Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorcsev_I

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Ünnepelj Felvidéken! 2010.03.15 11:00:00
A magyarországi választások hevében is érdemes egy kis figyelmet szentelni a határainkon túl élő magyarságra. Természetes, hogy Felvidéken is ünnepel a magyarság. Bár a mai nap nem munkaszüneti nap. Iskolákban, művelődési házakban és otthonaikban megemlékeznek a nemzeti…..
gorcsev_I 2010.03.15 12:42:01
@Öreg Sam:

"Magyar az, akinek fáj Trianon"
Illyés Gyula
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
gorcsev_I 2010.02.18 12:39:00
@AlexWolf:

Az "evvel" épp őgy helyes, mint az "ezzel".

Nekem viszont az sérti a fülem -de nagyon- mikor, bár egyelőre mégcsak szóban, a -ban, -ben helyett a -ba, -be -t használják. Ez viszont helytelen, nem kicsit.
  A legjobb, amit a cseh konyháról el lehet mondani, az az, hogy rendkívül tömören leírható. Ez is csak akkor, ha tényként fogadjuk el a cseh konyha létezését.  A cseh konyha lényegében olyan, mintha egy Szibériából származó idült alkoholista 3 évnyi második…..
M.gyarellenes vagyok. Ez, kérem szépen, immár megcáfolhatatlan tény (bizonyítékul lásd előző két posztomat), legalábbis egyéb fórumokon ezt vágták a fejemhez az alábbi írások alapján, melyekben bírálni merészeltem néhány, határon innét és túl tevékenykedő, magukat a…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
gorcsev_I 2009.02.11 09:27:59