Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mynickname

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán másoknak is feltűnt, hogy a parlamenti bizottsági helyek elosztásáról szóló tanácskozáson a vezető szerepet negyven év alatti politikusok játszották. Korábban sem volt ritka, különösen a Fidesznél, hogy fiatalnak számító emberek kerültek kulcspozíciókba – ne…..
Bizonyára a szórakozni vágyók és járók többsége járt már olyan helyen, ahol az embereket óriási „mesterséges köd” zárja magába. Lehet ez egy kiskocsma, egy koncert terem, de egy diszkó is akár. Az ott megfordulók egy része maga is beszáll a…..
Mondja a híres P. Mobil nóta egyik sora. No de ha ténylegesen sikerülhet letenni a „lantot”, akkor tudják – e az emberek, hogy hová is kell forduljanak? Úgy gondolom talán nem minden esetben. S hogy milyen megoldások is születtek hazánkon kívül a dohányzásról való…..
Jó nagyot kívánok! Ezúttal Erik örvendeztetett meg minket egy mesteri összeállítással, ahogy Reckl Amálka nemrég szintén megtette a saját szemszögéből. Törjünk hát a lényegre: "Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog" Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét…..
Kedves blog Látogató! A zoldpont.blog.hu-t azzal a szándékkal indítottuk útjára, hogy kiegészítse Orosháza város Zöldpont programjának (lásd: alább ) kampányát, melyet a MI-ÉRTÜNK Egyesület KontaktPont Orosháza valósít meg.Nem szeretnénk senkinek megmondani, hogy mi a…..
A Szegeden alakult Magyar Kétfarkú Kutyapárt vezetője néhány zseniális street art munka után hivatalosan is megjelent új lakhelyén, Budapesten. A Király utcai Boulevard és Brezsnyevben rendezett blöffkiállítást. A fedőtörténet szerint a Na ez az! Budapesten látható először…..
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..
mynickname 2008.11.01 08:35:45
ez pl.vicces, főleg a magyarázat:DDD

index.hu/politika/bulvar/lelkeszfenek/

NEmte!

a Comedy Central amerikai, de a Vh1-ra tették magyarul.vagy vi ilyesmi:)
Tessék megnézni a médiaripacsot 1:20-nál. Nagyon kemény. Aki volt valaha is katona vagy éppen nem, de látott elég filmet, az 1:20-nál röhögőgörcsöt kap ettől a majomtól. Ez a mozgás csak Benny Hillnek áll jól :) (amikor az a kéz lendül előre amelyik láb! hahaha) A második…..
Erről aki tud pontosabb infót az beírhatná mert Orosházáról minden évben elég sokan húznak át erre a pár napos rendezvényre. Jelen (víz)állás szerint piszokul fent van a Tisza, ami az elkövetkező napokban az előrejelzések szerint még fentebb lesz és ez gyakorlatilag betesz a…..
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..
Néha jó az, ha az ember beteg, és nem megy be a munkahelyére reggel hatkor, mert így kényelmesen megnézheti az Árpátlanított Koffeinmentest. Mondjuk van ennek hátulütője is, mert arra igazán nem számíthat a forró, citromos teát szürcsölgető szerencsétlen (én), hogy olyan…..
mynickname 2008.01.10 14:31:22
A műsorokért ezentúl Gyöngyössy Bence felel, akit 2001-ben Frei bérgyilkosos interjúja miatt rúgtak ki az RTL Klubtól, azóta pedig több Kabos-film remake-jét készítette el. Az eddigi programigazgató, Poich Lóránd tanácsadóként vesz majd részt a Tv2 programstruktúrájának…..
Ahogy egy nemdohányos haverom mondta: ha dohányozni lehet nyilvános helyen, akkor fingani is. Zavar valakit? Nem érdekel, tüdőzd le, vazze! Persze a dohányzás megítélésében a közbűzokozás csak az egyik szempont, az egészségügyi kockázatokat nem kell sorolni, kívülről fújja az…..
mynickname 2008.01.09 20:08:16
Földiek Vidám Vasárnap 2008.01.06 15:15:00
Hallelúja, kedves barátaim a hitben. Aki már látott Vidám vasárnapot az ATV-n, az tudja, hogy ilyenkor a Hit Gyülisek úgy viselkednek a Sportcsarnokban, mintha józanul be lennének rúgva, koffeinezve. Köztük van  a Neoton az R-Go dobosa, Friderika, Gera Zoli, az egyik Manhattan tag…..
mynickname 2008.01.08 20:27:32
a scientológiai egyház azt is elérte hogy honlapokat letiltsanak, amelyek azzal foglalkoztak, hogyan vittek el Koppenhágába delikvenseket agymosni, hogy aztán a világ megmentésére hadba állítsák őket. jobb ezekkel vigyázni. Vigyázat az Európai Emberi Jogi Bíróság őket is elimerte hivatalos egyházként.

ots.mti.hu/news.asp?view=1&newsid=47345

Kedves Nagyera! úgy látom Te az igazság bajnoka vagy / akarsz lenni. nem lehet az ember mindig ilyen baromi józan és következetes és objektív. Ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva. bocs, de ez nekem büdös. de ezt csak úgy zárójelben.mert a vélemény szabad, így a Tied is:)
Földiek Orosháza vs Google 2007.04.18 18:30:00
Történt valami Orosházán amiről mi nem tudunk? Akár mai rejtvényünk is lehetne az, hogy miért került a google márciusi listájának az 5. helyére orosháza ? Arra a listára amire azok a szavak kerülnek, amiknek a legnagyobb arányban nőtt a keresésük március havában…..
Pár napja ismét szóba kerültünk a Colbert Reportban, az amerikai Comedy Central csatorna egyik legnézettebb, televíziós hírprogramokat parodizáló műsorában. Az adásban Stephen Colbert műsorvezető - a rasszista kijelentéséért nemrégiben elbocsátott rádióst, Don Imust…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
Az MTV szombat este a Dob+Basszus helyett emlékműsort szentelt a tragikusan fiatalon elhunyt Kaszás Attila emlékére. Riportok, színházi előadások részletei váltogatták egymást, majd se szó – nyugodj békében! -, se stáblista, netán reklám, egyszer csak lekeverték, és…..