Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerithegreat

3 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mikor lesz a metálünnep? Június 3-án a Budapest Sportarénában. Azt kell majd megtölteni a Maiden-rajongóknak, ott fog szaladozni fel alá Bruce Dickinson zászlót lengetve, és ott jön majd ki Eddie a színpadra, hogy Bruce bohóckodjon egyet vele. Az énekes ezt…..
Tegnap hivatalosan is elkezdődött a szocsi téli olimpia, ahol a megnyitóünnepségen bevetették az orosz rendőrkórust is, akik a frenetikus tavaly őszi videójuk után itt is előadták a Get Luckyt. Nyilván az egyébként rettentő kínos és unalmas ünnepség legszórakoztatóbb része…..
A Vad Fruttik a magyar zenekarnevek közül talán a legrosszabbat viseli. Nagyjából egy szinten van a Depresszióval. Nem is azzal van a baj, hogy nem jelentenek semmit, vagy utóbbi esetén nagyon is mondanak valamit, hanem hogy az a mondanivaló semennyire sem kapcsolódik a produkció…..
gerithegreat 2014.02.07 15:55:23
A fenti dallal kezdődik majd az új Subscribe-lemez, a This Moment Will Soon Be Gone, ami március 3-án jelenik meg. Ha Jens Kidman énekelne az elején, akár azt is hihetnénk, hogy valami új Meshuggah-dal szól, de aztán jönnek a subscribe-os cifraságok, dallamok, ilyesmik, szóval nem…..
A napokban jelent meg a mezőkovácsházi Ektomorf új lemeze, Retribution címmel. Ahogy az előző albumon, úgy most is van vendég, mégpedig az Ill Nino frontembere, Chris Machado. A lemezen található még egy feldolgozás is a Verbal Abuse-tól. A dal érdekessége, hogy a Slayer már…..
gerithegreat 2014.02.03 18:04:01
Ahogy fajulnak az események Kijevben, úgy válik egyre feszültebbé az orosz-európai viszony. A helyzeten nem segít, hogy a Visegrádi Négyek – élükön Magyarországgal – közös nyilatkozatot fogadtak el, melyben aggodalmukat fejezik ki az agresszióval kapcsolatban, ahogy a…..
gerithegreat 2014.02.03 17:19:19
Nem is lehet aktuálisabb a dolog, hiszen attól hangosak újra a hírek, hogy egy fiatal nőt tömegesen megerőszakoltak. Ráadásul a falu öregeinek parancsára. Úgyhogy nem kétséges, hogy szüksége lenne az indiai nőknek vádelemre, más kérdés, hogy egy pisztoly meg tudja-e őket…..
gerithegreat 2014.01.24 21:49:16
Még tavaly év végén született döntés arról a kormányzatban, hogy Magyarország német megszállásának 70. évfordulójára emlékművet állítanak a Szabadság téren. Tekintve, hogy március 19-re el is kell készülnie a műalkotásnak, a projektet Lázár János kiemelt beruházássá…..
gerithegreat 2014.01.23 11:45:33
Az előző írásomban már jeleztem, hogy nehéz dolog a paleolit étrendet egységes rendszerként kezelni, mert valójában mindenféle elmélet tarkabarka összessége, ami még folyamatosan változásban van. Ennek megfelelően a következőkben olvasható kritikai gondolatok is csak korlátozottan általánosíthatóak.…..
gerithegreat 2014.01.19 01:12:36
gerithegreat 2014.01.21 23:40:39
Áprilisban indul a MOL Bubi közbringarendszer. A csepeli bázison jártunk a biciklik karbantartásáért felelős csapat vezetőjénél. Itt tesztelik, alakítják véglegesre a kerékpárokat és dokkoló egységeket. Buppa megnyugtatott minket, hozhat bármilyen időjárást a február, ők…..
Aki kíváncsi arra, hogy ki az a harminc előadó, akiknek esélyük van arra, hogy Magyarországot képviseljék egy olyan határtalanul fontos megmérettetésen, mint az Eurovízió, az kattintson a fenti csodálatos Belmondo-kép közepébe. A lejátszóban olyanok jönnek majd szépen sorban,…..
