Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Truth-Love

1 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ma reggel piacon jártam és a tejesnél eszembe jutott, hogy milyen régen nem készítettem már gheet. Vettem is rögtön fél kiló vajat hozzá.  Miért jó a ghee? Egyrészt nagyon kellemes egyedi íze van, sokkal selymesebb és kicsit édesebb, mint az olaj. Ezen kívül mivel a folyamat során…..
A mostani jóga tanfolyamok között számos hirdeti, hogy meg tanít meditálni. Ha elég fegyelmezett vagy és rendszeresen gyakorolsz, akkor kontrollálhatod az alfa szintű agyhullámokat, ezáltal jobban tudsz fókuszálni és csökkenteni a fájdalmat. Ezeken felül, megnyugtatod a testedet és az elmédet,…..
Az automata irányító rendszer beszól az utasoknak, lökdösődik, és az ajtók záródására már csak a bezárás után figyelmeztet. A 4-es metró szoftverébe olyan világújdonságnak számító mesterséges bunkósági rendszert sikerült beépíteni, amivel egészen élethű…..
Truth-Love 2014.03.27 16:36:42
Bangkoki tudósok az UNESCO által támogatott "Szegény ember vízzel főz" projekt keretében fejlesztették ki a járművet. A spermiummal működő, ebben a formában megújuló energiaforrást hasznosító technológia alapja az az ötlet volt, hogy reggelente sokan könnyítenek magukon,…..
Truth-Love 2014.03.25 14:50:19
Steven Skiena, a Stony Brook egyetem informatikaprofesszora, és Charles B. Ward, a Google szoftverfejlesztője arra vállalkoztak, hogy rangsorolják a történelem jelentősebb figuráit. A kutatásuk eredményeit a "Who's Bigger: Where Historical Figures Really Rank." című…..
Truth-Love 2013.12.22 19:01:52
@Tristania:
Jézus valódi ember volt. Lehet, hogy nem így hívták, de hogy valaki elmondta azokat a dolgokat, az biztos. A bizonyíték pedig maga az Igazság, ami az elmodottak mögött van! Azt nem lehet kitalálni, aki arról beszélt az tudja és mivel mondta, ezért élőnek is kellett lennie!
A közszolgálati televízió hírműsorai már régóta viccparódiák csak, ha kicsit hunyorítunk és balra fordítjuk a fejünk, olyan, mintha a Bagi-Nacsa páros a Kádár-rendszer cenzúráján viccelődne. Már régóta a közmédia összes számítógépén ott a megfelelési kényszer 2.0…..
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
Truth-Love 2012.09.01 10:34:07
@Ad Dio: Ez nem a Martonyi döntése volt, csak parancsot teljesített! Nem neki kéne lemondania!
Truth-Love 2012.09.01 10:58:03
@MACISAJT: Ha ilyen nagy arcod van és bátor vagy, akkor utazz el Örményországba most és csak annyit mondj, hogy magyar vagy! De kevés vagy, mint macisajtban a brummogás!

Én most komolyan aggódom azokért a magyarokért, akik valamilyen oknál fogva (munka, nyaralás stb.) most ott vannak!
Nyilván azt hiszi, hogy jó úton jár, és nem hiszi, hogy végzetes tévedésben van. Ez a monoton vesszenorbán, rohadtorbán már állatira bosszant és fáraszt (főleg azoktól, akik az előző kurzust kívánják vissza – na, az már nekem scifi).  Az orbanofóbia éppoly nemtelen és…..
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
Truth-Love 2012.08.12 08:55:01
Kedves Kommentelő Barátaim!

Végig olvastam az összes hozzászólást a NAGYBETŰSöket :)) leszámítva és azt kell mondjam, hogy érdekes nézőpontokat, részigazságokat szinte mindegyikben találtam.

