Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PepinBacsi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kapni mindig öröm, főleg, ha egy egész Belügyminisztérium levelezik az emberrel. Igaz, csak egy kurta esemest írt nekem a Belügyminisztérium, de arra is illik válaszolni, gondolom. Tehát: kedves Belügyminisztérium Úr/Hölgy, köszönettel vettem folyó hó tegnap estéjén…..
Hosszas elméleti vitában nyitottak új, gyakorlati fejezetet a kecskeméti rendőrök. A kerékagyon is unos-untalan előkerül, hogy a kerékpárok regisztrálásának pozitív hatásai ellensúlyoznák azt, hogy közben megszűnne a szabadság metaforájának lenni. Kecskeméten szerdán…..
Megnyílt az első budapesti nonprofit kerékpárkölcsönző Óbudán. A Kelly’s és Caprine bringákat meghökkentően olcsón, 200 forintos bérleti díjjal lehet egy teljes napra elvinni. A Berguson Kerékpárbolt és az Óbudai Önkormányzat azzal a céllal hozta össze az egyetlen…..
Egyelőre nincs meg a tudományos magyarázat arra, hogy milyen rejtélyes folyamatok zajlanak a télire bezárt pincékben. A megoldás a tavaszra már biztosan nem lesz meg, így a biciklis szezont most kezdők ismét csak a furcsa jelenséggel szembesülnek: az ősszel kifogástalan állapotban…..
Van itten egy káros, hamis és hazug alapmítosz, amit a rendszerváltáskor elültettek, és ami azóta is folyamatosan mérgezi a közbeszédet: az utoljérjük a Nyugatot és a provincializmus mítosza.  Magyarország és a többi posztkommunista ország a rendszerváltás után az új…..
PepinBacsi 2010.02.18 11:33:46
@burian:
Ezek a szabályok pl. engem halálra idegesitenek, és leginkább Madách -tól a Falansztert juttatja eszembe.
Bár vannak, akik ezt szeretik...
PepinBacsi 2010.02.18 11:54:14
@dH2K:
yarisugi es ez a hozzászólás mindent elmondott, amit itt el lehet mondani.
PepinBacsi 2010.02.18 11:29:30
@Franky4fingers:
Igy van szerintem is ez a lényeg, Magyarország attól olyan amilyen , hogy se nem Svájc, se nem Görögország, stb.
Nagyobb hangsúlyt kéne adni, hogy a saját karakterünket erősitsük végre és na Nyugatot akarjuk unalmasan utánozni.
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..