Regisztráció Blogot indítok
Adatok
... a szomszéd tehene is (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
... a szomszéd tehene is (törölt) 2012.12.20 18:37:16
@felucca: "Felhívom rá a figyelmed, hogy nem a városvezetés tervezi a közlekedési rendszert, hanem közlekedésmérnökök. Nemegyszer ugyanazok, akik 40 évvel ezelőtt telerakták aluljáróval a belvárost". Mivel nem tartom valószínűnek hogy pályakezdőkre bízták volna az aluljárók tervezését, így jó esetben azok a mérnökök ma "prémiumnyugdíjasok".
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Egy I. kerületi lakos küldött tegnap felháborodott levelet, mert az önkormányzat újabb bőrt szeretne róla és sok másik helyiről lehúzni, természetesen az autótulajdonosokról. Mert ugye régi recept, hogy az autó luxus, akinek autója van, az gazdag ember, úgyhogy annak a zsebében…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
... a szomszéd tehene is (törölt) 2011.09.04 23:13:35
@SvenH.: Én mondjuk azokat büntetném, akik az M3-at bevezették a Városligetbe.
Egy ideje mindenki tudja, hogy a Bumeráng testületileg átbatyuzott a Neo FM-re, de ma kiderült a bulvárlapokból, hogy mégsem a teljes csapat folytatja az új adón, ugyanis Gombos Edina nem tart Bochkorékkal. A Blikknek adott nyilatkozatai szerint Gombos Edina döntése mögött…..
... a szomszéd tehene is (törölt) 2010.01.16 08:19:59
@Megdobbent: 450-et ajánlottak, és ő 800-at kért, ami tényleg csak töredéke az állitólagos 3 milliós gázsinak, amit Bocsiék kapnak. Nekik megadták, ugyanis ők is arányaiban hasonlóan kerestek korábban. Azon meg nem kell meglepődni hogy megpróbálnak hasznot húzni a nevükből. A TV2 Naplójának egyik ájtatos riportere (mindegyik az, meg se lehet őket különböztetni, annyira beleélik magukat a nehéz sorsokba) a kerti bútorától kezdve, a napellenzőjén át, mindenre kapott engedményt!
... a szomszéd tehene is (törölt) 2010.01.16 08:27:34
@celebtemető: Ami Vágót illeti, épp a TV2-s nézettsége miatt vette meg anno az RTL. Aztán a vége elég dicstelen lett, és az is az RTL-t minősíti, hogy feltámasztotta Fábryval a Milliomost, de csak arra a rövid időszakra, amíg Vágó be nem bukott a TV2-n. Szóval egyik kutya, ...
Dóra kapta ezt a üvegvisszaváltónak álcázot számlát, ami bizonyára kellemes perceket szerezhetett a taxisnak is: Egy külföldi kollégánk a tegnapi napon számolt el taxi számláival a pénzügyön, és a kupacban erre a gyöngyszemre bukkantuk. Nem is sejtette szegény, hogy milyen…..
... a szomszéd tehene is (törölt) 2009.09.09 21:58:10
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
A közlekedési cég gazdái megijedtek az eredménytelenül szörfölő újságtól. A Kötött pálya információi szerint elhalasztotta csütörtöki brüsszeli útját az a BKV-delegáció, amely a 32 eladó használt csuklós buszt nézte volna meg. A döntés oka bizonyára a…..
Elképesztő, meghökkentő véget ért Varga László kálváriája az autópályakezelővel: ahelyett, hogy még nagyobbat rúgtak volna belé, a cég bocsánatot kért tőle, belső vizsgálat indult, sőt a vétkes alkalmazottak saját pénzből vettek neki ajándékba egy éves…..