Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabesz7004

0 bejegyzést írt és 962 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első 21 nem Mötley Crüe könyv; az ugye már volt, ráadásul nem is akármilyen. A négyes tagjai az utóbb megfilmesített The Dirt-ben mindent leírtak, ami a zenekarról, meg úgy általában a rock ’n’ roll életformáról tudható, illetve amit ezekről tudni érdemes. Az első 21 pedig annak…..
Az ókori Róma hadvezérei már a pun háborúk korától (vagyis a Krisztus előtti III. századtól kezdődően) híresek voltak arról, hogy szerették győzelmeiket hősies és hatalmas diadaloknak beállítani, melyekről terjengős hadijelentéseket küldtek haza a szenátusnak. Ezt az írsában megtett majd több helyen…..
Két éve lakunk a házunkban, de eddig egyszer sem álltunk be a garázsunkba. Sőt, még a kapun belülre sem nagyon volt rá példa, hiszen az esetek 99,9%-ban az utcában parkoltunk. A probléma ugyanis több összetevős és a megoldásukkal szépen lassan tudtunk csak haladni. Legelőször is, még tavaly…..
1990-ben készült az az interjú Antal Józseffel, amely csak 1993-ban kerülhetett először adásba. Elszabadult infláció, új kapcsolat a még létező Szovjetunióval, rendszerváltás és kilátástalan gazdasági helyzet. Az alábbiakban Antal József üzen 30 év távlatából...
gabesz7004 2020.09.02 22:19:13
Magyarországon az utolsó lefejezést (1852) követően a polgári törvénykezésben az állami vérhatalom egyetlen instrumentuma békeidőben a bitófa maradt, egészen a halálbüntetés eltörléséig. Mégis számos esetben előfordult, hogy magyar állampolgárok törvényes kivégzése a kötél általi végrehajtástól…..
gabesz7004 2020.06.05 18:55:41
@gigabursch: lóth
A Tankcsapda két, Székesfehérváron és Debrecenben tartott autóskoncerttel törte meg a (buli)csendet. A meglehetősen fura, de nem egyedi megoldást a trió a már megszokott középszínpados módszerével egészítette ki, és csapattak egy bő egyórás showt az odagördült arcoknak. A koncerteken egy új dal is…..
Ha végiglapozzuk a Wizz Airhez az utasoktól érkezett kérdéseket, nem meglepő módon az merül fel a leggyakrabban, hogy van jegyünk, de a járvány miatt nem akarunk utazni, mikor adjátok már vissza a pénzünket? A cég utolsó Facebook-posztja alatt  a Wizz embere, vagy robotja próbál is mindenkinek…..
gabesz7004 2020.04.19 02:28:24
@dieter: A Ryanairnel nekünk a 03.29-i római járatra volt jegyünk. Törölték és kérdezték hogy a pénzt kérjük vissza vagy atfoglalunk? Visszakértem és KETTŐ nap múlva a szamlamon volt a teljes összeg!
Nyílt levelet fogalmazott meg 32 klub, fesztivál és koncertszervező. A koronavírus-helyzetre hivatkozva lényegében kijelentik, hogy az elmaradó koncertek jegyárát nem térítik vissza. A levelet több nagy piaci szereplő nem írta alá, a Barba Negra el is mondta nekünk, miért nem. A nyílt levelet sok…..
Halad-e Magyarország a királyság felé?..
gabesz7004 2020.04.09 09:20:12
@nayzoli: De, tökéletes a meglátásod! Az én félelmem is az, hogy valami nagyon félrecsúszna közben a pártoskodás miatt. Sajnos a konszenzus hiánya elég konstans lett a XXI. századi Mo.n. Régen mennyivel megyszrűbb volt, nem kérdezték meg az embereket, hogy mit szeretnének, királyság volt és kész! most meg a fene nagy demokráciában minden futóbolond kötelességének érzi, hogy mindenbe beledumáljon. Reális esélye amúgy sincs a monarchia restaurációjának, inkább csak a történelem iránti tisztelet mondatja velem, hogy jó lenne újra Királyságban élni! Elég megnézni a parlameti pártok vezetőinek (az összesnek) hatalom iránti vágyát, kizártnak tartom hogy abból átadjanak egy királynak, pláne ha egy népszerű ember lenne az uralkodó! A köztársasági elnök intézményének tudatos leépítése is ezt szerősíti véleményem szerint. Inkább látnám realitásnak egy erős központi elnöki hatalmat, ami egyesíti miniszterelnöki és a köztársasági elnöki jogköröket.
gabesz7004 2020.04.10 17:30:57
@NayZoli: Az biztos!
Véleményem szerint a leginkább konfliktusokkal terhelt "királyi trón" Európában az olasz. A rövid történetének egy a teljes terjedelméhez képest rövid, vázlatos áttekintésére teszek kísérletet.  ..
Sokan nem rajonganak Adam Sandlerért (köztük én sem túlzottan), de meg kell hagyni, elő-előfordul még nála is, hogy valami értékelhetővel is szolgáljon. Néhány évente rátalál egy-egy olyan film, amiben több van, mint fingás és egyéb kreténkedés, és ilyenkor csak legyint egyet az ember, és tudja…..
