Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csoky113

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pár hét ezzel ezelőtti megagiga rock/metal sláger evör listánk után ismét aktív volt a kommentelő tábor - ennek mi nagyon örülünk - és ott is történt rá célzás és mi is éreztünk kínzó hiányát a magyar slágereknek. Viszont két egyszerű ok miatt maradtak ki akkor a…..
Holnapra megforgatjuk az egész világot, gondolja a Fidesz-vezérkar, de csak az országot sikerült kiforgatnia tetemes időre a jövőjéből. A hithű forradalmár gondolhatja ugyan, hogy iPad-en megkonstruált gondolatfoszlányokkal sikerül átvágnia egy társadalom beidegződéseit,…..
Csoky113 2014.05.10 18:25:01
@01001100au:
O basszus, legalább ha már valakit fikázol nézz körül te mit irogatsz?? B+ a foglya , az nem az a fogja... ha Mo II vh előtti szinten van, te hol lehetsz??

Más.. Az íráshoz sokat nem lehet mit hozzászólni, mert mint a ez egyik lehülyézett kommentelő is mondta, 4 évig lehetett a liberál ballanytúkkal vitatkozni, most az újabb 4 évben nem érdemes.. Minek? Majd ha jönnek az új érvek, az új felfogás, racionális elképzelések..Na majd akkor lehet vitázni... Jelenleg ugyanazt olvasom mindenhol amit eddig.. Ezzel bukta volt kartársak!!!! Amíg nem változtok,nincs miről vitázni veletek... addig hátradől és kér egy kávét :)
Ha Hoffmann Rózsa marad, akkor a PISA-teszt nemzete helyett a pizza futárok nemzete leszünk. A 2006-os, 2009-es és 2012-es PISA felmérés eredményeit összevetve ugyanis elég egyértelmű, hogy 2006 és 2009 között valamennyi javulás, de 2009 és 2012 között egyértelmű zuhanás…..
korreláció Angol fasiszta pártok 2014.01.23 14:49:09
  Vona Gábor a hét végén Londonba utazna ...  ha beengedik. Lássuk a Guardian cikkét: Fascist Hungarian Gábor Vona: not the sort of immigrant we want in the UK The leader of the Jobbik party, the most powerful extreme-right organisation in Europe, says he's coming here to host…..
Csoky113 2014.01.23 19:33:47
@Brix: Baszki..Évek óta ezt az egyenszöveget nyomjátok.. Ok, legyen egyszerű és radikális válaszok erről a részről.. És A Ti oldalatokról érkezik a rettegésen és nácizáson kívül valami?? Még őszinte szembenézés, magának a problémának a felfedezése sem!! Akkor mire ez a rettegés? Vagy a liberalizmus erről szól?? A problémák elfedése, fel nem ismerése? Tele a tököm az ilyen rendkívül okos, felsőbbrendű dumákkal, az egyszerű hétköznapi emberek ha mást választ nem kap, akkor legalább az ilyen válaszokkal fogja magát "megnyugtatni".. mert más le sem szarja..
Csoky113 2014.01.23 20:00:55
@Brix: Hurrá.. És valami megoldás? Mármint az általad egyszerű és fasiszta válaszoknak hívottakon kívül???
Múlt heti posztunkban mi is igyekeztünk megmondani a frankót Paks bővítése kapcsán. Tízmillió energetikai szakértő országában azzal érveltünk, hogy Magyarországon az atomenergiának jelenleg nincs életképes alternatívája. Ezzel sokan nem értenek egyet, olvasónk arról próbál…..
Csoky113 2014.01.23 19:55:04
@Makkasz:
Nem tudom milyen könyvből vetted az adatokat, de a következő problémákra milyen válaszokat tudsz adni a biomassza tüzeléssel kapcsolatosan:
- Biomassza: fa, kukorica szár, vagy szalma lehet. Ezeknek az elégetése során keletkező CO-val mi a helyzet?
- A fentiek előállításához földterület, erdő szükséges.. Erdőnk nem nagyon van, ergo külföldről kell vennünk, ez már függőség.. Kukorica és szalma előállításához föld kell. Szerinted hány gazda fog inkább a biztos átvétel miatt inkább biomasszát termelni, mint a hadakozni a gabona felvásárlókkal évente? Így viszont az élelmiszer árak fognak elszállni..
- Sok kis biomassza erőműt minden városba..oké..de akkor az azt jelenti, hogy kötelező áramátvételt kell ezeknek a kiserőműveknek biztosítani, mert a termelt áramot hova teszik ha annyi nem kell a rendszerbe? Ha ez megvalósul, akkor hogyan lesz a magyar villamos áram rendszer rugalmas, az igényeket követve?
Csoky113 2014.01.23 19:58:32
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
Csoky113 2014.01.05 20:39:51
Élvezettel olvastam az írást, majd a hozzászólásokat.. Íráshoz: azt hiszem nem fog megsértődni az író, ha azt mondom, hogy nagy valószínűséggel Bp kiemelt kerülteinek valamelyikében sikerült neki felnőnie, nagy valószínűséggel zsidó felmenőkkel megáldva.. Ezek a tényeket alapul véve elhiszem, hogy rácsodálkozik arra, hogy miről is szól egyesek szemében 40 év komcsizmus.. Elhiszem, hogy vidéknek számít már a 8 ker is.. Szóval így könnyű az észt osztani, elvégre az írót nem vegzálták az iskolában, hogy ugyan miért jár templomba, miért akar elsőáldozó lenni (80-as évek!!), nem kap osztályfőnöki figyelmeztetést az egész osztály csak amiatt, mert a PB épülete előtt nem úttörő nótát énekeltek..Nagyszülők kellemes TSZ-esítéséről nem is szólva.. Stb stb, ennyit arról rendkívül konszolidált Kádár rendszerről.. Szóval ha