Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DarkAngel666

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello kedves Blogom!hát ime igen itt az új év új fogadalmak amik betejesítésre válnak új minden. =) Még nem látom most előre mi lesz. De jó érzésem van most is itt ülök a barátaim körébe akiket szeretek imádok mindenkit aki itt van. =) És persze a kedves páromat is aki nem…..
Hello Kedves Blogom!Nevezzük meg a mai napot FinomNapnak. =) A legjobb szombat volt mivel sok-sok finom ételeket csinált anyum. De a mai nap a döntések napja is volt mivel elég sok dologban Kellett döntenem. Ebből még nem szeretnék sokat elmondani =) mivel kicsit még rossz dolog. =)…..
Hello Kedves Blogom =)!Colin igen ujra ő van témán. =) Összejöttünk múlthét szerdán mert előttehét pénteken elmentünk autózni és már ott beszéltük hogy kelllünk egymásnak=).Ujra és jól megvagyunk minde értelembe =D A fiuk azt mondták ne írjak róluk... Sajna így az…..
Hello Kedves Blogom!A mai cím Talán... Talán valami változott Vlége lett Anddrással megcsalt és szakítottunk az a vicc hogy nincs rosz kedvem talán mert nem serettem igazán. Enynit rtóla mert nem érdekel senkit... Ma kb egésznap ment a hülyeség... XD Nem baj lesz ez még így se:D Na…..
Hello kedves Blogom!Az elmult napok szaladtak...Minden szalad a világ az emberek...Csak én fogok holtan vérbefagyva öszeesni... nekem nincs már erőm szaladni... Ez mondjuk csak lelkileg igaz össze fogok omlani de remélem a régi én.... =)és akkor éled fel az új én...=) aki a…..
Hello Kedves Blogom !Hát ien a címből sok sok dolog kiderült. Vége lett a kapcsimnak ami  igazán el sem kezdődött. Elkezdtem gondolkodni hogy kit is szeretek valójában...CSOKI...Nem tudom elfelejteni és rájöttem nem is akarom... Nekem ő kell és meg is fogom szerezni... =) ő is…..
Hello kedves Blogom!Igen ma történtek dolgok Alexnak egyre jobban megy a vezetés. =) Nekem pedig az életem=) Az új régi ex... hát igen egyik régi volt barátommal megprobáljuk újra végre. =) jó azt érezni hogy nem vagyok egyedül és hogy végre vagyok valakivel. De vacilálok...…..
Hello Kedves Blogom!A mai és az elmult napok elteltével rengeteg dolog történt velem de ma a legtöbb... Alex ma vezetett előszőr előtte beszéltem vele, hogy a barátnőjével senem leszek jóba és senem leszek rosszba. Ezzel kicsit jobban éreztük már magunkat. Az első vezetési órája…..
Hello Kedves Blgom!Igen ma volt a második napom az új sulimba és csodálatosan éreztem magam a sok sok óra vitte az időt le tudtam kötni magam és Alexxal voltam és ez jó volt ma délután Gáboy új hajat alkotott szerény fejemre...=) Az is nagyon tetcik és ma még Édes hangját is…..
Hello Kedves Blogom !Sajnos rá kellet jönöm a nyár folyamán hogy az élet olyan mint egy szál cigi. Ezt ércsd úgy hogy amikor még az elején vagy élvezed és szédít, mikor már a közepére érsz már köhögsz tőle és a végén meghalsz tőle kínok között... Az élet számomra nem…..
Helló kedves Blogom!összefoglalva leírom a két napot ami edig eltelt írtam volna külön is de sajna tegnap eléggé viharos idő ért de végre és sajnos áramszünetet és nethiányt is hozott magával ma is ugyan ilyen hűvös idő van de szerencsére van minden =) jól bírom a napokat és…..
Hello kedves Blogom!az 1. és 2. nap eddig jól tellik nem sok a szenvedés és jobb mindent szépen lassan intézni mint hogy bármit is elkapkodnánk már csak 1 hét meg 4 nap és újra Berzencén leszek. =) Most pedig beszámolok a két napomról edig aztán még ma délelőtt jön a 3. is =)1.…..
Hello kedves blogom!A mai nap hát kész sok sok jóhít egyrészt ma volt Csoki névnapja másrészt ma beszéltem anyuval hogy visszamegyünk Berzencére harmadrészt a BB drágámmal ma taliztam negyedrészt Alexal is Ötödrészt exemmel csütörtökön futok össze. De ma azért elég sok…..
