Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onliner

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fekete péntek 2012.08.10 15:17:35
Közlemény Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is…..
Alig várom, hogy a zombi stíl a hétköznapok divatirányzataiban is megtalálja a maga vérrel és agyvelővel fröccsentett helyét a testékszerek és a tetoválás örök trendjei között. Addig csupán szélsőséges önkifejezés, kortárs művészeti ág és persze kiváló fesztivál és…..
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
IDDQD A Bethesda megkergült 2011.08.06 22:07:00
Már épp a heti játékcsajt kezdtem volna írni, mikor megláttam valami érdekeset. Talán másoknak is feltűnt, hogy a Bethesda nevű kiadó, aki a legtöbb játékosnak az Elder Scrolls és a Fallout újkori részeinek elkészítéséről maradt meg, mostanában kitalálta, hogy ő akkor…..
Onliner 2011.08.07 10:20:23
@Crystah Mastah: Nekem bejön, FO3-ban pont az akasztott ki hogy hiába osontam vagy lőttem vagy törtem fel zárakat szintlépéskor ugyanúgy bele kellett vernem a drága skillpontokat a sokat használt skillbe és számolgatni hogy mindent kihozok-e 100-ra amit kell bobbleheaddel meg skillbookokkal együtt ... Nem is sikerült 20-as szintig csak a kieggel együtt.
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
A külföldi munkavállalás két szempontból lehet jó: több lehetőség pénzre és könnyű szexre. Következő történetünk mesélője saját bőrén tapasztalta meg, amit egyikünk sem szeretne – pasija angliai kiküldetése során szexmaratont tartott. Amikor ez kiderült, azonnal…..
Onliner 2010.01.13 11:06:44
@chipshop: Gratulálok a hozzáállásodhoz és az életszemléletedhez! Ideális partner vagy minden hozzád hasonlóan kiforrott személyiségű férfi számára, remélem megtalálod az igazit!
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..