Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolau

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A maratoni leírásnál többet mond egy videó, főleg ha arról van szó, hogy egy gombnélküli kütyüvel (na jó, leszámítva a fülesen azt az egyet, meg a két hangerőt, de ezenkívül becsszó egy darab se) mihez is lehet kezdeni. Az apró lejátszó kezeléséről az Apple oldalán…..
Subba Túlélő Sommelier 2009.03.13 12:40:00
Mekkora vészhelyzetnek minősítjük azt, amikor a közeledben ott az üveg bor, de dugóhúzó híjján csak egy csapat reménytelen hülye gyerek, egy erős félmeztelen ember van? Hivatalosan is a legkomolyabb vörös jelzést adjuk ki, ilyenkor gyorsan inni kell, bármilyen módszerrel.…..
A "felvették egyetemre, másik városba" kezdetű történetek mindig szakítással végződnek. Bónusz: alkoholtól megvaduló szelíd férfi!A kép innenKedves Mindenki!  Minden egy szép februári napon kezdődött...Bemutattak minket egymásnak egy szórakozóhely füstös…..
Mese a lopós biztonságiőrről, aki szerette a V-Techet. A kép innen Sziasztok! Gondoltam, hogy én is megosztom az egyik sztorimat veletek. 7-8 évvel ezelőtt történt, még naiv, 18 éves koromban. Éppen egy buliba készültünk barátnővel. Megbeszéltük, hogy a Nyugatinál található…..
Subba Játszótér 2009.03.11 09:24:00
Még el sem jött a fesztiválszezon, mi máris hallucinálunk. Gyermekek borzasztó Queen feldolgozással a hátterben egy óriási felfújhatós péniszből bújnak elő. Ilyet csak az élet produkálhat. Nem.   ..
Egy mondat: Az én esetem amolyan Romeo & Júlia történetként indult. Egy 16 éves fiú és egy 16 éves lány egymásba szeret, de a szülők ellenzik. (A heti tematika a család) A kép innen Üdvözlet! Az én esetem amolyan Romeo & Júlia történetként indult. Egy 16 éves fiú…..
Nem nagyon szoktam politizálni itt az Appleblogon, most sem teszem. A sztori viszont hihetetlenül vicces, nem bírom ki, hogy ne írjam meg, főleg, mert tematikailag köze van a bloghoz.Nem tudom, mennyire követtétek az UD Zrt. ügyét: megmondom őszintén, én az első hetekben…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Anna 2009.03.09 07:15:00
Brékó, brékó, brékó, óriási áttörés emberek: hétfői sorozatunk történetében először magyar csaj látható a képen. Méghozzá maga Zsiros Anna. Akinek esetleg nem ugrana be egyből, hogy kiről van szó, annyit mondok:  Keno. Igen, ő az a lány, aki hosszú időn…..
Egy mondat: Próbáltuk, de nem nagyon ment. Rémültek voltunk, hogy tönkre mennek a családjaink, vágytunk egymásra, de nem volt szabad. A kép innen Ilyen is van, szép szakítás.   Persze már látom az MNK-zós kommenteket, de hát ez van.   Közel 20 éve élek…..
Subba Csóla: A tiszarádi hímnő 2009.03.09 08:47:00
Az első igazi Csóla megjelenése a magyar médiában melegséggel tölti el a szívünket. Egyből dedikálnunk kell a posztot kedves kolleginánknak, Subba Cholának aki minden bizonnyal szintén felbontott valamit az ünnepléshez. Aki nem tudja, hogy mi az a Csóla, még az is tudja hogy kit…..
Appleblog Turbo Boost a Mac Próban 2009.03.06 12:44:00
Ugye emlékeztek még, David Hasselhoff mit sem sejtve vezeti KITT-et, amikor váratlanul elé ugrik egy betonoszlop, megnyomja a Turbo Boost-gombot, aztán jónapot. Na, pont ugyanezt tudja mostantól a Mac Pro is. Az Apple hivatalos leírásából kiderül, hogy amikor egy alkalmazás nem tudja…..
A munkahelyi kapcsolatok igazi nagyágyújával van dolgunk. A lány az első munkahelyén 3 hónap alatt majdnem mindenki szívét megmozgatta. Figyelem: hosszú történet. Sziasztok! Régóta követem a blogot, minden este megnézem, hogy milyen új történetek vannak fent, általában el is…..
