Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sbm (törölt)

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A gazdasági világ egyik alapvető tétele, hogy pénzügyei mindenkinek vannak. Márpedig az ember a pénzügyeit illetően, mindig igyekszik körültekintő lenni. Ezért is örülhettünk, amikor a biztosítók piacán 2007-ben megjelent a 2010. szeptember 1-től CIG Pannónia…..
Az Európai Parlament tagjainak választásán választó és választható: – a Magyar Köztársaság területén lakóhellyel rendelkező minden nagykorú magyar állampolgár és – az Európai Unió más tagállamának a Magyar Köztársaság területén lakóhellyel rendelkező…..
A Brüsszelben székelő Európa Parlamentnek 2007. január 1-je óta 785 tagja van. Az unióban ötévente tartanak választásokat az általános választójog alapján. Nincs egységes választási rendszer, minden tagállam szabadon dönt választási rendszeréről.   A képviselői…..
Az első magyar EP-választást 2004. június 13-án tartották. A választás egyfordulós listás szavazás, melyre ötévente kerül sor, és csak pártok indulhatnak rajta. Az egész ország egyetlen választókerület. Listát az a párt állíthat, amelyik 20 000 érvényes ajánlószelvényt…..
EP blog Az Európai Unió 2009.02.11 10:52:42
A wikipedia szerint: Az Európai Unió vagy EU részben kormányközi, részben pedig nemzetekfölötti integráció, amely jelenleg 27 európai országból áll. Az Európai Unió ezen a néven 1992-ben jött létre az Európai Unióról szóló szerződéssel, amely szerződés 1993. november…..
EP blog Bevezető: Miért is? 2009.02.11 10:49:00
Ezt a blogot, a Budai Fiatalok Egyesülete indította. Úgy láttuk, hogy az emberek többsége ma Magyarországon, elég kevés információval rendelkezik az Európai Unióval, Hazánk uniós tagságával és a közelgő európai választásokkal kapcsolatban. Sőt, egy 2008-as felmérés szerint,…..