Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloody holly

61 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szoktunk kirakni magyar albumokat, mert támogatjuk az undergroundot, ha meg igen, akkor meg azért mert támogatjuk. A XIX album egy napig bírta a Bandcampen, aztán elfogyott a vihető letöltése, de Gábor kedvesen felhatalmazott, hogy mostantól innen is zabrálgathassátok. Ui.: Rájöttem, hogy…..
Az előzetes szám alapján vártam már, mint az orosz hekkerek az amerikai elnökválasztást. Itt lehet megnézni, hogy már most elfogytak a lemezek.  ..
 Ha kerestétek volna az éppen zajló csillaghullás soundtrackjét. El paraiso records, Rasmus Rasmussen (Causa Sui synth), ambient, space. Pénzt küld & olvas..
 A RMFTM folytatja automatizált útját a kraut acélbeton sztrádáján. A korai riffelős vonal teljesen elmúlt, ez az album már igazán a sötét elektronikába mártott kimért matekozás jegyében iródott, így első hallásra viszont a Subversive trilógia legerősebb darabja. Bandcampról akármennyiért, vagy a…..
A következő bandák tagjaiból alapult a post tárgya.BONG, Drunk In Hell, Haikai No Ku, 11Paranoias, Khunnt és a pigs pigs pigs.ennyiből  ki lehet számolni a lehetséges szonikus elszállas valószinűségi hányadosát, ami meglehetősen nagy lesz, Mike Vest a gitáros, amúgy is rendkivül szorgalmas ember,…..
Az Anthroprophh szerint a pszichedelia azt is jelentheti amikor valaki az arcodba rúgja a parazsat, s mielőtt kiég a retinád, dolgokat látsz majd. a stilus neve ritual psych, de ez csak addig igaz amig a drone szarrá nem áztatja az  egész albumot.egyébkent Meister Wow már szépen elmagyarázta itt.Jó…..
 Szorgalmas együttes az OSC, s egyre ügyesebbek a nem kamu indiai zene beemelésében is. Kimondottan jól sikerült album lett ez. BandC..
Robbi Robb megint összerántotta a barátait egy közös jammelésre - a történet itt bővebben.Tavaly valahogy lecsúsztam róla, de legyen itt, hogy nektek is jó legyen, még akad itt-ott lemez belőle. Stones of a Feather by 3rd Ear Experience ..
   Carltonékért lelkesedtem eleget itt, vagy itt. Ezek az utolsó poszt ota megjelent kiadványaik, két E.P., az idei Hidden Lights,és a tavalyi Aground, nem rövidek azért, kiadják a trippet szépen, s még mindig a CM a space zen mestere. Info  ..
Jelenlegi kedvencem az idei In Zaire, az előzőhöz képest kissé zajabb,rituálisabb,  szaggatni viszont szaggat ahogy eddig, meg úgy ahogy az év space rock albumához illik. Vinyl ill egyebek..
                                                        Az angol nemzeti gombász egyesület ajánlásával.                                                                                    Vinyl ill Ránéz..
Szorgalmas emberek a KG&TLW tagjai, a tavaly év végi album után (poszt) itt is van a következő (azaz már májusban megjelent), és nem kevesbé jó. Szemtelen magabiztosággal épitenek mindent a zenejükbe amit csak akarnak, ugyhogy nem csoda ha valamelyik dalban feltűnik, mondjuk a Lonely Steel Sheet…..
Carlton Melton, friss, borzongok tőle és a szavam veszi. Facebook   Official..
Ismered a Failuret, ha máshonnan nem, innen biztos. ha nem, kérlek tégy érte most.A minden idők legalulértékeltebb zsenijei között jó eséllyel befutók ők.16 év telt el az utolsó album az elképesztő Fantastic Planet óta, és ez album meg olyan lett amire idén először merem…..
Valamiért azt gondoltam hogy naprakészek vagyunk Sendelica ügyben, de a kereső azt mondja hogy nem, szóval valószinű a régi blogon lehetett tölük az utolsó amit posztoltunk, pedig azota már jópár albumuk kijött. akit érdekel a többi az szól. Akinek meg új -  A Sendelica 2007 óta létező walesi space…..
A 2008 óta létező notthinghami TCODK tavalyi albuma majdnem elment mellettem az óriási space/psych dömpingben ami most van. Kár lett volna, mert a sokáig 13th Floor Elevators hatású együttes megtalálta a saját útját és egy igazán erős albumot hozott ki, amivel be is lőtte magát a legtöbb psych…..
Legyen az első posztom idén is pótlás.Ezzel a névvel dőreség lenne mást jatszani mint psych rockot, és igen a KG&TLW igazi csörgőrázo hippirock, amitöl felfeslik a Sodom felvarró.Aktuális is ráadasul mert itt-ott a psych rock betörését jósoljak idén a mainstreamba, köszönhetően részben a jelen…..
Alain Johannes az alulértékeltség mértekegysége lehetne, kevesen figyelnek rá, de szinte mindenki halott már tőle valamit, még ha nincs is vele tisztában. Az utóbbi pár évben a Them Crooked Vulturesben, a Reel to Real soundtracken, vagy Mark Lanegan szólóalbumain találkozhattunk…..
 A finn Pharaoh Overlord szerepelt már nálunk még a régi blogon, a kezdeti főleg stoner iranyból mára egyre inkább a kiserletezős krautrock irányba mentek el, ami természetesen a befogadhatósag rovására ment pont abban a mértékben ami akár tetszhetene is, de nem.Facebook  …..
Az idei év felfedezése számomra - pszichedelikus rock, szitár szinezéssel, kellő hosszúságú (nagyon hosszú) dalokkal, imádnivaló. Trip felívelő szakaszához kiválóan alkalmas (kábé 45 perctől már simán) facebook   bandhemp..
Egy régi adósság törlesztése ez a poszt, nemrég a FB-csoportban volt róla szó, és magam sem értem, hogy miért nem raktam ki tavaly az első albumukat - annak ellenére, hogy mennyit pörgött nálam. Doug Pinnick és Robbi Robb pszichedelikus zenét játszik, olyan segítőkkel, mint pl. Amritakripa. Álmodni…..
Miután a múltkori Tempus Fugit poszt sokkal népszerübb lett mint gondoltam, folytatom a sort most egy bolgár női  polifónikus együttessel. A Bulgarian Folklore Gitfsen a tisztán énekes dalok adta lehetőségeket járják körbe, míg a The Arch-on Hector Zazou irányitasával…..
 A Lay Llamas olasz duó, az Ostro pedig az idén megjelent debütalbumuk.Nyugodt folyású psych rock, könnyedén lépegető épitkezes, csipetnyi népzenei fűszerezéssel.Odafigyelést igenylő album ez, sok színnel, ráérősen megnyiló rétegekkel, őszi séták kisérőjének remekül…..
 Ha ez az album nincs, akkor lehet, hogy én most adószedő, gyártulajdondos, vagy valami hasonló szerencsétlen lennék. A 20 éves évforduló (+2 nap) alkalmából tessék, itt van nektek a lossless verzió. Part I    Part II..
San Francisco pszichedelikus királyai visszatértek, nem most egyébkent, már egy darab ideje megjelent, csak sikeresen halogattam kirakni. Az aktualitasa az, hogy az Európa-turnéjuk most kezdődött, bár nincs túl sok helyszin, de akit érdekel, az még itt-ott el tudja csípni őket. Az album meg úgy…..