Hello kedves Blog!Igen még élek és itt is vagyok de most kezdjek bele 1 óra után kicsivel hogy mi is volt ebbe as két hétbe? Hát persze. =) De csak szépen sorban cikkenként.=)A nyaralás:Az egészről tömören annyit hogy jobb volt mint tavaly de nagyon nagyon sokkal =P Az uj…..
Hello kedves blogom ily hosszú idő után ujra visszatértem hozzád és hogy mi is tartott eddig hogy nem voltam...Hát kezdem talán az elején.A nyári munka:Eléggé húzosnak nem mondható nyári munkám volt. A vizóra olvasás szerintem legalábbis nem az. =) Ez mellet meg volt időm szabad…..
Hello kedves Blogom!Igen ez a sok sok uj szócska =) és mind igaz. Új szerelem és Új élet elé néztünk ami Új esélyt is adott és adis folyamatosan. De inkább ma kezdem a rosszal. Alex már teljesen más... A régi életét akarom legyen ennyi elég. Nem tudom hogy ez a piton Tartja e…..
Hello kedves Blogom!Rájöttem nem is vagyok szerencsétlen=) egy halom jó hír ért el mivel visszahívtak és felvettek a Szinészsuliba=) ez életem legjobb napján a 17. születésnapomon tudtam meg. De ez még semmi...=) Nem akarom elbízni a dolgokat de egy Bizonyos Angel nekem Angel of…..
Hello kedvesBlogom!A mai nap este 18:30-ja elég dúrván érinttett a dolog mikor ma reggel feleszméltem milyen nap is van ma. Elég zűrös reggelnek indult a mai... Nem tudom miért de még itt is elég jól érzem magam itt ebbe a Tetvedékbe Amit Rudas KSZSZK-nak hívnak csak röviden de én…..
Az utobbi napok felettébb nagy csalódásba löktek vissza Alexxal szemben... Sajnos rá kellet döbbennem már nem én vagyok neki a legjobb barátja. Sanos ez az idő is eljött... Az amitől a legjobban féltem bekövetkezett. Gábor azt mondta hagyjam rá majd rájön hogy ezt most ő baszta…..
Hello kedvesBlogom!Igen ujra itt. Mint megtudtam a Szereplőválogatás Koltai új filmjére szól és onnan tovább csakis =). A mai napom egész jól telt el ahoz képest, hogy Alexxal ma sem találkoztam.Gondolom észrevettétek, hogy nem beszélek róla... ez azér  van mert lelépett. Igen…..
Hello kedves blogom !Igen ma végre világáttőrés vette kezdetét. Igen egy unalmas szombat reggel mikor felvettem a telefont egy kedves, csillingelő, női hang szolalt meg és ajánlott fel egy tehetségkutatóra való jelentkezést amivel megalapozhatom a jövőm ha beválogatnak. Azért, hogy…..
Hello Kedves Blogom, Bloggerek és Blogmanók =) !A mai és tegnapi napom egyszerűen jó volt a tegnapi nem is annyira met nem történt semmi de a mai...=). Nagyon jól éreztük magunkat Gáborral =).De erre majjd itérek késöbb, ma végre nem volt sulim és ki tudtam takarítani rendesen és…..
Hello kedves Blogom!A kapcsolat vége: Ez a dolog annyit jelent csak hogy Ádáminusszal az összes kapcsolatom megszakítottam és végeztem vele egy életre had ne keljen részleteznem mi volt de nem is fontos tőlem bekaphatja és meg is fogja szívni de nem velem és nem is ismerősőmmel. Majd…..
Hát hello kedves Blogom=) ! Igen újra itt én 9 napos kirándulásom után Brüsszel, London, Párizs és új dolgokat tanulva sok jó és kevés rossz után ujra itt vagyok és újúlt erővel tapasztalatokkal hazatértve.=) A rosszak nem is fontosak a jók viszont uhhh =)ami at illeti…..
Hello kedves blogom hát újra itt vagyok mielőtt világ körüli útra mennék Angliába Farciaországba és Belgrádba=). Az utobbi napok elég mozgalmasan teltek el mert elég sok dolog történt lehet végre megtláltam az igazit=) ami egy nagyon jó jel de ez még nem  bizti de amint…..