Engedelmetekkel itt most nem fejtem ki teljes egészében a drogról, mint tudatmódosító szerről a véleményemet, de pár infót, adalékot szeretnék megosztani:

1. Az egy külön fejezet lehetne (és ezt írásban nehéz is megvitatni), hogy a drogok tudatmódosítására (több ezer évvel ezelőtt eredetileg spirituális okkal, isteni élmény megélés, egységélmény stb.) miért volt "szükség". Tehát nem egy menekülési "út" volt a drog, hanem épp ellenkezőleg. A mai drogfogyasztás nem erről szól. Kevés az olyan, aki a drog nélkül is ugyanolyan Boldog, mint akkor amikor használja azt. És igen a szintetikus vagy az agyon finomított drogok nagyon veszélyesek! Hasonlóan pl. a szintetikus C vitamin se összehasonlítható hatásfok szempontjából a természetes C vitaminnal, mivel nincs benne olyan tisztán a nap, víz, levegő és föld energia:)

2. Goa egyébként nem egy város, hanem egy indiai állam, amely 1961-ig portugál gyarmat volt, ami a hetvenes évek elején közepén lett közkedvelt a "hippik" körében. Ennek több oka is volt, ezek közül pár: az USA-ban már leszállóágban volt a "mozgalom" kezdték zaklatni az embereket, szép meleg tengerpart novembertől áprilisig, kevés turista, olcsóság (igen a drog is nagyon olcsó volt), spirituális new wave (pl. Osho). A goa stílus ebből alakult ki, mind öltözködésben (indiai motívumok, színek stb.) mind a trance muzsikában. Ez a feeling azonban ott is sokat változott az elmúlt 10-15 évben (pl. megjelent az orosz alvilág az éjszakai életben stb.). Szóval már ott sem olyan az élet, mint régen. Az európai és a magyar goás érzés meg még ennek is csak egy halvány lenyomata, bár Ozoráról nincs személyes tapasztalatom.

3. Most itt Magyarországon van egy törvény, ami meghatározza a legális és nem legális drogok listáját. Ez közismert. Azaz senki nem reklamálhat, ha ezt számon kérik rajta. Ezzel a kockázattal számolnia kellett, amikor használta. Más országokba (kulturális és egyéb okokból) meg másként volt/van. Pl. régebben Indiában az alkohol volt olyan, mint nálunk most a kender stb., azaz vallásilag tiltott, csak aztán jöttek az angolok:).

A dealerként, mint olyas valakiként élni, aki mások nyomorán, függőségén, szellemi és testi leépítésén keresztül biztosítja a saját megélhetését, pedig - maradjunk annyiban - egy nagyon rossz karma!

A rendőrségi "akció" meg egyértelműen csak azért volt, hogy legyen mit PR-olni.
Szerda délelőtt jelentette be a közszolgálati televízió, hogy leállítja az online bulvárújságírók életét feldolgozó tévésorozatot. Hamar reagált erre a világ közvéleménye: tömegtüntetés, börtönlázadás, öngyulladás. A kairói Tahrir-téren ismételten tömegek…..
Egészen felháborító az a szakmaiatlanság, amellyel a magyar média kezeli az egyik legfontosabb gazdasági kérdést, tudniillik, hogy mekkora volt az államháztartás hiánya 2011-ben. Az egy dolog, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium történelmi sikerként állítja be a 4,3%-os GDP…..
Truth-Love 2012.04.07 08:52:13
@akira2: Szerintem a manyup pénzek elszámolásában az EU-nak van igaza. A kiadásokat az állam szempontjából nézve most kell elszámolni, mert most van a kiadás (befektetés a jövőbe) a "bevételeket" (a 25% kifizetést, amivel csökken az állam kiadása) meg akkor amikor az megvalósul. Ez olyan, mint egy hosszútávú befektetés, ami csak később hoz eredményt. Csak itt az eredményt nem tudták kivárni, mivel azonnal kellett a lóvé!
Orbán nagy arányú adócsökkentést ígért a választóknak. Azt gondolták, hogy a kevesebbet majd többen befizetik, így összességében nőni fognak az adóbevételek. Ezt az adócsökkentést a társadalom már eleve polgári jólétben élő része élvezhette csak, mindenki más inkább…..
Truth-Love 2012.01.08 15:37:50
@Kara kán:
Kedves Kara Kán!

Nem vagy megfelelően tájékozódva vagy tájékoztatva, mert

1. A jelenlegi kormány nem a fináncoligarchák ellen küzd, hanem a saját fináncoligarcha kialakításáért. Az OWS mozgalom pont az ellenkezőjét tűzte ki célul, mint amit az Orbán-kormány művel. Bővebben itt en.wikipedia.org/wiki/Occupy_Wall_Street

2. Remélem, hogy ebben az eseten Simorról, mint magánemberről beszélsz. Honnét tudod, hogy a Simor András nem vett államkötvényt. mint magánember? Ha mint MNB elnökről beszélsz, akkor, az nagy tudatlanságot árul el rólad. Lásd még fedezet nélküli pénznyomtatás.

