Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boj (törölt)

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Cigány vagyok, lekurvázott nő, aki állítólag százmilliókat síbolt… Megüzenték, hogy a minisztériumba se tegyem be a lábam" – nyilatkozta a Népszabadságnak Borovszky Tímea.Borovszky Tímeát Hiller István szakminiszter függesztette fel állásából egy…..
Most hogy drága miniszterelnökünk elhajította a malomkövet, amiről még senki se tudja, hol áll meg, és napról napra újabb kiváló kormányfőjelöltek kerülnek elő a kalapból, lépjünk hátra kettőt, és gondolkodjunk el a lehetőségeken. Az egész lemondás-dolog tipikusan…..
Egy tragikus és megrázó riport következik az Ózdhoz tartozó Somsály bányatelepről. Ebből nem lesz Index vezércikk, mint ebből. Itt félelem, hallgatás és beletörődés van. Borsod megye messze van. Ilyen dolgok zajlanak ma Magyarországon, az Európai Unióban, 2009-ben:…..
boj (törölt) 2009.03.24 17:10:32
Az országnak új kormányfőre van szüksége. Kb. ennyi az, amivel mindenki egyetért egy rendkívül magába roskadt kisebbség kivételével :-). Szerencsére most már a régi kormányfő is így gondolja (nélküle ugyanis nem menne idő előtt). A hogyanon viszont vitatkoznak. De miért? Nem…..
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Gyurcsány oda, a nép pedig fellelkesedve mást sem csinál, mint előrehozott választásokat követel.Pedig szerintem a legutolsó az utolsó előtti dolog, amire szüksége van az országnak, az az előrehozott választás.KK&TT azt írja a Reakción, hogy:Nincs értelmes ember, aki szerint…..
Hősünk felett alkoholgőzős mámorában átlép a történelem, de eközben a nadrágszárán óvatlanul bekukkantva rémülten veszi tudomásul, hogy nincs rajta alsónadrág. Visszaájul, hogy aztán csak órákkal a "Nagy Lemondás" után eszméljen rá, hogy mennyire fáj a feje,…..
azbeszt Bokros vagy a halál? 2009.03.23 18:40:00
Az index távolról sem reprezentatív, de azér nem minden tanulságtól mentes gyors közvéleménykutatása érdekes eredményt mutat. A post megírásának pillanatában 33490 szavazat érkezett, ebből alig egyharmad (37.8%) szeretne kormány(fő)váltás helyett előrehozott választásokat.…..
Tegye fel a kedves olvasó, hogy ő Magyarország királya. Ez egyébként ma már egyáltalán nem lehetetlen, Gráf Józsefet például a miniszterelnöki székre is esélyesnek tartják egyesek. Szóval ha az olvasó lenne Magyarország királya, mit csinálna, amikor szeretett hazája éppen…..
  Tele van a tököm már ezzel a gyurcsánozással   Csak két kép a miértre. Csak kettő. Hogy ne legyen szófosás. Szófosás a semmiért. Első kép. Lelkét épp elhagyó testet belepi a légy. A körülötte lévőkből rokonszenvet váltó fiú kezével hessegeti a…..
boj (törölt) 2009.03.22 23:25:30
Furcsa. A miniszterelnök olyan lemondóan beszélt tegnap a pártkongresszuson...
boj (törölt) 2009.03.22 15:03:33
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
Miután elhangoztak az első nevek és cáfolatok a leendő miniszterelnök személyéről, érdemes szétnézni, ki jöhet még szóba. Mára világos lett, 1 évre keres az mszp és az szdsz jelöltet, mindenféle koalíciós megállapodás nélkül. Azaz Fodor szakértői kormánya úgy látszik,…..
boj (törölt) 2009.03.22 12:31:57
 Hogy mi cél vezette Gyurcsány Ferencet a mai sajátos lemondásával, hogyan taktikázott, az már majdnem mindegy, engem meg egyáltalán nem érdekel, még annyira sem, hogy találgassak. Az egészben számomra egy dolog izgalmas: akaratlanul is megcáfolta azt az általa és társai,…..
Azt hiszem, sokan fognak ma este pezsgőt bontani az országban. Gyurcsány Ferenc ugyanis kilátásba helyezte a lemondását - természetesen kizárólag az ország érdekében cselekszik, ahogy az elmúlt 6 év során tette.   Mit is jelent mindez? Semmit. Minden marad a régiben, csak…..
AnRea Jön a Bokros! 2009.03.21 15:04:25
Ez aztán rendesen le lehetett zsírozva. Mi meg csak nézünk, mint a moziban.   Fölmerült Bokros Lajos neve néhány hete. Az MDF-ben. Még az embereket is megszavaztatták a TV2-őn, mit szólnának hozzá? Akkor a betelefonálók 60 százaléka úgy szavazott, megoldást jelentene.  …..
Kettős Mérce Hogyan tovább? 2009.03.21 13:39:00
Gyurcsány Ferenc lemond. De hogyan tovább?    Én egyébként Weisz manfréd Hubát javaslom. Alakítsunk Kettős Mérce Kormányt!! De akkor szeretnék közlekedési miniszter lenni. Ide nekem az oroszlánt az autópályapénzeket is...
Sárdobáló Vége, Feri! 2009.03.21 15:30:00
Mai hírek szerint le fog mondani Gyurcsány Ferenc, az eddig leghosszabb ideig pozíciójában lévő miniszterelnök. Az MSZP-nek két héten belül kellene valakivel kiegyeznie, hogy ne legyen előrehozott választás, és ők adhassanak miniszterelnököt. Most a két kispárt, az MDF és az…..
Ott van ugye Bokros. Aki hol mszp tag, hol nem. Néha országmegmentői szerepben tetszeleg, néha csak egyszeri világbankár „jobbnál-jobb” ötletekkel. De az mdf-es randevúval eleve kiírta magát a baloldal komolyan megfontolandó ötletei közül. Gyurcsány titkolt favoritja…..
Én azt hittem, hogy egy hétvége nem nyújthat annál többet, mint amit péntek este kaptam tőle, amikor egy részeg és őrült csukahorgász puszta kézzel akarta agyonverni a szabad tűzön pörköltet főző Uj Péter főszerkesztőt. Mindezt azért, mert az ismert publicista - bár…..
Kedvenc genyadokink alapelve, miszerint mindenki hazudik, a magyar politikai életre úgy látszik fokozottan igaz. Bokros Lajos alig pár hete vált újra politikai szereplővé, és máris két füllentésen, csúsztatáson is rajtakapták. Először ugye jött a kérdés, hogy van -e, volt -e…..
Ahogy már beharangoztuk, csütörtökön megtörtént az április elsejei Magyarország-Málta labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatos zászló- és transzparens-ellenőrzés. A jelentős médiaérdeklődés közepette lezajlott kontrollon jelen voltak a szövetség biztonsági bizottságának,…..
ingyenebéd Mikor mondták? 2009.03.19 22:31:00
Egy kis kvíz:Mikor mondták az alábbi idézeteket? (Ha valaki a "ki"-t is tudja, plusszpont.) "Az iskolák közötti és az iskolán belüli társadalmi egyenlőtlenségek akkorára nőttek már, hogy […] az iskolákra nehezedő társadalmi nyomás az intézményeket…..
Mire vágyhat egy politikus? Nőre? Pénzre? Hatalomra? Ugyan. Minden politikus életének álma egy "független" "kutatóintézet". Nem olyan, amelyik párthoz vagy ideológiához kötődik, hanem amelynek egyetlen feladata a politikus személyének védelme. De úgy, hogy azt…..