Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mohotka (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Mohotka (törölt) 2009.02.11 10:44:45
“A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el”

A “kultúrnépes” zsidók korabeli államukat fosztogatások, rablógyilkosságok, népirtások árán szerezték meg, mellesleg ezen kultúrhagyományukat ma sem hajlandók feladni. Örökérvényű kultúrkincsüket, az ószövetségi iratokat, más népek vallástörténeti remekeiből ollózták össze, amit meg esetleg nem, azt átitatja a genocídium szelleme, és Jehova véres haragja, híven tükrozve a szerzőkben munkálkodó néplelkületet.

“torzulásokat figyelhetünk meg rajtuk, sőt megállapíthatjuk, hogy degenerált, alsóbbrendű faj ez. Ugyanakkor igen szaporák”

A zsidók egyáltalán nem degeneráltak vagy alsóbbrendűek, és szaporaságuk csak erényük, mint ahogyan minden egyes népcsoportnak az volt a történelmi időkben, és annak kéne lennie ma is.

Az egész magyar honfoglalás úgy zajlott le, hogy jöttek Ázsiából ezek a barbárok szekéren meg kombiladákkal, és az itt, az alvégen lakó gyönge népeket részben kiirtották, elűzték, részben maguk alá rendelték

Ezen széles körben elfogadott és tanított verzió azt a torz képet sugallja,hogy a tizedik században Európa területére erőszakkal betörő magyar hordák, a gyűrűk urából szalajtott, bandzsa, hörgő, púpos, degenerált, analfabéta orkok voltak, ősemberi jelbeszéddel kommunikáló, büdös, koszos, szakadt, gennyedző előemberek, kik mocsaras-lápos őshazájukból, a rothadó Mordorból szabadultak rá a fényes homlokú, csillagszemű, magas, szőke, művelt, kifinomult európai kultúrelfekre, végigdúlták zsíros földjeiket, tejjel-mézzel dagadó éléstáraikat, megbecstelenítették szent asszonyaik ölét, kifosztották ezeréves kincseiket, és lehuggyozták a kiskerteket. Majd a helyiek, türelmuket elvesztvén, küldék Aragorn fényes páncélosait, kik jól elpicsázták vala az ongre állatokat, kik megjavulván, megtanultak beszélni, írni, olvasni, késsel-villával enni és személyi számítógépet feltalálni.

Ezt a mitikus képet némileg finomíthatjuk, ha figyelembe veszünk néhány apró részletet :

A magyari népek nem a tizedik században törtek rá Rohan aranyló mezeire, jelenlétük már a 3-4edik századtól datálható. Egyik korabeli vezérüket, Attilát, máig a világtörténelem legnagyobb alakjai közé sorolják.

Minden egyes honvisszafoglalásuk nagyon magas szintű katonai-stratégiai felkészülést és kivitelezést igényelt, olyat, amilyennel Európában nem nagyon tudtak mit kezdeni, hiszen sem megállítani, sem kiszorítani nem voltak képesek Sarumán bűzlő seregeit az Urálon túlra. Máig itt tanyáznak a szukafattyai ...

Az előemberek olyan nehéz és konnyűlovassággal érkeztek, amilyenhez foghatót egyetlen európai nagyhatalom sem tudott felállítani, még azután sem, miután már később ellestek ezt-azt a magyari hordáktól.

A Párthus birodalom és Szkítia voltak az emberi történelem legnagyobb és legdicsőségesebb birodalmai, nem pediglen Róma vagy Hellász.

Evőeszközöket és alsóneműt használni, urambocsá mosakodni pedig mellesleg ők tanították meg az elfeknek és nem fordítva.

Az európai nagyhatalmak “dicsőségesen hódító hadseregei” szintén nem mentek a szomszédba, amikor egy kis apácabaszásról, gyújtogatásról, fosztogatásról vagy esetleg népirtásról volt szó...

Ami pedig Ráma fiait illeti, az ő viselkedésüket nem lehet a “kultúrnépek dicsoséges térhódítása” fogalomkörrel egy szinten sem említeni. Az ő “apácabaszásaikat” senki sem fogja majd cizellált szóvirágokkal, romantikus hőseposzokba szedve, rákörmölni egyetlen dicskrónika hasábjaira sem. Ők nem egy távoli magaskultúra, egy csillogó, mesebeli birodalom nyugati alapjait jöttek ide lerakni, nem raktak ők itt le egy faszt sem a petéiken kívül. Kérdezd csak meg a rómaiakat mit csinálnak manapság ők az ilyenekkel. Önvédelmi gárdákat, meg szaftos kis pogromokat szerveznek ellenük ... a barbár állatok ....