Alesi 2010.04.01 08:30:00
Felkaptuk a fejünket, hiszen egészen elképesztő, amit látunk. A Forma1-ben Senna, Schumacher és Lotus nevekkel találkozunk, és annyi világbajnok köröz a mezőnyben, amennyit szintén nem láthattunk a 90-es évek eleje óta. Ehhez igazodva belevetjük magunkat abba a korba, amikor még…..
A Művelt Alkoholista Best Buy 2010.03.17 13:00:00
Rendszeresen frissített rovatunkban olyan borokat ajánlunk, amelyek megérik az árukat, viszonylag könnyen beszerezhetőek, és élményt adnak. A számuk szerencsére töretlenül nő, és az általunk felsoroltakon kívül minden bizonnyal akadnak még bőven kellemes meglepetések. Mi azonban…..
olsen79 2010.03.22 08:58:39
@lackó: Egy hete voltam Egerben, ebből én is betáraztam :)
Mindig is szívesen dolgoztam együtt más zenészekkel, olyanokkal, mint például Michael Jackson. Bár a „csaj” kissé macerás. Tele van pénzzel, de nincs semmi ízlése, kedveseim! Milyen kár! Három számot is csináltunk együtt, de sajnos egyik sem jelent meg végül. Nagyon…..
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
olsen79 2010.03.05 09:11:27
Néhány éve egyszer már elmenekültem az Akadémiáról – hirtelen nem jut eszembe, egri vagy tokaji kóstolón nem fértem el a többi kedves ember között –, szombaton azonban addig sem jutottam el, hogy belefáradjak a népsűrűségbe. Pedig igyekeztem idejében érkezni az…..
Albert gazda Heimann Idei 2009 2009.12.21 08:00:00
Néhány hete már értekeztem keveset arról, hogyan viszonyulok az újborokhoz, különös tekintettel az érdekeltek színére. Kezdetben nyilván a vörösök vitték a prímet, elsősorban Bock József Szent Márton portugiesere, talán a 2000-es kapott el igazán, főként azért, mert a korai…..
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..