időnként kihúznák a seggükből a fejüket ezek az elkényeztetett belvárosi/budai f@szfejek , akkor talán elkéne néha hagyni a BP vége táblát, na nem repülővel, és körbenézni , hogy mi a fasz van ebben az országban... Ugyanis lehet, hogy minden Bp-en dől el, de az ország 80%-a nem ebben a kibaszott városban lakik.. Talán, ha egy kis tapasztalatot gyűjtöttek, akkor rádöbbenhetnek arra, hogy PC dumát nagyon sok helyen leszarják, ha épp a gázcsövet lopták el télvíz idején, vagy épp nagyanyjukat rabolják ki, megerőszakolva, majd megölve a felzárkóztatni kívánt egyedek.. Herótom van attól, hogy olyan senkiházi blog-picsák ( mint az író), blog-huszárok( bár a széket sem tudják megülni, nemhogy egy lovat) osszák nap,mint nap az észt, hogy milyen volt a múlt, és hogy milyen most az ország.. Baszki ki kéne menni a levegőre időnként, és nem a Budai-hegyekbe!!! Jah..még egy észrevétel: valamelyik agyonművelt hozzászóló 900 ezres halálba küldöttekről beszélt.. Hol tanulta ezt???????
Csoky113 2014.01.05 21:36:47
@csak egy néző:
Sajnálom, de ez nem 70-es évek, hanem 80-as évek édes kicsi seggfej:) Földet azt hiszem tőled, ugye az egysejtű hereszökevényeket, mint te, tegezni illik, többet műveltem.. Nekem szerencsém volt, mert én a 80-as években voltam iskolás, a többi pedig utána.. De ahogy elnézem, te abban a rendszerben sem tudtad magasra vinni ( jelen esetedben 8 ált iskola elvégzése).. De hát nem mesélte jó anyád, hogy az óvodában összetévesztettek egy fikusszal, mert abban is több értelem volt mint benned??? Szóval kis gyökerem, kötözködj máshol és kapd össze magad, mert ez nagyon gyenge:)
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
D. Tóth Kriszta tegnap a BME KommON Kommunikációs Szakkollégium szervezésében tartott előadást a BME-n. Lassan már egy éve, hogy felmondott az MTVA-nál, és bár boldogan idézte fel a DTK Show néhány pillanatát, nem vágyik vissza a képernyőre.  Sok volt a cenzúra a…..
Csoky113 2013.12.11 14:09:53
@genyamagyar: azt hiszem teljesen elborította maréknyi agyad a genya..magyarnak necces volna hívni::) Én nem beszéltem zsidó belterjességről, hanem belterjességről..Hogy most származás szerint ki kicsoda, engem nem érdekel, teljesítménye számít.. De azért valaki ne legyen tökös műsorvezetőnek nevezve, mert pl valakit écccsapja betolta kamera elé.. Színházban pedig ha nem ismersz valakit, színpadra maximum takarítani fogsz járni..
Csoky113 2013.12.11 15:21:21
@Rátóti Mutyikos: Ha már a nők alázásáról van szó.. Ne felejtsük el Olgát, aki kb a budai SM klub vezető dominája.. Meg is értem miért vonzódik a vöröshöz:D
Meglehetősen terméketlen az a vita, amit a pártok és oktatásügyi szakértőik azóta folytatnak egymással a médiában, hogy kiderült: a 15 éves magyar diákok minden kompetenciaterületen rontottak, és alulmúlták az OECD-országok átlageredményeit a 2012-es PISA-felmérésen.…..
Andrew Vajna filmipari kormánybiztos jó hírnév megsértése miatt kétmillió forintra perelte be Farkasházy Tivadart, amiért a Heti hetesben azt mondta, hogy Vajna még sosem készített művészfilmet és nem véletlenül nem megy vissza Amerikába. A Bors szerint Farkasházy Tivadar ugyan…..
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
„Az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amit ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk. Ezért fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások” - mondta Orbán Viktor két hete. Bár maga az állítás is hazugság, most…..
Csoky113 2012.12.11 23:27:35
A hsz-okat olvasva az tutti, hogy ennyire elb@szottul elfogult (narancs vagy piros ködbe burkolt) véleményeken csak röhögni tudok..
Érdekes olvasni azokat, akik azt mondják, hogy majd most majd külföldön fognak tanulni sokan, e cikk alapján én ebben nagyon nem vagyok biztos:
index.hu/kulfold/2012/12/11/kulfoldi_egyetemek/

Arra pedig mit lehet mondani, ha az állítólag "jól" képzett fiatalok kimennek külföldre, és inkább mosogatnak ,meg Tescoba pakolnak?? Azt hiszem az elmúlt 23 év lett nagyon kegyetlenül elbaszva, mindenki várta és várja, hogy egyszer csak eljön a kánaán, kettőt fingasz naponta és a hó elején meg dől a lé.. Azt gondoltam, hogy a mai fiataloknak ennél több eszük van, de sajnos nem..

Aztán lehet itt orbánozni, meg elfelejteni az elmúlt mszp-s 12 évet, addig míg a fejekben nem lesz rend, addig ezek a szarrágók csak egymást szépen váltogatva, ugyanúgy tartják sötétben a népet, és etetnek trágyával... Emberek nem kellene már felébredni, és elhajtani ezt a tetű bagázst aki 23 éve csak szopat bennünket???
December 1-je 1988 óta az AIDS Világnapja. Ezen a napon az AIDS-elleni küzdelem kerül a figyelem középpontjába, rendezvények sora és a sajtó is érezhetően többet foglalkozik ilyenkor a témával. Magyarországon jellemzően sajnos csak ezen a napon lehet hallani a…..
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..