Subba A bolygónk egy jó hely 2009.03.06 12:34:53
Tudjuk, hogy már láthattátok, de mi van ha elkerült benneteket? Ez teljességgel kimeríti a NO COMMENT fogalmát. Meg sem tudunk szólalni. Év marhája díj faszkorbáccsal kiosztva. ..
Youtube "előfizetőim" észrevehették, hogy ha megjelenik egy új videóm, szoktam készíteni hozzá kis ajánlókat. Lehetőleg valami extra baromságot, ahogy ebben az esetben is. Szóval egy nem felhasznált jelenetet pakoltam fel, amit "Tecső" barátunk egy napra rá…..
Na kérem. Óriási hírem van. Korábban azt írtam a Garage Band 09-ről szóló posztban, hogy itthon nem elérhető az Artist Lesson, vagyis a popzenészek leckéit nem tölthetjük le Magyarországon. Gyurisc jóvoltából megtudtam, hogy egy egyszerű trükkel elhitethetjük az alkalmazással,…..
Jancsi először csak hetente háromszor piált. Majd ütött, ráadásul tök haosnló csajokra mozdul rá. Izgalmas 11 éves szakítós sztorim. 1998-ban, 23 évesen egy új munkahelyen kezdtem el dolgozni. Jancsi gyakorlatilag már az első nap kiszúrt magának és vicceskedve vacsorázni…..
Csak szólunk, óvatosan azzal a maréknyi antidepresszánssal drog narkóval, mert a végén vagy rendezőként, vagy szereplőként, de viszontláthatunk egy hasonló kis videóban.   ..
Subba Evőkanál 2009.03.04 09:26:00
Addig senki sem nevezheti magát sikeres embernek, amig saját posztjától fel nem jön a hányás. Őrült világban élünk! Ma már minden van, mindent szabad, sőt kell. A szemedet kanállal baszkodni szintén, mert ez más, új, friss, a következő szint. (NEM!!!!) Válts nézőpontot, nézd…..
Késve bár, de törve nem, itt a délutáni. Sziasztok! Sokat olvasgatom mostanában a blogot, és a legtöbb történet elején felcsillan bennem a remény, hogy ez annyira szép, hogy ennek most biztos jó vége lesz. Aztán hamar rájövök, hogy ez a blog nem a happy endről szól… Az…..
Az Apple tegnapi termékfrissítése mindenféle nagyobb cécó nélkül ment végbe, ezért aztán alig lehetett észrevenni, hogy nemcsak az asztali géppark változott. A 15 colos MacBook Pro modellben a processzor órajelét 2.53 gigahertzről 2.66 gigahertzre emelték, míg plusz háromszáz…..
Subba Zenebutik: Necro 2009.03.03 08:07:00
Annyi hazai lo-fi gagyi rappel büntettünk benneteket eddig (ráadásul még vár rátok MC Marissa bemutatása), hogy most jutalmul kaptok egy igazgyöngyöt, mégpedig a végtelenül szimpatikus Necro: Who's Ya Daddy klipjének fromájában. A video minden egyes másodperce remek, a zene és…..
Ki kell mondani, a fiúkat/férfiakat mindig is lenyűgözte a kaki. Nem is egyszer hallottam már nőket kiakadni, hogy mi ez a kaki őrület a hímneműeknél? (lásd South Park epizód) Nincs ezen mit tagadni, lebuktunk. Miért mondom ezt? Egyrészt ez már a negyedik "Amikor a…..
"Akkor passzold el ingyenesen! Hogy most így zajlott az egész, azt nem tudom, de tény, hogy a Streets Racerből ezek szerint túlkínálat van. Legalábbis konor94 észrevett valami érdekeset Mai napon bementem a legközelebbi 576-ba és vettem 3 az 1-ben akcióba .Az egyik játékon a…..
Amikor a kurucinfót küldözgetik szerelmes levelek helyett? Az már a vég. Én lány, ő pasi, 20as éveink közepén. Kb 4 hónap után ő dobott engem, ezzel a szerintem marha jó a szakítóindokkal: - Nekem fontos a magyarság, a házasság és a templombajárás. :o) így jár a lány, ha…..
Eheti sztárunk az ember, aki mások fülét harapja le a ringben: Emlékszem, épp a briteknél voltam, amikor sor került a sajnálatos esetre, minden bulvárlap első oldalának felső harmada a híres fotóval volt tele, alul meg Geri Halliwellről, az akkor még aktív Spice Girls…..