Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megoldás?

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország lakossága most csökken 10 millió alá: a népességfogyásból nagy bajok lesznek. Pedig a magyar nők átlagosan egy gyermekkel többet szeretnének, mint amennyi végül megszületik. (Kép: fogyamagyar.hu) A KSH augusztus végi gyorstájékoztatója szerint 2010. júniusára a…..
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
Véleményvezér Száz nap magány 2010.09.07 08:04:00
Van egy széles tábor, akik számára ez a száz nap a politikai magány időszaka volt: nagyrészt a Fideszre szavaztak, de nem értik a felkészületlenséget, a gyanús alakokat, és hogy ezért még le is gyurcsányistázzák őket. Az Orbán-kormány első száz napos teljesítményét sokan…..
megoldás? 2010.09.07 11:21:20
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
megoldás? 2010.07.25 17:54:33
"Ha mézre van szükséged ne rúgj a kaptárba!" Dale Carnegie
Amíg szabad választások lesznek no problem, de azért emlékszem az előző rendszerben (Kádár-ék) is megoldották a szabad választás problémáját, lehetett választani:)
Ami nekem a legijesztőbb eddig:
inforadio.hu/hir/belfold/hir-367913 .
Ez engem kísértetiesen emlékeztet Hodorkovszkíj-ra, aki ismeri a Bíróságok működését, az ügyek átfutási idejét az tudja mire gondolok, és szerintem az is sejthető ki az első számú célpontja ennek a törvénynek.

Ui.: arra vigyázok, az egész családnak mindig legyen érvényes útlevele.
 A válság eldurvulását volt szerencsém napról napra végigkövetni, és egy egészen érdekes fejleményre lettem figyelmes. Fél évvel ezelőtt több guru is azt szajkózta, hogy venni kell a részvényeket, akár a kenyeret, hiszen 2009 elején vagy legfeljebb 2009 második felétől…..
megoldás? 2009.02.17 20:50:25
@qwert77: Kösz, nagyon értelmes, elgondolkodtató a válaszod. Jó látni, hogy a kommentek értelmes mederben zajlanak, mélyre szántó gondolatokkal. Ez is arra utal, hogy utoljára a remény hal meg.
Mi az oka annak, hogy a döntések előtt nem gondolkodunk? Pl. az angolok, németek becsábítottak rengeteg külföldi munkaerőt az országukba mert nagyon dübörgött a gazdaságuk. Miért dübörgött a gazdaságuk? Mert olyan termékeket állítottak elő amiknek mesterséges keresletet állítottak. Pl. cseréld le az autódat 3 évenként, cseréld ki a konyhabútorodat 3 évanként, stb.... Egyszerűen ez agyrém, teljesen fölösleges.
Most ott vannak, hogy a saját állampolgáraiknak sem tudnak munkát adni. Puskaporos hordón ülnek.
Szerintem minden döntéshez időt kellene adni, átgondolni hosszú távú következményeit. És mintát kellene keresni, tök fölösleges kétszer ugyanabba a hibába esni.
Ja, és a pénzt megkeresni nehéz, nem elkölteni.
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..