Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeregély

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brand Finance idei rangsora alapján 2016-ban a Walt Disney lett a világ legerősebb márkája. Ebben több tényező is jelentős szerepet játszott, mint például a hűség, a promóciók és alkalmazottak elégedettsége. A Lego ezzel lecsúszott a tavalyi első helyről, de a második helyet…..
zeregély 2016.03.27 12:09:38
Geekblog Acélember 2013.06.13 13:50:12
Kicsit megint megvezettek, pedig már tudhattam volna, hogy Zack Snyder filmjeinek mindig csak az előzetesei igazán jók. Hiába pumpált bele a DC bő 200 millió dollárt és a Bosszúállókat hóra hívó pusztításorgiát a Superman-mítosz szélesvásznú (és mindentől függetlenül,…..
Ah, Oscar! Pár óra múlva megint ünnepet ül az amerikai filmgyártás vaksága, konformizmusa és töketlensége, és mivel minket nem hívtak meg, hogy a helyszínen röhöghessük ki a hülyeségeiket, helyette jót szunyókálunk majd az éjjel - de előbb még bosszúból sorra vesszük az…..
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
Ennél még az is elfogadhatóbb lenne, ha a kormány nem saját állampolgárait és szavazóit akarná megvezetni, hanem – "nemzeti érdekből" – a külföldi szereplőket. (Fotó: Huszti István/Index) Érdekes dokumentum jelent meg tegnap a kormány honlapján, a Széll…..
Subba A száz legjobb mozis oltás 2011.01.06 11:39:00
"Több ezer sperma, és te voltál a leggyorsabb?" ..
Avagy a "Hogyan csináljunk/tunk segget a szánkból" tanfolyam x-ik leckéjét sikerült ma bemutatnia a Fidesznek a parlamentben. Történt, hogy az országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén Matolcsy bemutatta úgynevezett helyzetértékelő beszámolóját a tavalyi…..
Félrefordítások Felkoppintva? 2010.08.26 07:55:00
Pokember saját számítása szerint RJB lett ezzel, és nincs okunk kételkedni számításai helyességében:Felkoppintva. Lehet, hogy én vagyok elmaradva, de van ilyen magyar kifejezés egyáltalán?A Knocked Up című (egyébként meglepően vicces) film címét sikerült így lefordítani...…..
Allez la France! Notre pute 2010.07.22 13:36:00
Rövid videó a kishölgyről, aki még igen fiatalkorú volt az aktusok idején, 2008-ban, de ezt a kétgyermekes családapa, Franck Ribéry és Karim Benzema nem sejtette, ezért most az előzetes letartóztatás után szabadlábon védekezhetnek, de akár 45 ezer eurós bírságra és három év…..
Miután kiröhögtük magunkat a másik két csoport"ellenfelen," itt az idő górcső alá venni az egyik legszánalmasabb alakulatot. Kattintás után lássuk a Messit medvét. Az argentin csapatot csak (le)sajnálni tudjuk.  Ez a…..
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
Minden idők egyik legrobbanékonyabb csatárának lesz a búcsúja Dél-Afrikában, ahova a nagy, eposzi hősökhöz hasonlóan saját büntetéseként jutott ki. Maradona kezezésénél Isten kezét emlegették, Henrynál nem.   Thierry Henryt már a franciák is leírták, de neki végig…..
zeregély 2010.05.31 14:23:19
Április 25-én került sor a parlamenti választás második fordulójára, május 14-én alakult meg a parlament, és holnap, május 29-én leteheti az esküt a rendszerváltozás utáni kilencedik (Antall, Boross, Horn, Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Gyurcsány, Bajnai, Orbán) kormány. Ha jól…..
zeregély 2010.05.28 13:39:08
Ausztrália a kemény férfiak hazája, a foci a kemény férfiak sportja. Egyrészt. Másrészt viszont Ausztráliában is fociznak az asszonyok, mit asszonyok, lányok, hölgyek. A Matildas, ahogyan ott becézik őket, szóval Matildék. Méghozzá nem is akárhogy – ha csak az…..
  A magyar törvényhozás tegnap rábólintott a kettős állampolgárságra. A szlovák parlament órákkal később cserébe elfogadott egy törvényt, melynek értelmében azok, akik felveszik a magyar állampolgárságot, elveszítik a szlovákot. Ismét kiderült, hogy a felvidéki…..
  Ergé kollega hívott fel minket csütörtök este, hogy azonnal kapcsoljuk be az internetet, mert a parlamentben szopatják a szocikat. Ekkor zajlott ugyanis a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvénytervezet általános vitája, amely leginkább arról…..
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
zeregély 2010.05.19 23:20:03
@Great Cornholio: nem, nem tud bármelyik csapat szépen játszani. ezt majd fogjuk látni szombaton, a hosszabbítással együtt 120 percig tartó vagdalkozás alatt, amiben lesz úgy max 25 perc folyamatos játék, 17 sárga, 3 piros, és a végén 2-0-s bayern győzelemmel végződő 11-esek. előre unom, de rohadtul
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
zeregély 2010.04.20 15:37:45
@hex.kelly: az avval helyes amúgy. és mindenki abból él, amiből akar, meg amiből tud. ő pl. abból, hogy annyira zsibbasztóan szörnyű jelenség, hogy le kell vetíteni a tv-ben, 17 blogban írni kell róla és én is éppen kommentelem:)
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
zeregély 2010.03.26 22:48:37
@Egregor: gyurcsányról meg medgyesiről nem akarok vitázni, mert akaratlanul belesodródnék az ügyvédjük szerepkörébe, és enyhén szólva nem vagyok az. de azt nem értem, hogy morvai hazugságát, álszentségét és egész visszataszító lényét mennyiben menti, hogy az mszp vezetői is borzalmas figurák
zeregély 2010.03.26 23:03:47
@Egregor: hát ez a különbség... nekem ez még nem elég ahhoz, hogy eltekintsek attól, hogy a nő erkölcsileg és mentálisan is alkalmatlan bármiféle közszereplésre. amúgy neked, nektek, jobbikosoknak sem írja elő semmi ezt az igénytelenséget