Az én beszámolóm kissé rendhagyó lesz, így bátran függeszd fel az olvasását, ha úgy érzed, ez nem az, amire kíváncsi vagy. Megértem! – kezdi Rita a beszámolóját, és bevallom, azt gondoltam, hogy valami feladásról lesz szó. De nem. Ez a történet pont a fel nem adás története. Bocs a közbeszólásért,…..
Bár a "méret nem minden", ha nem olvastál utána a következő nevezetességeknek, nagy valószínűséggel csalódni fogsz bennük - nem tagadom, én is jártam már így. Veletek mi a helyzet? Kicsivel több, mint két évvel az első rész megszületése után annyi komment, ajánlás és emailes javaslat gyűlt össze a…..
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
gabesz7004 2019.03.07 13:51:53
@Sir Gombóc: Megnézted? Minek? Teljesen értelmetlen vitákra pazarolni az időt?! Nekem az ilyenek rég nem érik el az ingezküszöböm, de sixx sudribunkó stílusa megért egy reagálást!
1956 szeptemberében lelkészkonferenciák résztvevői támadták nyíltan az egyházvezetés diktatórikus és az államot korlátlanul kiszolgáló politikáját. Ezek után nem meglepő, hogy október 22-én este a műegyetemistákhoz hasonlóan a teológushallgatók is megfogalmazták követeléseiket, többen pedig részt…..
Furcsa egy ilyen meccsről beszámolót írni, de kétségkívül érdekes kihívás. Nem vagyok se csalódott, se szomorú, sem dühös. Ugyanakkor teljesen más, mint a múltkori Ligakupa, leginkább olyan semmilyen. Pont a hatodik győzelem után gondolkodtam egy olyan íráson, aminek a címe az lett volna, hogy…..
Amikor a nagy kamion megérkezett a farmra a két traktorral, pillanatokon belül összecsődűlt az összes helyi alkalmazott, de hamarosan 20 km-es körzetből minden falusi beszaladt. Ilyet még nem láttak! Nem gondoltam volna, de a selfie már az afrikai bozótban is létezik, lelkesen fotózták magukat és…..
Hamarosan lehet ki is fogyok a zsörtölődésből... De addig is betiltanám: az új vajdasági címert a büdösbogarakat büszkének lenni a tudatlanságra indokolatlan klímahasználatot Földes Andrást a Szulejmán sorozatot a „birthday girl” szalagokat, koronákat a lakodalom nélküli esküvőket a szűk…..
Van az a pont, amikor már túlfeszül a húr és az évekig vagy akár évtizedekig lenyelt ipari méretű sértegetések, hatalmi keresztbetevések vagy szimplán csak netes trollkodások mennyisége eléri azt a kritikus szintet, melyet már nem képes és nem is akar elviselni az adott banda. Ilyenkor ki-ki…..
gabesz7004 2018.06.11 11:30:46
Hunfield Nembaj (org) 2018.05.27 20:01:52
  Semmi értelme keseregni. Nyilván szar érzés. Szóval nem kell úgy tenni, mintha nem fájna ez a vereség. Viszont én arra buzdítanám az összes - igazi - szurkolótársamat, hogy ne sajnáltassuk magunkat, ne küldözgessünk halálos fenyegetéseket Kariusnak, hanem használjuk ezt a szar érzést extra…..
gabesz7004 2018.05.31 08:34:36
@bitliszbá: A PL bajnoki cím legnagyobb ellenfelei mi, saját magunk vagyunk! Mert megverjük a City-t, a MU-t, a chelsea-t, csak közben kikapunk a Stoke-WBA-Swansea erősségű csapatoktól. :/
A román titkosszolgálat (SRI) néhány évvel ezelőtt egy komoly plasztikai műtétet hajtott végre önmagán. Legalábbis virtuálisan. Újratervezték a weboldalukat, s hogy kövér legyen a lúd, ha már, lecserélték jelvényüket, és régi fapados mottójukat is. Merthogy ez utóbbit a nép nyelvén fogalmazták, és…..
gabesz7004 2018.04.12 15:59:23
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
gabesz7004 2018.03.31 22:02:49
@Andy_73: Milyen konkrétumot írjak? Napestig lehetne sorolni a gyalázatos cikkeket, de felesleges. Az egész magyar média egy kibaszott pöcegödör! Ezt kellene észrevennie sixxnek. Ő is a része.
"Nagyjából annyi, hogy valaki vagy, aki képes lehülyézni mindenkit, de mikor rákérdeznek, hogy miért is teszed, csak annyit tudsz mondani, hogy csak mert hülyék."
Aki beleolvasott az elmúlt 1-2 évben bármielyik újság/hírportál bármely cikkébe tudja miről beszélek, aki nem annak meg felesleges bérmit is mondani! Minősíthetetlen az egész, cska míg én "vidéki bunkóként" tehetek nívótlan megjegyzést a honi újságírás önmaguk által felkent papjainka jó lenne valami színvonal felé elmozdulni felfelé, mert bár tuom hogy mindig van lejjebb, már nem kellene!
gabesz7004 2018.04.03 09:10:00
@Andy_73: Bakker, tényleg ennyire retardált vagy, ennyire nehéz értelmezni amit 3-4 komment alatt írtam? Sixx sem értette meg. Amúgy pont a kattintásvadász videó a totalcar mellett az egyetlen értékelhető indexes produktum. Egyikőtöknek sem tűnt fel hogy az index is rendszeres szereplője? Tényleg hagyjuk az egészet a picsába!