Tegnap jelent meg a Mastodon egyelőre csak digitálisan beszerezhető koncertfilmje Mastodon Live At Brixton címmel, mely a csapat 2012 februárjában,  a londoni O2 Academy-ben adott koncertjét örökíti meg. Korábban egy részletet mutattunk belőle, most azt megspékeljük még…..
gerithegreat 2013.12.12 01:16:26
Fates Warning - Darkness in a Different Light(Inside Out) Ezt talán a legvégén kéne elmondani, de a Fates Warning új lemezéről bizonyosan nem ilyen hosszan emlékeznénk meg, ha az utolsó lemezük óta nem telt volna el majdnem tíz év, és ők is kétévente, erőltetetten adnának ki…..
gerithegreat 2013.11.13 13:30:19
Z világháború   World War Z. 2013   2013. Ez az év, az amiben bemutatták a filmet, de voltaképp már nagyon régóta trónolnak a WWZ-n! Sajnos nekünk magyaroknak nem túl jó emlékeink vannak a film készítéséről. Egyrészről ugye az utolsó képkockáig kivágtak…..
gerithegreat 2013.10.14 01:34:59
Magyarországon is elkezdték már vetíteni az Antal Nimród által rendezett Through The Never Metallica-koncertfilmet. Összeszedtük a meghatározó és kiemelkedő koncertfilmeket: olyanokat kerestünk, amelyek rendelkeznek valamiféle narratívával vagy olyan megoldással készültek, ami…..
Mint arról már többször is írtunk, Antal Nimród rendezte a Metallica-koncertfilmet, amit napokon belül már Magyarországon is játszani kezdenek. Nálunk viszont két olvasónak lehetősége nyílik jegyeket nyerni a vetítésekre, amit a 26-ai hazai premiertől lehet felhasználni a Cinema…..
gerithegreat 2013.09.24 15:11:23
Im@rocaszujo: Ha jól tudom akkor Aréna IMAX és csütörtök este van a premier. Ahogy eddig néztem alig fogynak a jegyek, legalábbis vasárnap estére foglaltam és eddig arra az előadásra kemény 8 jegy fogyott.....
Egy hét múlva jelenik meg az MGMT új nagylemeze, az MGMT, a Deezeren, illetve alább a lejátszón viszont már most meg lehet hallgatni az egészet (havi két óra ingyenes bárkinek). Mi még nem értünk a végére, de első hallásra úgy tűnik harmadszorra is remek albumot hozott össze a…..
Űbermegabréking! A Metallica kiadta első kislemezét ahhoz az albumhoz, ami a soundtrackje lesz a hamarosan mozikba kerülő Metallica Through the Never című térhatású mozifilmnek! A klasszikus Master Of Puppets dalt lehet meghallgatni teljes egészében, úgy, ahogy még az soha nem…..
gerithegreat 2013.09.04 18:32:47
Szeptember közepén érkezik a modern videojátékok legnagyobb királya, a GTA 5, amely minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a zenei részlegre. A Rolling Stone a GTA 5 zenei szerkesztőjével, Ivan Pavlovich-csal közölt egy igen érdekes interjút, ami alapján garantálható, hogy nem…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
A Guardian újságírója elmerengett azon, hogy milyen csúnya a Pennsylvania Station New Yorkban és ha már így tett, gyorsan összeszedte a világ 10 legrondább pályaudvarát. Közéjük sorolva a budai Délit is (meg mint idő közben a tájkertes Aesculus felhívta a…..
gerithegreat 2013.07.26 21:54:52
Nem annak ellenére támogatom a melegházasságot, hogy konzervatív vagyok; azért támogatom a melegházasságot, mert konzervatív vagyok - mondta ki a 2010-es évek egyik legfontosabb mondatát David Cameron brit kormányfő. A tory miniszterelnök koalíciós kormánya elérte, hogy a héten a…..
Egy percig nem gondoltam, hogy a Budapest Pride napján, saját maga fontosságának és felelősségének (tökéletesen félreértelmezett) tudatában, a kisebbik kormánypárt csendben fog maradni esetleg. Nem, nem tudott csendben maradni. Pedig amikor határozottan állást kellett volna…..
gerithegreat 2013.07.06 21:02:15
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
A Queens of the Stone Age lassan a Daft Punkkal vetekszik az év legerőteljesebb albumpromóció díjáért, hiszen lassan naponta kerülnek fel új felvételek a közelgő lemezről. Josh Homme és társai még mindig Európában népszerűsítik a ...Like Clockworköt, most a brit Later...with…..
gerithegreat 2013.05.15 11:33:51