3. Ezt a pontot nem értem, be kell valljam férfiasan:)

Az utolsó mondatod pedig egy személyeskedő baromság.
Truth-Love 2012.01.09 08:54:34
@Viktor_Viccnélkül:

Kedves Viktor tényleg vicc nélkül!

Ha már hivatkozol valamire, akkor nem árt elolvasni és értelmezni is a szöveget!

"Azért is keltette fel az ország a figyelmüket, mert mindenki a legrosszabbat mondja rólunk, és szeretnek olyan helyzetben bevásárolni, ha a körülmények igazán rosszak, hiszen ekkor benne van a levegőben a fordulat."

Természetesen így van! Ha tényleg a gödör alján vagyunk és nem lehet lejjebb menni, akkor utána már csak felfelé van út (gyengébbek kedvéért ekkor nyernek az ügyön megj. truth-love). De sajna ez nem így van! Ha pl. nem lesz IMF-EU megállapodás, akkor lesz lejjebb! A mostani kormány bármikor elő tud rántani egy ásót a köpönyege alól és még tovább mélyíteni a gödröt. Ez nem jó, hogy így van, de ez a valóság.
Truth-Love 2012.01.09 08:59:12
@Truth-Love: A zárójeles részt az idézet utánra szántam.
Kiszivárogtak az IMF feltételei, amelyek között vegyesen bukkanhatunk olyanra, amely az elmúlt másfél év kormányzati intézkedéseinek fő irányát vonatná vissza (a magyar háztartásokat átmenetileg tehermentesítő különadókat is vissza kellene vonni), és olyanokat, amelyek az…..
Egy év sem múlhat el anélkül, hogy különféle listákban összegeznénk - sorozatunkban ezért 2011 legfontosabb listáit mutatjuk be. Listázva.   10. helyezett - Az év legkevésbé várt csillagászati felfedezései 5. 760000 fényévnyire vadkempingezésre alkalmas bolygóra…..
Truth-Love 2011.12.28 16:45:23
Meglepő személycsere Észak-Koreában: a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapot (MTVA) eddig igazgató Böröcz Istvánt választotta propagandaminiszteréül az utód, Kim Dzsong Un.A világ legzártabb diktatúrájának új vezetője elmondta, az győzte meg Böröcz…..
Truth-Love 2011.12.26 12:34:47
@_Ne feledd: Ha valaki kiáll a vélt vagy valós igazáért és ezért még éhségsztrájkol is, valamint valaki felhívja a figyelmet erre az abszurd helyzetre, akkor azt sok mindennek lehet nevezni, de rövöd távú politikai érdeknek biztos nem.
Vastagbőr Hajrá Lászlóné! 2011.12.22 08:31:00
Még egy minisztercserét sem tud ez a nyomorult kormány ortodox módon levezényelni? A szupersúlyos, évi 600 milliárd felett rendelkező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére sikerült egy olyan jelöltet találni, akiről senki nem tud semmit. A Lászlónét! Nekem egyből Kivágó Iván…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
Állítólag norvég szövetségi kapitánya lesz a női kéziseknek. Van vele veszítenivalónk?  A zuhanyhíradó szerint három jelölt esélyes a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára: - a mindig lemaradó Kovács Péter, aki mindig szóba kerül - Hajdu János, aki…..
Tisztelt blog!   Gyermeket várok. Amikor a vezetőség tudomást szerzett róla (10 hetes volt a babám), megírták helyettem a felmondásom, amit nekem alá kellett írnom. 4 órában voltam bejelentve, persze nem annyit dolgoztam, és nem is annyiért, így nem volt választásom.…..
A hétfői aláírással nem csak az alkotmány elfogadásának folyamata, hanem az ellenzéki stratégia egy fontos szakasza is lezárult. Itt a blogban is többször téma volt a két baloldali párt távolmaradása, illetve a Jobbik részvétele, ugyanakkor teljes ellenállása a vita során. Ha…..
A mai Magyarországon kollektivista ellenforradalom zajlik – mondhatnánk, ha lett volna bármikor is individualista forradalom. De nem volt, legalábbis a 20. században nem, pedig a nyugati civilizáció mindhárom alappillére – az antikvitás, a kereszténység és a felvilágosodás…..
Truth-Love 2011.04.19 15:50:29
@readonly: "Demokrácia nem lehet liberális, hiszen ha liberális, már nem demokratikus."

Ezen a hülyeségen dolgozzál még egy kicsit:)