Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hubert_1975

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Inda egyik új fejlesztése a blogokhoz tartozó közösségi oldal. Nekünk is lett egy, ezen a linken lehet csatlakozni. A feltétele az a felhasználói profil, amivel ide kommenteltek. Ez a közösségi oldal azoknak lesz hasznos akik itt basszák a rezet egész nap, és azoknak is akik…..
w Nem reformálni több mint hiba 2009.11.11 11:10:00
Az MDF befogadja a szeplőtelen múltú liberálisokat, de nem vállalja fel a melegjogokat és a könnyűdrogokat. Bajnait nem igazolnák le Bokros mellé, de a válságkezelést eredményesnek tartják, sőt reformokkal párosítanák. Beszélgetés Herényi Károllyal, az MDF…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Januári volt a történet, amiben faragic a Samsunghoz fordult plazmatévéje miatt, amibe beleégett az RTL Klub logója. A Samgung egy fél évvel korábbra dátumozott, LCD-tévéről írt "szakvéleménnyel" annak idején gyorsan elhajtotta, de ő nem adta fel. A Békéltető…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
Az ismert online szerző pont ugyanúgy járt, mint előtte több ezer online olvasó: éveken át naponta kéjesen végiggusztálta a Homár posztjait, és az hitte, hogy vele ez sosem történhet meg. Aztán egy nap benyújtották neki a számlát. Elnézést a borzalmas viccért, de ezúttal szó…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Ha nem nálunk etted meg, ne is nálunk tojd ki. A jelek szerint ez a magyarországi Shell jelmondata, a nagyvonalú olajcég ugyanis egész egyszerűen nem épít nyilvános vécét az olyan kútjaihoz, ahol nincsen ételt-italt áruló bolt. András ezen kiborult, mi viszont elbizonytalanodtunk:…..
Akit hozzánk hasonlóan felháborít az alávaló MSZP-sek, hitvány fideszesek, rongy SZDSZ-esek és társaik által megszavazott csendrendelet, majd az azt követő nevetséges önkormányzati hazugságcunami, az hétfőn délután ötkor elmehet tüntetni az önkormányzat épülete elé, az…..
Az alábbi sztoriban mindenki életben marad, pedig a magyar egészségügyben játszódik, de egy kislány arcát csak sikerül kicsit elbarmolni. A történet azért is tanulságos, mert szépen megmutatja, amit tapasztalatból mindannyian tudunk: a magyar kórházak szakrendelései nem…..
hubert_1975 2009.09.14 12:34:03
Istenigazából egy mínuszos hír ez, de annyira felháborított, hogy inkább kibontom egy posztban: Casey Wilsont, a Saturday Night Live egyik friss arcát (két évet volt a műsorban), aki nem mellesleg újoncként is kiváló teljesítményt nyújtott, azért rúgták ki a műsorból, mert…..
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
Felháborodott dinoszauruszrajongók szülei keresték meg szerkesztőségünket, panaszolva, hogy a dínókiállítás szervezői szembeszegülnek a magyar kormánnyal. A kiállításra ugyanis a munkanappá nyilvánított szombaton is a drágább, hétvégi jegyeket árulnak.  …..
Íme egy újabb adag leleplező erejű, néhol vicces, néhol megrendítő kép a szerkesztőség költözéséről, az Utolsó vacsora etetőanyagtól Gyurcsány Ferencig, megintcsak Fenyő Balázs kegyetlen optikáján keresztül.…..
hubert_1975 2009.08.28 14:45:32
@Csath Geza: a szilynek hetente 3x kell mintát adnia
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..
hubert_1975 2009.08.25 11:11:52
@eznemisénvagyok: senkinek nem szabad elhinni semmit.
Ha lerobbant a drága otó vagy egyszerűen csak geci vagyok, akkor az "elnézést utam, nem találom a rendszerben az autóra vonatkozó garanciát, kérem hívja fel a márkakereskedőt, ahol vette" szöveg is hallatszhat úgy "ezen az autón nincs garancia bazmeg [klikk]"
hubert_1975 2009.08.25 11:17:32
@eznemisénvagyok: nem hazudik. tódít. van egy sztorija, amit fel kell turbózni, hogy olvasható legyen. hiszen ez a blog a mélybulvár színvonalat üti.
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Finom sztori: a mobilcég május végén pont tízszeresére emelte a fix előfizetési díj nélküli Internet Start szolgáltatás tarifáit. Ez az az eredetileg wapolásra kitalált "alap internet", amit a legtöbb, erre képes vodafonos mobilról automatikusan, esetleg a START szó…..
A Homár vasollója ismét lecsapott. A vendégekkel gorombáskodó kabinosról szóló posztunk után fél nappal már meg is érkezett a Cs. levele és a Palatinus sajtóosztályának közleménye, majd hogy is mondjuk, közvetlen témalezáról üzenete is: a dolgozót azonnali hatállyal…..
w A szomszéd tehene 2009.08.04 04:30:00
Ma szinte minden kormányképes tömegpárt egyik legfőbb mumusa a társadalmi egyenlőtlenség, Magyarországon és azon kívül is. Holott már a probléma megjelölése is az ember aljasabbik énjét szólítja meg. A jövedelemkülönbségek elleni harcnak megvan a története legalább a…..
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
hubert_1975 2009.07.28 13:45:55
@Frucsasz: ez a "A Homár a gondtalan konzumálás pártján van, és alapelve, hogy a szolgáltató helyek minden szempontból és szélsőségesen a vendégért vannak, aki egyszerűen nem lehet olyan hülye, hogy fogyasztás közben baja essen." szöveg két forrásból jön.
Egyrészt ez egy félreértelmezett/"magyarizált" hozzáállás átvétele a consumeristből, másrészt személyes félelemből táplálkozik. Ha valaki mély fűmámorban véletlen a Ferdinánd-hídról pisálja a nagyfesz vezetéket, akkor majd a máv fizessen és ne haljanak éhen a kis homárkák
hubert_1975 2009.07.28 13:57:37
@hogyisvanezrulez: az nem természetes. de összemosni az aktába leesést a "lecsúsztam a csúszdán és meghorzsoltam magam, elvágtam a kezem, eltört a lábam stb" dolgokat nem túl korrekt