Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurpi

17 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átviszem a blogot a freeblogra, mert be tudok jutni a fiókomba újra, nagyon sokat jelent ez nekem, szóval ide megyek:http://sjimmy.freeblog.hu/át is vittem innen a bejegyzéseket, mégiscsak egy egész kötet legyen a polcon, ne legyenek kitépett lapok...
v. mint vörös:simán. s.jimmy:igen, ez így oké, csak még hozzá kell szoknom h. a többesélyesből a legjobb nem biztos h. közös lesz akkor visszavonásig úgy veszem h. naplózhatok minden levelezést amit arra érdemesnek ítélek meg :) please confirm v. mint vörös:a…..
minden egyes kommunikáció nélküli nappal érzem a távolodásod / om. Szerintem már elhagytam a 75%ot. Ez is olyan kettős, h. nem bírom megítélni, h. feltétel nélkül elfogadhatom-e ezt az állapotot az aktuális helyzetben gyógyító hatásúnak. Amikor reggel készülődtél tegnap,…..
Most nem tudunk kérdéseket megválaszolni, de abban egyeztünk meg, h. nem is kell erőltetni mert biztosan jelentős számúra tudunk kielégítő magyarázatot adni ha kivárjuk azt a pár hetet, míg megérünk a megoldására. A menetrend szerint fokozatos csökkentjük a napi adagot (jobbára…..
Most úgy érzem nyáladzó idióták vannak körülöttem, hiába dugok petrezselymet a fülembe, akkor is hallom a szörcsögésük, ez nem hat üdítőleg az iqmra..
v. mint vörös:váááááááááááez ütött. s.jimmy:jah, és duplán is helytálló lenne, h. gondolta a fszom :) v. mint vörös:és  majd évszázadok múlva elemezgetnék, hogy mire gondolt a festő s.jimmy:ilyenkor naggggyon bánom, h. nem tudok rajzolni, festenikéne…..
tegnap majdnem elvittem 4 skót focidrukkert a teszkóba fehérváron vodkáért. milyen fasza volt soxor nem is értettem mit mondanak, ami nem csak az akcentusnak, de a piának is köszönhető volt.Ja, és ma reggel a szájbakibebaszott ordenáréokádékmocskoskurvafospisztoly fokhagymás húst…..
Megtanulom, h. nem lehet mindent erőből megoldani, most akkor jöhetne a sodródás, meg az elengedés? Meg az juottt eszembe, h. biztos attól is ilyen kivételes AZ, mert mintha más lennél, tehát kvázi másvalakivel, akkor meg már bejön a képbe a tiltott gyümölcs (néha tiszta tiltott…..
válságblogger második kötet -e? 2011.07.27 12:33:00
mi fér bele mással? mi fér bele egymással? biztosan pontosan definiáltuk-e a VÉGCÉLt? gáz-e h. most szeretnék 1 helyet, amiről csak én tudok? miért ilyen mocskosul kiba jó a szex? mi hiányzott hozzá eddig? fair-e ezt igy csinálni? számít-e, h. fair-e ezt csinálni? fair-e, h.…..
Nem most kezdünk cölibálni, de sodrásban térdig állni igen...
Futottam.Káosz sárkányai: a megváltás van benne. Sose volt még ilyen jó, sokkot kaptunk, olyan jó volt. Cselekmények szaga.Itt vagy a takarón. ..
Sajnos nem találtam meg fent említett sportorvost az esziből sem a fészen, sem a viven. Pedig köszönettel tartozom neki, hiszen vettem tőle 1993. dec. 9én egy apró verses, vagy inkább gondolatos kötetet, pötikötet, alig 200 példányban jelent meg: Tudásom oly kevés. Nem tudom lehet-e…..
Ezt hallgatom soxor:itten buzievagyok? meg ugyanettől a tears from the moon, de az szkinhed okonnor, be se merem linkelniááááá  ..
Ezt minek hívjam? Lehet?Biztos lehet, csak nem az én világomban...
Villány, Virágos hotel.A borvidék a szívemen ül, kevés a szúnyog az idén.This striped bag rainy weather is mocking me. Fuck you rainy weather.Amikor a katyvasz elviselhető szomorúság, félelem, bizonytlanság és harag elegyévé áll össze. Csak remélni tudom, h. nem a bor, hanem az…..
válságblogger második kötet - 2011.07.20 22:50:00
mehet egy kis pretender sorozat, holnap pedig siklós, még sosem voltam.sms-nben jelzi a VAS merre jár, lehet h. meg kellene néznem az ironmant?motor vagy autó?passz...
Frappánsan első kellene, mint amikor egy lebilincselőnek tartott könyvet kinyitsz és magával ragad. Nem mintha magammal akarnék most ragadni bárkit is ilyen hangulatban.Volt régebben már egy válságblog, akkor házassággal ért véget a napló. Igen, ezt hepiendnek tekintem, lehet h. nem…..
  Markoferko tumblr-blogjában találtam rá Vasváry-Tóth Tibor döbbenetes szótárára, amelyben fény derül elhazudott történelmünk és meghamisított nyelvünk valódi ősforrására! Vasváry-Tóth Tibor rockzenész, esztéta, lelkész, tudakozó-munkatárs és autodidakta…..
Belsőség Tolvaj magyarok 2009.10.28 07:25:58
  Majd kiesett a szemem, mégis alig láttam az útjelző táblákat. Ma már azt is tudom, miért. Mert lopunk. Mindenhol, mindent ellopunk, amit csak bírunk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nagy levegő, majd jöhet a döbbent felhördülés: szeptemberben az amerikai mozikba kerül a legendás Szelíd motorosok folytatása, az Easy Rider: The Ride Back. A szívmasszázs és a hányásfoltok eltakarítása után foglalkozzunk a miért és hogyan kérdéseivel. Természetesen a…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Mi a közös bennük? Barack Obama, Albert Einstein, Arisztotelész, Bill Gates, Bob Dylan, Fidel Castro, Gandhi, Jimi Hendrix, Henry Ford, Steve McQueen, Franz Kafka, Leonardo da Vinci, Napóleon Bonaparte, Neil Armstrong, Winston Churchill, Charlie Chaplin, Tom Cruise, Robert de Niro, Friedrich…..
  Mi férfiak a nagy dudákra gerjedünk. Állítólag tudat alatt bennünk van, hogy a csöcsös csajok jobban szoptatják majd az ivadékainkat, így hatékonyabban örökítjük a génjeinket. Vélemények az azonos című publikációnkról...
Az APC egyesítette a bukósisakot és a légzsákot, céljuk a gerincsérülések csökkentése. Statisztikák bizonyítják, hogy rengeteg olyan baleset történik, ahol a fej lendülése végzetes vagy maradandó sérüléseket okoz – ezt szeretnék kiküszöbölni innovatív eszközükkel.…..
Totalbike hírek XR szépítőkúra 2009.03.16 14:57:00
A Harley-Davidson XR1200-as modellje nagy csúszással került az amerikai piacra. Az ottani customcégek sem teketóriáztak sokáig: máris itt az első átalakító-készlet. Steve Storz korábbi munkái is az XR-ekhez kötődtek, Sportster alapon készített dirt tracker-street tracker…..