Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scarlet Crusader

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes jelenséget tapasztalhat a 4-6-os villamos utazóközönsége az utóbbi időben: a hangosbemondó, amint az már nagyon dicséretes módon megszokottá vált, angolul is tájékoztatja a villamoson utazókat a főbb csomópontokról és az átszállási lehetőségekről. A Margit hídnál…..
Sárdobáló Szerintem szar 2010.05.13 07:00:00
Szerintem szar Mesterházy Attila, nála csak Orbán Viktor szarabb. Szerintem szar az ózdi Nemzeti Konzultáció. Szerintem szar az ingyen BKV, aminél csak Horváth Csaba szarabb. Szerintem szar a kutyaszar. Szerintem szar a Hajdu Péter féle Frizbi. Szerintem szar Nyakó István. Szerintem…..
Scarlet Crusader 2010.05.13 09:25:03
Scarlet Crusader 2010.05.13 11:37:29
@Logan Grimnar: Ilidan! Is that you?!:)
Péntek van végre, süt a nap, nem szeretnélek Titeket nagyon megterhelni a csodálatos kis országunk egyre bámulatosabb híreivel, úgyhogy most kaptok egy csokornyit, röviden-velősen, aztán majd lehet ízlelgetni, emésztgetni ... 1. Deutsch Tamás (!!!) lesz az MTK (!!!) elnöke Hunvald…..
(Tóta W. Árpádnak, példaképünknek és totemünknek)Hívhatjuk őket még csuhásoknak vagy lelkészeknek is. Legfőbb ismertetőjelük, hogy dagadtak és részegesek, és kisfiúkat farkalnak a sekrestyében. A papok (ill. csuhások és lelkészek) egy rothadó, az utolsó napjait élő, és…..
Scarlet Crusader 2010.04.28 09:15:40
@Nyunyóka: Pfuj.
szleng.blog.hu/2008/07/14/nyunyo

Te tenyleg buzi vagy? Mert mar a cikkedtol is okadni tudnek, de a neved tenyleg kiverte a biztositekot.

