Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitypalatty

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én őszintén megmondom, egész életemben féltem ettől a naptól. Hiába tudtam, hogy mindenki túlesik rajta valahogy, meg voltam győződve róla, hogy én nem fogok tudni.De mint általában minden, ez is kicsit túl van spilázva. Szülni egyáltalán nem rossz. Nem mondom, hogy könnyű, de…..
Hahaha, muhaha. Klasszikus hülye rendõrös sztori következik, ami persze bárkivel elõfordulhatna, de bárkinek nem kell állandóan korrupciós pénzt fizetnünk a feljelentéstõl rettegve, és bárkit nem kell mellékutcákban leszopnunk. A Naiv Ügyfél Belgiumból jött haza autóval, majd…..
Ez volt a legjobb nyaram ever. Szeptember 23-ra voltam kiírva, gondoltam augusztus elejétől leteszem a lantot. De mivel volt még két hét szabadságom, hát azt is hozzácsaptam, kárba ne vésszen, így július közepétől enyém volt a világ.Elmentünk 10 napra Horváthországba, még egy…..
Csak egy pár gondolat arról, hogy hogy is történt ez az egész...én már régen szerettem volna gyerkőcöt így a krisztusi kor felé lépegetvén, elméletben..., gyakorlatban meg nagyon jól elvoltam úgy, ahogy voltam. A ház ura még maga sem tudta, mit akar. De ez nem meglepő:) Ő…..