Nyomorult kocsogtocskolo.
Scarlet Crusader 2010.04.28 09:45:15
@radairosseb: Ah ertem, szoval nomen est omen, oke. Te is farturo vagy minden bizonnyal. Nevezhetlek sebes seggunek-mar ha a neveknel tartunk ugye.:))))
Vagy nem csiped a bizalmaskodast?:)))
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya február 16-án tartott házkutatást a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, Szabó János rektor irodájában, majd őt őrizetbe vették, azóta előzetes letartóztatásban van, befolyással való üzérkedéssel…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Scarlet Crusader 2010.04.16 17:10:42
@halihalo: hat igen. Bezzeg ha a szocik nyertek volna, akkor lenne hitelbol dupla gyes a kismamaknak, hogy erosek es batrak voltak kivarni a tobb oras varakozast:)
Talan meg a macska is szivarozott volna a takarekba (sic!)...
Ja, hogy a komcsik buktak? Hat kerem en meg ilyen vemhes luvnyakat nem lattam, hogy kepesek tobb orat varni, hogy a fasisztakra szavazzanak...:)
Szegyen, szegyen...en kerek elnezeset.
Scarlet Crusader 2010.04.16 17:35:19
@halihalo: hat ez teny. Csak sotto voce kerdem; volt valah olyan part az utobbi 20 evben, amire jo szivvel lehetett volna szavazni?
A kerdes koltoi...:(
Titkos szavazás? Csak itthon! (Bár az adatbázisépítő csapatok élénken figyelnek.) A külképviseleti szavazók megszívták adatkezelési szempontból. A 6851 fő nagyvilágban szavazó magyar tulajdonképpen az ujjlenyomatát küldte haza az OVB-nek. Meg kell mondjam, bátrak! (Bár azzal…..
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
Kedves TASZ! Ha egy belvárosi lakásban (!) én, fehér, hetero és katolikus állampolgár 50 (!) vendégemmel együtt nyitott ablakok mellett italozunk, ünnepelünk és este 11 órakor köveket dobálnak be az ablakon, az Önök és a rendőrség szerint rongálás. Ha történetesen én és…..
Scarlet Crusader 2010.04.01 15:07:05
@.Pierre Bezuhov.: Jesszusom ember allj mar le; mi vagy te mazochista?
Az Európai Unió számára kiemelten fontos terület Oroszország viszonya a szovjet utódállamokkal. Közülük a balti államok az EU tagországai. Előrelépés e tekintetben azonban csak akkor lenne elérhető, amennyiben megtörténne mindkét oldal részéről a múlt feldolgozása.…..
Nagyon rossz volt szombaton a Tigris étteremben vacsorázni. Még annál is rosszabb, mintha a keresztrejtvénypályázaton mikrosütő helyett kétszemélyes szextúrát nyernénk Makaóra a mindenkori pénzügyminiszterrel. Ezúton is óvnék mindenkit, hogy valaha kipróbálja, az élményeim…..
Ugye emlékszünk Miklósi Gábor remek helyszíni riportjára a hétesi telepről? "A vasgyári dolgozóknak épült, egykor irigyelt kolónián mintegy negyven szociális bérlakásban ma közel négyszázan laknak. Két idős ember kivételével mindenki cigány." Aztán egész…..
Scarlet Crusader 2010.02.27 14:01:50
@Auris: A beszolasok szellemi szinvonalat elnezve, nem hiszem. Sok itt a fotelrocker, szofaforradalmar aki a meleg lakasbol osztja az eszt. Azt sem tudja a jelenlevok 99.9%-a, hogy kit oltek meg. ezek tukreben vindikalni a jogot, hogy igazsagot szolgaltatunk...nem is tudom.
Holgyeim, aki itt lampasvasat, sterilizaciot, genocidiumot kovetel; nosza szabad a palya...
de a nagy budos valosag az, hogy a vonyito farkasok az utcan ugato kutyakka valnak akikbe az ember belerug es a farkukat behuzva hazasomfordalnak.
Ergo, nem ertek azzal egyutt, hogy agytalan frocsoges (lasd az utobbi idoben tul sok ilyen poszt a vastagboron) szikranyit is jobb helyzetbe hoz minket.
Scarlet Crusader 2010.02.27 14:17:37
@Auris: Ebben egyetertunk, bar en massal szoktam kiengedni a gozt. Este pedig pialni megyek, de vasarnap delutan megsasolom miket dobott fel az internet:)
Scarlet Crusader 2010.02.27 14:27:18
@Kartal (mindenbe beleszól): Ne legyunk fatalistak konyorgom. Olyan nincs, hogy valamire nincs megoldas; max meg tudjuk/nem merjuk meglepni. Nem varok csodakat, de optimista vagyok.
A tehetetlen duhot megertem, es en is kuzdok vele nap mint nap.
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Scarlet Crusader 2010.02.26 12:33:38
A Sors a legnagyobb rendező: tegnap kedd volt.....  :-) Egyelőre csak annyit tudni, hogy befolyással üzérkedés gyanúja miatt tartott kedden több helyen házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya, többek között a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem…..
Scarlet Crusader 2010.02.17 09:34:09
@órarugógerincű felpattanó: Lofaszt nem tudok ha nem tunt volna fel. Azzal viszont mar lassan tele van a tokom, hogy ebben a nyomoronc orszagban mindenki susmog-pusmog, de amikor elo kell allni a farbaval akkor csak pislognak mint szar a fuben.
Vidorné Dr. Szabó Györgyi gyógytornászként végzett, a XVI. kerület képviselője. Emellett tagja a Magyar Országgyűlés énekkarának, a SZENÁ-TOROKnak. Októberben úgy döntött, hogy jól megmozgatja a Zembereket, és pöpec kis homevideó sorozatot indított - a tornáról. A…..
Scarlet Crusader 2010.02.10 17:58:20
index.hu/belfold/budapest/2010/02/10/demszky_a_meghallgatason/

Inkabb errol kellene egy poszt, nem errol az ocska oregasszonyrol.

Kezdunk bulvarosodni faszikaim...
Amíg a Fidesz és az MSZP egymást túllicitálva verseng a nyugdíjasok kegyeiért, addig a kétségbeesetten kapálózó MDF valami egészen újjal lépett a porondra. Miniszterelnök-jelöltjük 71 oldalas kiskönyvet írt gyerekeknek gazdasági témában. A kiadvány százezer példányban…..
Kedves Munkahelyi Terror! Felháborító dolog történt velem a legutóbbi állásinterjún. Egy elég komoly céghez jelentkeztem egy középvezetői állásra, kellő ambícióval és több mint 10 éves hasonló munkakörben töltött tapasztalattal. Negyed órával a megbeszélt interjú…..
Gondolom már mindenki halálosan unja a picsogásom arról, hogy az új készletek milyen nagyok, kevéssé játékosak és egyébként is: hova lett a báj a legóból? Elárulom, már én is.  A mai posztban megmutatom miért lettem ilyen tutuka, nem pedig olyan, akinek minden tetszik, csak…..
Scarlet Crusader 2010.02.05 09:12:35
Magyarország, én így szeretlek: "2009. december elején jó idő volt és elmentünk a mélykúti krosszpályára edzeni egyet, aminek az lett a vége, hogy pereceltem egy nagyot. Agyrázkódást kaptam, elvesztettem az eszméletem, továbbá megsérült az egyik ujjam. Kijött a…..
Scarlet Crusader 2010.02.01 11:17:13
@Héttörpe (az SZDSZ elveszi az emberek örömét): valszeg a szokasos nyegle magyaros mentalitassal (o maga vezette, es ha valaki megkerdi hova-hova a szokasos pokhendi valasz: kozod?)
A buntetes pedig jogos ha nem voltak rendben a papirjai. Nem ertem hol van itt a gond...
Scarlet Crusader 2010.02.01 11:35:09
@zero: csak igy tovabb, mutassunk jo peldat. Le a kalappal.
 " Kisalföldön nem jó lakni, mert a buszra kell biz' várni." Hamár nemrég a Jobbik kapcsán a nyugati határszélen kalandozott Laspalmas, akkor engedjék meg, hogy én ott is folytassam. No persze nem árpád-, hanem inkább buszsávokkal, megállókkal, illetve az azokban…..
Scarlet Crusader 2010.01.27 14:17:26
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Sziasztok!   Én viszonylag régen dolgozom „fejvadász” cégnél, megosztok veletek néhány kulisszatitkot. Gyanítom, a legtöbb ide járó embernek nem fogok tudni újat mondani, de talán lesz akit érdekel. A legtöbben az taglalják, hogy miért nem veszik fel őket a…..
Angliában, Belgiumban, az USA-ban (és még ki tudja hol) évek óta működik az önkiszolgáló vásárlás. Vagyis bemész a boltba, telepakolod a kosarad, majd lehúzod a szkenerrel a cuccokat, és fizetsz az automatának. Nem ülnek alkalmazottak a pénztárakban, csak a rendre figyelnek. A…..
Scarlet Crusader 2010.01.08 09:38:52
@ostoba 8o: Ne bassz..ez most komoly?
Scarlet Crusader 2010.01.08 11:46:51
@ostoba 8o: Az MNO ettol fuggetlenul is elhuzhat a picsaba a nevetseges csusztatasaival egyetemben. Meg egyszer megsasolom.
Scarlet Crusader 2010.01.08 11:47:33
@z666: Gratulalok faszorru...
Pusztaederics egy kicsike, 236 lakosú település Zalaegerszeg és Lenti között. A falu határában található az ország egyik legnagyobb gáztárolója, ahol több millió köbméter besűrített gáz van. Az önkormányzat anyagi helyzete stabil, mivel a MOL-tól a gáztároló…..
Scarlet Crusader 2009.12.17 11:06:23
@zero: "..Hogy ergó értelmetlen dolgokat és "hülyeségéket" kell tanulniuk a gyerekeknek, akik szegények semmiről sem tehetnek? "

15-20 ev mulva baratom orulni fogsz hogy a TE jogaidrol lesz szo, mert annyi roma lesz. Arrol nem is beszelve, hogy ez egy igencsak bornirt megnyilvanulas egy olyan embertol akinek eleg sok sutnivaloja van.
Scarlet Crusader 2009.12.17 14:32:21
@Tapmancs: Ott a pont a sok rofogos comment kozott.
Inkabb azon kellene agyalni, hogy trukkozes nelkul ilyen iskolak lancolatat/rendszeret hozzok letre.
En nem csipem a cigokat, de az bizos, hogy roppant korlatoltan nezi a vilagot az, aki egy egyen cselekedetebol altalanosit a nepcsoport osszes tagjara.
Scarlet Crusader 2009.12.17 16:04:29
@Radiohead82: Aki ilyeneket allit. Szemely szerint sajanlom, hogy ilyen szar tapasztalataid vannak ezzel a nepcsoporttal. En sem szeretem oket mert semmit nem tesznek meg azert hogy megkedveljuk oket, de kivetel erositi a szabalyt. Ez teny.
S ha mar itt tartunk, es a te logikadat kovetjuk akkor utaljuk:
a nemeteket mert kiirtottak egy valag embert
az oroszokat, mert lerohantak a fel vilagot
a macedonokat, mert kiirtottak a fel balkant es Indiat
az amerikaiakat- mindegy miert
az angolokat a brutalis elnyomo gyarmati rendszeruk miatt
etc etc etc
Aztan mondd meg nekem, hova jutunk igy? Amikor odamegy hozzad egy alatalad gyulolt nemzet turistaja Bpn, akkor szandekosan nem sgitesz neki mert anno domini artott neked vmelyik honfitarsa?
S ha te kulűfoldon budos tolvajnak vagy elkonyvelve, azt milyen jol esik mar...nem?